שרשור חדש - השלישייה מתפוצצת!!!

KEEK

Member
ועכשיו קרן וליהי "ליזי חסרה לנו"

כן קשה שאין את מי להחרים ואין במי להתעלל נפשית

merilue

Well-known member
עד מחר קרן כבר תמצא שעיר לעזאזאל-היא חייבת

להוציא תיסכולים על מישהו חלש יש הימורים??? אני אומרת אורטל

KEEK

Member
גם אני אורטל

או אתי? קרן לא ממש יצאה מאושרת מהשיחה איתה

merilue

Well-known member
את אתי היא עדיין לא תחרים

אתי עדיין חזקה בבית-הבנים למרות שראיתי לאחרונה,מס' מקרים בהם קרן מרעילה אנשים נגד אתי,וחשבתי לעצמי,היא מתכננת חרם על אתי זוהי דרכם המלוכלכת של מלכות כיתה,הכל בשושו,טיפטוף רעל יומיומי במעטה "אבל אני אוהבת אותה" והופ יום למחרת-חרם קרן תחכה לחדשות-תרעיל גם אותן נגד אתי,היא תנסה למצוא את ההזדמנות להפיל את אתי אך בינתיים היא תסתפק בנשנוש-אורטל

goodpink

New member
בנוגע למבטים של איתן ואורן לענת בחדר לפני

ההדחה כנראה צדקתי IS WA MAN JUST BEING MAN ענת לבשה מכנס קצר מאוד ובדיוק התכופפה.

בוףברכה

New member
לפני...כמה זמן..קרן רצתה..להביא את דניאל למצב

של בידוד..ו"..תעשה שטויות...מלחץ..."... נפלה קרן..ב
של עצמה...(אני מקווה שלפחות הרוםסרוויס...שם לה
.....
תחת הכרית...

KEEK

Member
דניאל יודעת - נשים, שק של נחשים

ממעטת בקשרים עם הבנות נמצאת רק ליד איתן והפמליה שלו והאמת, ככה היא יוצאת הכי טוב היא היחידה שעושה את הבלתי אפשרי בתוכניות האלה, וכמעט ולא מתלכלכת.

didush100

New member
מה שאתי אמרה לליהיא על בן זאת חוצפה

אני הייתי מקרקפת אותה על זה. הכל נובע מהקנאה של אתי לקשר בניהם זה לא חברי ולא יפה מצידה לעשות את זה

KEEK

Member
קרן מתפרקת. בוכה לבד במקלחת.

אין ספק שמשהו לא טוב קורה אצלה. לדעתי זה קשור בעיקר לעניין הסקס עם איתן. אתי וכל השאר זה שולי..

merilue

Well-known member
הרבה רעל-אולי היא לא בן אדם כזה נוראי

שיכול להכיל כ"כ הרבה רעלים בתוכו-ולכן היא מתפרקת,אולי היא זו שצריכה לעבור תהליכים בבית(ולא ליז,כמו שחשבו) להפסיק להילחם באנשים,וליצור חזיתות מלחמה בחיי יום יום-היא לא תגמור עם זה אף פעם אולי הבית יגרום לה להבין שהמלחמה היחידה שלה זה היא עם עצמה וכולם שם רק נציבים

KEEK

Member
מדהים כל מה שכתבת ../images/Emo45.gif

בהחלט נקודה למחשבה.

למעלה