שרשור חדש - השלישייה מתפוצצת!!!

goodpink

New member
קרן אתי וליהיא הזויות באיזה עולם ענת רוצה יונ

מה עובר עליהם ממש טיפשים ציר הרוע מעבר לרוע באיזה עולם הם חושבים שענת מעוניינת ביוני בצורה רומנטית. שוב הן חזרו על זה. ברצינות? לא יכול להיות יותר רחוק מהמציאות. אפילו כידיד בקושי היא מעוניינת מתחמקת משיחה על הסיפור שלה.

madteacher

New member
זה בגלל שענת אמרה לקרן

אחרי משחק הכדור שהיא כן מעוניינת ביוני. כשהן רקדו, היא לחשה לקרן שהוא מוצא חן בעיניה מאוד, וקרן התפלאה וחייכה, ואז ענת אמרה: ״כן, הוא מוצא חן בעיני כמו שהוא, הכל - כל החבילה״. אני שמעתי את זה במו אוזניי. קרן, הפעם לפחות, לא המציאה. למחרת בבוקר, ענת אמרה שמסרה לו את הכדור בצחוק כי היתה נבוכה, אז יכול להיות שפשוט היתה שיכורה כשאמרה את זה לקרן, ולמחרת שכחה מזה.

goodpink

New member
שקר וכזב. ענת לא אמרה דבר כזה מעולם אין סיכוי

בעולם. שקרן סיפרה לה על יוני על לא הגיבה ולא אמרה דבר. אחר כך השיחה נקטעה וזהו. איזה המצאה. שקוף היה שענת זרקה את הכדור ליוני מכעס רק טיפש לא יראה את זה. ודבר שני היחידים שענת דיברה עליהם עם חברותיה הם אורן ואיתן. את יוני היא לא רוצה אפילו כידיד. הגבר שיש לה איתו הכי הרבה אינטרקציה הוא בן בכלל.

goodpink

New member
שקר וכזב. ענת גם לא היתה שיכורה בכלל

לא נאמרו הדברים האלה. ראיתי הכל בLIVE לא נאמר הדבר. ענת לא חושבת עליו אפילו כידיד היא לא נפתחת אליו. היא מעולם לא דיברה עליו בצורה כזו רק איתן ואורן אפילו שאם בן יש לה יותר אינטרקציה אפילו על בן היא דיברה. ענת לא היתה שיכורה ולמחרת בשיחה עם ענבר לכל הטיפשים שלא הבינו למה היא זרקה על יוני את הכדור היא הבהירה באופן מפורש למה היא עשתה את זה. ענבר העלה השערה שיוני עשה את זה כי היה שיכור. יוני לחש לענת לאחר מכן מוזן משהו והיא ישר אמרה לעינבר לא מצא חן בעיניה.

goodpink

New member
ענת לא אמרה דבר כזה. אחרי שהיא זרקה את הכדור

לא היתה מוזיקה בכלל. שקרן סיפרה לה מה יוני אמר היא לא הגיבה והשיחה מיד נקטעה ולא המשיכו. רק טיפש לא שם לב שהיא זרקה את הכדור בכעס ליוני. היא אפילו לא חשבה אף פעם לכיוון הזה. ואם ענת היתה אומרת את זה קרן כבר היתה אומרת בשיחה שהיתה לה עם ליהיא . כל מה שקרן אמרה היה שהיא הופתעה שענת זרקה את הכדור ליוני. היא לא אמרה מילה על השקרים שנאמרו למעלה. אדם אחד לא שמע את זה חוץ מהממציא שקרים למעלה.

madteacher

New member
אתה חושב שיש לי אינטרס סמוי

להמציא שקרים או להעליל עלילות??? אני בסה״כ כותבת את מה שאני רואה ושומעת, ואגב כן היתה מוסיקה באותו ערב והבנות כן רקדו וענת כן אמרה זאת לקרן, ובשיחה עם ליהי היא שיתפה אותה בזה, ואפילו אמרה שממש התפלאה כי לא שמה לב לזה בכלל. אני זוכרת מצוין, ואני זוכרת שלמחרת כששמעתי את ענת, לא הבנתי למה היא אומרת לענבר שזה היה בצחוק ולמה היא בעצם חוזרת בה. אז או שענת לא זכרה את זה כי היתה שתויה, או שהיא התכוונה למישהו אחר ולא הובנה כהלכה (אני בספק, כי אני בדרך כלל מבינה מה שאני שומעת...) אין לי כוונה לצדד בקרן, נהפוך הוא!! ובלי קשר, הייתי מציעה לך למתן את התגובות, ולא למהר לצאת בהאשמות חסרות שחר!!!

goodpink

New member
זה שקר. אין לי מושג מה האינטרס שלך אבל הפוסט

בנוגע לאיתן יכול להעיד הרבה דברים. לא היה ולא נברא. כנראה את היחידה בכל העולם ששמע את הדברים האלה. היתה מוזיקה בתחילת הערב. המשחק התחיל שהמוסיקה נגמרה. כבר חזרה שלך מהדברים מהפוסט הקודם. ענת לא היתה שיכורה ראו ממטר שהיא זרקה את הכדור ליוני בכעס. למחרת היא גם הגיבה בכעס על זה שהוא העמיד אותה בפינה ומה הוא חשב לעצמו שהוא עשה את זה ולא במבוכה עוד נקודה שמראה את "האמת" בפוסט שלך. ענת לא אמרה את זה צפיתי ב LIVE ואף אחד לא כאן לא בFACE ולא בוואלה שמעו את זה או ראו את זה יותר מזה אם היא היתה אומרת דבר כזה היה סטטוס בוואלה למרות שגם הם לא כל כך מדוייקים עדיין אם היא היתה אומרת אז היו כותבים משהו בנידון. השיחה של קרן בה היא אומרת לענת שיוני אמר שהוא היה יוצא איתה היתה לאחר שענת זרקה עליו את הכדור וענת לא הגיבה והשיחה נקטעה כמעט מיידית ולא המשיכו ענת וענבר עברו לאיילת. קרן אמר לליהיא שהיא הופתעה שענת זרקה את הכדור ליוני. היא לא אמרה מילה את הדברים שהמצאת. על שקרים אני מגיבה בחריפות.

goodpink

New member
לא. היא משקרת. לעולם לא נאמר דבר כזה וקרן עצמ

עצמה לא סיפרה לליהיא שענת אמרה דבר כזה. רק אמרה שהיא הופתעה שהוא זרקה לכיוונו את הכדור. אבל קרן שקרנית ומדמיינת הרבה דברים. היא רוצה את ענת רחוק מאיתן אז תעשה רציונליזציה להכל. אין אדם אחד ששמע את זה לא כאן לא בוואלה לא בFACE רק בפוסט מומצא בדמיונו.

קשקשה9

New member
ברשת השקרים שהיא ניסתה לרקום

קרן באה להוכיח את אתי וזה התהפך עליה

KEEK

Member
אני חושב שמה שהכי אוכל את קרן מבפנים

זה הדבר שהיא לא מעיזה לדבר עליו גם לא עם אתי וליהי וזה מה שקרה עם איתן בדייט. שכבה איתו, ומאז היא זוכה להתעלמות מוחלטת. לדעתי כל מה שקורה מסביב זה רק נקודות קטנות לעומת הבעיה המרכזית. היא מושפלת ולא מדברת על זה עם הבנות אז נוח לה שיחשבו שהיא ככה בגלל אתי או הבנות האחרות..

קשקשה9

New member
הכי נכון קיק,זה הדבר שהכי כואב לה והיא לא

מבינה איך למרות כל מה שהיא עושה הוא עדיין אדיש

למעלה