שרשור חדש - השלישייה מתפוצצת!!!

noaxxx

New member
לא, אתי אמרה ענת ואיילת

ואז קרן הסכימה איתה שחשוב לה רק מענבר. אולי קרן לא רוצה להעמיד את דניאל ואורטל, כי היא מרגישה שהיא בעצמה תועמד, והיא יודעת שהן יותר חזקות ממנה בסמס.

24שעות1

New member
מה אתם לא מבינים קרן תשים את דניאל ואורטל

בוודאות . ואם תאלץ לשים עוד שמות ברור שאת אתי וליהי לא תשים כך שנותרו אחת מהשלישיה איילת או ענת, כי אין אפשרויות אחרות

נעמה8080

New member
אתם יודעים למה עדיף לבנות האלה להעמיד

את איילת וענת?! כי הן היו מועמדות כבר ודניאל ואורטל נחשבות חזקות מבחינת הקהל.....

מסכן יוני,אתי בקטע שלו,אני מרחם עליו רצח...

התלבשה על ענת שבוע בגלל שזרקה לו כדור, פסיכית לגמרי הבחורה הזו. טמגוצ'י הולך לאכול אותה בגדול.

24שעות1

New member
זאת אתי - כשאומרים לה מה מציק להם

היא מתנפלת עליהם, ולא מוכנה לשמוע ולהבין . העיקר היא מבקשת תגידו לי מה מציק, תנערו אותי הכל בסדר. ורק מעיזים להגיד לה היא מתפוצצת עליהם

KEEK

Member
יוני אוכל את הדייסה שבישל לעצמו

הוא לגמרי מבין שאתי בקטע שלו והוא ממשיך להשאיר אותה עירנית. הוא היה יכול לקיים איתה שיחת הבהרה אבל מעולם לא טרח. היא מפלרטטת איתו מנשקת אותו מחבקת אותו הוא לא ממש עוצר אותה אין לו בעיה שתהיה דלוקה עליו.. מבחינתו להחזיק ככה את כל בנות הבית.

KEEK, הוא קיים איתה שיחת הבהרה כמה פעמים.

לפחות שתי שיחות זכורות לי,פעם 1 שעוד היא היתה בקטע שלו ושל בן גם. פעם 2 אחרי מה שהמיסטיקנית אמרה לה עליו,שהוא יפגע בה בעתיד. הוא שאל אותה כמה פעמים את בקטע רומנטי מסתכלת עליי? והוא הבהיר לה כמה פעמים שהוא לא בעניין. מילולית הוא הבהיר אולי הבעיה היא בפיזית.

KEEK

Member
ראית את השידור המרכזי שבוע שעבר?

ישבו שניהם על הספה מאוד קרובים היא מפלרטטת, מנשקת, מחבקת מיסטר בלוטה לא ממש עצר אותה הוא שומר אותה על אש נמוכה הוא מבהיר לה רק מתי שנוח לו כרגע היא העלתה הילוך והוא לא ממש עוצר. תאמין לי אם היה רוצה לשים וטו, היה יכול בשניה.

noaxxx

New member
אל תשכח שהוא גם כן בהסגר כבר חודש וחצי

בראש הוא יודע שזה לא טוב, בפיזי הוא לא משתלט על עצמו וזורם

KEEK

Member
ולכן אמרתי שהוא אוכל את הדייסה שבישל לעצמו.

אם את אומרת שבפיזי הוא לא משתלט על עצמו וזורם, שלא יבוא לאתי בטענות שהיא חזק בקטע שלו.

noaxxx

New member
למה? זו הפעם הראשונה שהוא סותר את עצמו?

ליוני יש נטיה להתיישר לפי המצב שבו הוא נתון, לא שמתי לב לזה שעמוד השדרה שלו חזק במיוחד. אז אם בא לו על אתי ברגע מסויים, הוא זורם.. וברגעים אחרים שלא בא לו, הוא מתחיל להתלונן ואז עושה לה שיחות. וחוזר חלילה...

KEEK

Member
נראה לי שאת לא מבינה מה אני אומר

אמרתי שאין צורך לרחם על יוני שאתי "רודפת אחריו" כי הוא בישל את כל זה לעצמו. זה שאת אומרת בעצמך שלפעמים הוא זורם עם אתי, רק מחזק את הטענה שלי. שזה מגיע לו כי הוא משחק משחק כפול ואין צורך לרחם עליו.

noaxxx

New member
הבנתי אותך....

מסכימה איתך וגם הוספתי, מה לדעתי הקטע של השיחות שהוא עושה לה... אני כבר הפסקתי להתעמק ביחסים ביניהם..

לא נעים לו לדחות אותה באופן ברור,במיוחד לא..

אחרי ההתמוטטות הנפשית שהיתה לה. אין ספק שאין לו שום ענין רומנטי בה,לטעמי הוא נמשך בטירוף לענת,ויש לו משיכה גם לענבר ואיילת. מה שכן,הוא עדיין מסובך עם אתי בענין הפופלריות שלה בחוץ,זה חלק מהשיקולים שלו במערכת היחסים איתה והקרבה שהוא מאפשר לה.

למעלה