הוא לגמרי מבין שאתי בקטע שלו והוא ממשיך להשאיר אותה עירנית. הוא היה יכול לקיים איתה שיחת הבהרה אבל מעולם לא טרח. היא מפלרטטת איתו מנשקת אותו מחבקת אותו הוא לא ממש עוצר אותה אין לו בעיה שתהיה דלוקה עליו.. מבחינתו להחזיק ככה את כל בנות הבית.
לפחות שתי שיחות זכורות לי,פעם 1 שעוד היא היתה בקטע שלו ושל בן גם. פעם 2 אחרי מה שהמיסטיקנית אמרה לה עליו,שהוא יפגע בה בעתיד. הוא שאל אותה כמה פעמים את בקטע רומנטי מסתכלת עליי? והוא הבהיר לה כמה פעמים שהוא לא בעניין. מילולית הוא הבהיר אולי הבעיה היא בפיזית.
ישבו שניהם על הספה מאוד קרובים היא מפלרטטת, מנשקת, מחבקת מיסטר בלוטה לא ממש עצר אותה הוא שומר אותה על אש נמוכה הוא מבהיר לה רק מתי שנוח לו כרגע היא העלתה הילוך והוא לא ממש עוצר. תאמין לי אם היה רוצה לשים וטו, היה יכול בשניה.
ליוני יש נטיה להתיישר לפי המצב שבו הוא נתון, לא שמתי לב לזה שעמוד השדרה שלו חזק במיוחד. אז אם בא לו על אתי ברגע מסויים, הוא זורם.. וברגעים אחרים שלא בא לו, הוא מתחיל להתלונן ואז עושה לה שיחות. וחוזר חלילה...
אמרתי שאין צורך לרחם על יוני שאתי "רודפת אחריו" כי הוא בישל את כל זה לעצמו. זה שאת אומרת בעצמך שלפעמים הוא זורם עם אתי, רק מחזק את הטענה שלי. שזה מגיע לו כי הוא משחק משחק כפול ואין צורך לרחם עליו.
אחרי ההתמוטטות הנפשית שהיתה לה. אין ספק שאין לו שום ענין רומנטי בה,לטעמי הוא נמשך בטירוף לענת,ויש לו משיכה גם לענבר ואיילת. מה שכן,הוא עדיין מסובך עם אתי בענין הפופלריות שלה בחוץ,זה חלק מהשיקולים שלו במערכת היחסים איתה והקרבה שהוא מאפשר לה.