שרשור חדש - השלישייה מתפוצצת!!!

איציק911

New member
קרן אתי וליהי שטניות(רוע כזה נדיר לראות)

קרן אתי וליהי כמה רוע יש בבחורות האלו?כמה טיפשות? פשוט 3 בחורות תת רמה

24שעות1

New member
אילו קרן תדע כמה אתי מספרת לדניאל שאיתן

אוהב רק אותה . ןקרן זה כלום בשבילו. הלזה קוראים חברה.

אבל אתי כבר סיפרה לקרן,שכל ההתקרבות שלה

לדניאל היא מזוייפת ונועדה רק לחלץ מידע ממנה ולהעביר אותו לקרן.ובנינו שנינו יודעים שההתקרבות של אתי לדניאל היא רק בשביל להמלט מחרבו של איתן עליה. קרן לעומתה לא סיפרה לאתי,על השיחה שלה עם איתן בדייט ועל ההרהורים שלה לגבי טיב הקשר שלה עם אתי בתוך הוילה ומחוצה לה.

24שעות1

New member
אתי משקרת - כי אתי זו שהתנתקה מקרן בכוונה

תחילה.\ אתי אחרי שיצאה מהוילה קיבלה קללות וצעקות והבינה שהיא חייבת להדבק לדניאל. היא זו שיצרה את הריחוק מקרן בכוונה. בתחילה היא גם נימקה להם את זה אני חייבת בגלל שאתם מבינים למה. היא זו שהתרחקה וטוב שכך שתמשיך להדבק לדניאל ואורטל

didush100

New member
24 שמת לב ש

עכשיו אתי המלכה? חחחחח פשוט לא להאמין מה קורה בפורום הזה צריך לעשות מחקר או משהו

24שעות1

New member
בפורום כל מי שיצא נגד קרן יומלך מיידית אפילו

אתי , שפה בפורום רצו להריץ עצומה להפקה שתעיף אותה לאלתר

KEEK

Member
לא נכון

איתן דפק וזרק אותה ואף אחד לא המליך אותו..

24שעות1

New member
כפי שכבר כתבתי אתי זו שהתרחקה בכוונה

אתי שינתה מיד טקטיקה עם חזרתה מבית החולים , היא הבינה שהיא חייבת להצמד לדניאל ולשמור על התחת שלה בבית וכך היא עשתה. לא קרן שהתרחקה מימנה. אתי זו שלראשונה בבית אחרי כמעט חודשיים התעוררה ב- 8 בבוקר להיות האחות הרחמניה שמטפלת בדניאל. אתי זו שמכרה את קרן אצל דניאל . אתי זו שאמרה לדניאל הנה אפילו לא ניגשתי לשאול את קרן איך היה בדייט , כי רק את אהובתו של איתן רק אותך הוא אוהב.. אתי מבינה שדניאל וקרן לא הולך ביחד ולכן בחרה דניאל לשרוד במשחק. ועוד בסוף מפילה על קרן את האשמה

דידי 9

New member
חחחחחחחחחחחחח דידוש נכון! אותי זה כבר

באמת מתחיק מה שקורה פה! אמרתי-אנשים לא אוהבים אנשים חזקים, וההתפתחות האישית של קרן, ועצם העובדה שהיא מנסה ורוצה לצאת מהשליטה של אתי- גורם לאנשים לאהוב לשנוא את קרןץ היא מדהימה:) אני מתה עליה, וגם ליהי

דידי 9

New member
24 שעות שתדעי שרק פה הקטע של קרן לא כמו שאנחנ

חושבות. חחח את צודקת, ואני באמת לא מבינה את האנשים בפורום הזה ובפורום וואלה. נראה שהם נכנסו למעגל קסמים שאי אפשר לצאת ממנו

24שעות1

New member
דידי9- יש לי תשובה בשבילך

כפי שכבר נרמז פה בפורום ע"י משתתפים, כנראה שרב המשתלחים (ושימי לב רק בקרן משתלחים כילו אין עוד מתמודדות.- תמוה ביותר) הם כנראה יחצ"נים שעובדים בשכר ע"י קרובים של מתמודד/ת אחר

דידי 9

New member
24 שעות-אני חשבתי על זה, ואני גם יודעת ש

אבא של דניאל מתכנן עבורה את המיליון, ועובד חזק מאוד בנדון!! את צודקת, יש מצב:)

24שעות1

New member
מה כל כך מפתיע באתי שמשקרת את קרן

הרי אתי זאת שרצה להיות אחות רחמנית של דניאל, אתי זאת שישבה עם דניאל ואמרה לה , תראי אפילו לא נגשתי עד עכשיו לשאול את קרן מה קרה איתה ועם איתן זה לא מעניין אותי בכלל כי רק את הכי חשובה לאיתן ורק אותך הוא אוהב

למעלה