. גדול. הוא באמת צילם משהו?
T tolil New member 9/12/07 #147 כזה: "אממ טוב שאני זמר ולא צלם".. או לחילופין - " יכולתי להיות אחלה צלם...." חח בטח יצאה תמונה מגניבה ..מהבמה..
כזה: "אממ טוב שאני זמר ולא צלם".. או לחילופין - " יכולתי להיות אחלה צלם...." חח בטח יצאה תמונה מגניבה ..מהבמה..
B billi bob New member 10/12/07 #156 ../images/Emo41.gif../images/Emo6.gifהוא בכלל לא צילם!! המצלמה לא הייתה במצב צילום הוא צחק כי הוא ראה את עצמו בתמונה שאני צלמתי
../images/Emo41.gif../images/Emo6.gifהוא בכלל לא צילם!! המצלמה לא הייתה במצב צילום הוא צחק כי הוא ראה את עצמו בתמונה שאני צלמתי
ס ספיר וכרטיס הצלם New member 9/12/07 #122 ותמונה אחרונה - עדי ואורית מתחבקות על הבמה אחד הרגעים עדי.
נ נשמת New member 9/12/07 #123 ../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif עשית לי את היום, ספירי. תודה על זה. תודה לך על הנצר, תודה לאורית על הרגע.
../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif עשית לי את היום, ספירי. תודה על זה. תודה לך על הנצר, תודה לאורית על הרגע.