שרשור חזרה לבית הספר

חוזרים לבצפרר ../images/Emo46.gif ../images/Emo132.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? איזה מקצוע את הכי אוהבת? איזה מקצוע את הכי שונאת? איזו שעה של היום את הכי אוהבת? האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אם כן, למה ? [?!] האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? אם כן, מדוע? באיזו שעה את מסיימת ללמוד? באיזו שעה את מגיעה הביתה? איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חפרתי

dorkiflitz

New member
../images/Emo41.gifובנימה אופטימית זאת..../images/Emo41.gif ../images/Emo13.gif

תחשבו עכשיו שביל וטום מסתכלים עלינו, מצביעים וצוחקים עד כלות נשמתם על זה שהם "למדו" דרך האינטרנט ואנחנו צריכים לקום בכל יום מחדש בשעות המוקדמות של הבוקר ולראות מורים זקנים ומעצבנים מול הפנים.
אז בזמן שטום בעצם אמר לכולם שהוא הלך ללמוד, הוא גלש באינטרנט ומצא תנוחות חדשות (ואת ההמשך אתם יודעים כבר לבד..
), ובאותו הזמן ביל קרא על המבצעים הסופפפפנייים שיש במחלקת איפור במשביר לכבוד השנה החדשה.
אז הם לא באאאאאמת למדו.. וגם אנחנו לא XD. אבל בכל מקרה... רציתי רק להגיד לכם בהצלחה מחר לכככככולם בבצפר, לכל מי שעושה בגרויות שנה (אהמ אני עושה איזה 700), לכל מי שעולה השנה לתיכון ומי שהשנה הזאת תיהיה האחרונה שלו בחטיבה ובכללי לכווווולם, ב-ה-צ-ל-ח-ה-
(ועכשיו כולם ביחד- אווווווווו)

keren eckshtein

New member
איך היה בביה"ס ?

כל אחד יכתוב פה איך עבר עליו היום מה הדבר הכי טוב שקרה מה הדבר הכי רע שקרה והאם אנחנו שמחים לחזור לביה"ס אז אני רוצה להגיד שאני לא שנת לימודים שמחה
ועוד משהו קטן להוסיף - למרות שעכשיו אנחנו בביה"ס וזה בבקשה בואו נשתדל לבקר פה כל יום אולי לא כמו שביקרנו בחופש XD כי אז היינו בחופש אבל בכל מקרה נבלה פה יום יום !

chocolate chips

New member
באלי!!

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7:15 על השעון!! האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? ברגל איזה מקצוע את הכי אוהבת?היסטוריה [בגלל המורה] איזה מקצוע את הכי שונאת?מדעים [בגלל המורה שעכשיו היא המחכנת שלי1!! אני כל כך לא סובלת אותה!!] איזו שעה של היום את הכי אוהבת?נמ..3:30..סתם שעות ערב מאוחרות האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?כן!!
אם כן, למה ? [?!] כי היא נורא חמודת ואמפתית האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?כן!! אם כן, מדוע?כי היא מנסה להצחיק בכוח וממש לא הולך לה!! באיזו שעה את מסיימת ללמוד?שנה שעברה בד"כ ב5 לאחד באיזו שעה את מגיעה הביתה?1 וחצי איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? באמת צריך לשאול ברור שחזרה

אוקי..

אז על השיעור הראשון המחנכת שלנו שהיא גם המורה לכימיה בבצפר חורשת על הכימיה שלה ,הרגה אותי X: נתנו לנהו מערכת ומה מסתבר?! יום חמישי אני מתחילה ללמוד בעשר P: חהחהחה והיה טקס ו..ממ..לא משהו מיוחד . והיום צעקתי על הערס של השכבה ,כולם היו המומים ממני D: ווהיה צריך להיות לנו שיעור והמורה לא באה אז הלכתי כבר הביתה P:

SpongBobit

New member
היה כ"כ משעמם../images/Emo178.gifאחי בכיתה א'../images/Emo2.gif

וככל הידידים שלי ירדו על ביל;[. היה כ"כ משעמם,רק הסבירו לנו ולמדנו פיזיקה (משעמם.) עם מורה שאומר שנלמד רק במחשב,שיעורי בית דרך האימייל וכל החרא הזה. אבל שתהי לנו שנה טובה,לכולנו ובהצלחה בלימודים ! איזה חמוד אחי,עם תיק ממש חמוד עולה לכיתה א'! כזה פשושון.

Shira XD

New member
האאא כןן ../images/Emo28.gif

גם אנחנו ירדנו על ביל שתקוע ביומן של יובל

SpongBobit

New member
רגע, את חדשה וכתבת שאת אוהבת אותם ?

מוזר. וביל לא דומה לבת.בכלל.שש.

שירה!!!! O: ../images/Emo192.gif

זה לא המקום ליכתוב את זה :O וכן ביל מודק מאוד יפה ביומני D:

Shira XD

New member
גרר../images/Emo28.gif

גם זכותי לא לאהוב אותו ולאהוב את טום
אבל כן אוהבת אותנו אמרתי אנחנו כי התכוונתי לכיתה שלנו.. אני מרגישה שייכות
לא אני..

Shira XD

New member
גרר../images/Emo28.gif, גרר../images/Emo28.gif

גם זכותי לא לאהוב אותו ולאהוב את טום
לא אני.. , גם זכותי לא לאהוב אותו ולאהוב את טום
לא אני..

SpongBobit

New member
אוקי, אבל פשוט זה לא הפורום המתאים

להיגד כמה הוא לא יפה ,נשי וכו'..כי את יכולה להבין שבפורום הזה הרבה אוהבים אותו.

Shira XD

New member
שיהנו בחיים.. ../images/Emo28.gif

לא ממש מזיז לי לא אמרתי משו רע.. כולם יודעים את זה !

SpongBobit

New member
תגידרי כולם.

יאללה,אין לי כוח להתווכח איתך וזהו. לא עשית עלי רושם.....

למעלה