שרשור חזרה לבית הספר

tissue

New member
אני ../images/Emo9.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7:00 האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הולכת ברגל XDD איזה מקצוע את הכי אוהבת? מתמטיקה, אנגלית וערבית בערך
איזה מקצוע את הכי שונאת? היסטוריה, ספרות והבעה איזו שעה של היום את הכי אוהבת? הפסקה D: האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? לא אם כן, למה ? [?!] -- האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? את המורה לספרות אם כן, מדוע? היא מורה לספרות - היא מעצבנת XDDDD באיזו שעה את מסיימת ללמוד? בערך ב-1, עשרים ל-2 ככה XDDD באיזו שעה את מגיעה הביתה? 1 ורבע אם מסיימים ב-1 , 2 אם מסיימים ב-2 איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? החזרה D:

leraax

New member
אני XP

הבטחתי לשחף שאני אשתדל להיות כאן פעילה יותר, אז הנה חח משנים לנו את כל השעות עכשיו!! באיזו שעה את קמה כל בוקר? השנה- שבע וחצי [: האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? ביה"ס איזה מקצוע את הכי אוהבת? חנ"ג.. אבל בטח יישתנה עם הזמן.. איזה מקצוע את הכי שונאת? נמ.. אזרחות/תנ"ך אולי? איזו שעה של היום את הכי אוהבת? את שעות הבוקר! האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? כן! המחנכת שלי! [לשעבר.. עכשיו זה משתנה..] אם כן, למה ? [?!] כי היא כזאת מותק!! האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? נמ.. ירדנה!! בת של!#~@$~% אם כן, מדוע? כי היא מרושעת!! ואני לא סתם אומרת! והיא גם חסרת טאקט ברמות!!! היא אמרה לילדה שהיא מתלבשת כמו בן! מול אבא שלה!! באיזו שעה את מסיימת ללמוד? 14:00... במקרה הטוב -_-" באיזו שעה את מגיעה הביתה? 14:03... במקרה הטוב XD איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? הקימה!. זה יום חדשות, רגשות חדשים והכל D: ריגושים ^_^

Shira XD

New member
אנייי ../images/Emo28.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? המממ אני מקווה שאני אקום כל בוקר ב7.. שנה שעברה יצא לי ב7 וחצי לפעמים.
האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אבא שלי מקפיץ.. בדרך חזרה ברגל. ^^ איזה מקצוע את הכי אוהבת? תנו לי להחליטטט
איזה מקצוע את הכי שונאת? מוזיקה, ויופי שהוסיפו לנו גם את זה השנה.
איזו שעה של היום את הכי אוהבת? השנייה בערך ,נראלי תלוי בשיעור.. האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? כן,המחנכת החדשה
אם כן, למה ? [?!] אופס כתבתי למעלה:p האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? מיירהההה
אם כן, מדוע? כי .. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? רבע ל12, 1 וחצי, 1.. באיזו שעה את מגיעה הביתה? תלוי .. איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? החזרה ברור

rocket

New member
../images/Emo41.gif שרשור חזרה לבית הספר ../images/Emo41.gif

מרכזת פה את כל שרשורי החזרה לבית הספר ! ואומרת שלום וסליחה על ההעדרות
היה לי שבוע עמוס

dorkiflitz

New member
../images/Emo207.gifתיראו מה ידיד שלי כתב לי XDDDDDD

היום ידיד שלי טוב כפרעליו
הביא לי מין מכתב כזה לשנה החדשה וכאלה.. (חמווווווווד) ואחרי כל האיחולים וכאלה הוא כתב לי רשימת משאלות לשנה הבאה. עכשיו כמה הסברים.. טיילת המזח- זה בתוך הטיילת שיש פה בנהריה שסתם אמנים באים לפה להופיע, לא משהו גדול, אבל אפשר איכשהוא להגיד שזה המרכז של נהריה... XD "יעעעעסמין!!11"- מי שראה את הדיוידי של שראיי בטח יודע. כשביל שר בדיוידי את שראיי הוא מעלה מישהי וכשהוא שואל איך קוראים לה היא וצעקת לו כמו מפגרת "יעעעעעסמיןןןןןן!11" קיצור אני והוא מאז מסתלבטים על זה XD זורית- המורה שלי ללשון שאתם יכולים לקרוא פה בהודעות על מעלליה כיווץ דיפתונג- מושג בלשון (היא מורה ללשון ^) בתאל גדסי- בת דודה שלי שעברה את כלללל האודישנים בכוכב נולד ואז בסוף בסוף אמרו לה שהיא לא יכולה להשתתף כי היא צעירה מדי. קיצור הוא מזה התבאס מזה אז חדל חפירות הנה מה שהוא כתב. משאלות לשנה הבאה: #1: הופעה של טוקיו בטיילת המזח! #2: ההופעה נסגרת כשטום זורק את הכובע ואת תופסת אותו, כתוצאה מכך את מקבלת את הקסם שלו(של הכובע) ומתחילה להופיע עם טוקיו העולם ומשנה את השם ל"יעעעעסמיןןן!!11" #3: זורית עולה במדרגות ושוברת את הרגל. כתוצאה מכך היא מקבלת כיווץ דיפתונג ואתם מקבלים מחנכת חדשה. #4:בת אל גדסי מוחזרת אוטומטית לגמר כוכב נולד 5, מבצעת דואט עם בועז מעודה וזוכה! וזהווו, וזה ממש ממש ממש הצחיק אותי ועשה לי את היום והייתי חייבת לרשום את זה כאן XD מקווה שמישהו קרא..

keren eckshtein

New member
קראתי ../images/Emo13.gif

יואו איזה חמוד הוא - ממש אהבתי את המכתב
וגם המכתב ממש ממש מצחיק XDDDD אהבתי
ולמה את מסיימת ללמוג ב - 7 בערב ? יואו איזה מסכנה

dorkiflitz

New member
כי יש מגמת גרפיקה.. ../images/Emo10.gif ויש אחרי זה

מפגש מלשחת לפולין.. :( שוחטים אותנו!%#@#%

למעלה