בלאט היה לי כ"כ רע פשוט חרא ../images/Emo4.gif
קודם כל באתי לביה"ס כולם אבל כולם - " קרן שנים לא ראיתי אותך שמעתי שנהפכת להיות
פריקית ! "
אתם מבינים את האבסורד ילדים חסרי מוח ! עכשיו הקטע שהם בכלל לא יודעים מה זה פריקים ואין להם מושג בשיט וכולם ילדים מפגרים . עוד משהו - אני יושבת מתחת למזגן וזה דווקא טוב XD אבל המזגן מכוון לכל הכיתה ואליי לא אבל לא היה לי נעים להגיד כי בדיוק שנה שעברה אני צעקתי שאני רוצה מזגן כי המזגן היה מכוון לאיפה שאני יושבת עכשיו בקיצור טמטום ! אחר"כ הלכנו לאיזה מן טקס מעפן ששם ישבנו שני שכבות כולם מזיעים אחרי ההפסקה יש אולי מאוורר אחד בלחץ שגם הוא לא טוב ומביאים מים קפואים לראש מועצה וכל הפאקים האלו שעובדים במועצה ולנו לא ! ואין מזגן ומרגישים טיפות נוזלות ! ארררר דמט זה כ"כ מגעיל
אחר"כ היה לנו שיעור אנגלית ששם נדחסו 60 ילדים חצי שעה בכיתה הכי קטנה בשיכבה כי היינו 3 חצאי כיתות ביחד בהקבצה א'1 באנגלית ובסוף הסתבר שזה רק 2 חצאי כיתות ואז הלכו משם כמה ילדים ונהיה יותר טוב XD והיה לנו שעתיים חינוך כל כך משעמם דמט |: אסור לנו ככה - לק
צבעים בשיער , בוהו !!!!!1
פלאפון
וכל מיני דברים שטותיים ! אתם מבינים למה לא שווה ללמוד באורט !? וחוץ מזה בנוסף להכל !!! כל הילדים שיודעים שאני מתה מתה על טוקיו הוטל , הם בהתחלה ירדו עליי שאני אוהבת אותם ושטוקיו הם בנות ועכשיו הם אוהבים אותם ושומעים שירים שלהם ! וזה הכי מעצבן כי אם נגיד לא הייתי חברה שלהם ואם הם לא היו מכירים אותי הם לא היו יודעים בכלל מי אלה טוקיו הוטל ! אררררר
וקלטו את המערכת שלי למחר - - היסטוריה - אנגלית - אנגלית - ערבית - גיאוגרפיה - מתמטיקה
ה - צ - י - ל - ו