שרשור חזרה לבית הספר

או! בהצלחה לאחיך :)

זה יהיה כל כך צפוי אם אצלי בבצפר יתחילו לרדת על ביל, אני פשוט אוריד להם מכות. לא , אני בעצם לא, אני לא מטומטת כמוהם, אבל ארר זה מרגיז בצורה מטורפת >.<'''''''''''''''''

כן, אפשר להבין למה!!

הייתי מתה עם בצפר שלי היה מוציא כזה חוק.. חח על הפרנציפט הייתי עוברת

ElinorLahav

New member
אווווקי ../images/Emo69.gif

עכשיו הגעתי אני מאזינה לי למונסון וטיפה נרגעת מהיום המזביעעעעע הזה !
אוקי אני כולי מים כי חם לי ואני בידיוק נכנסת להיתקלח לא קרה לי שום דבר טוב ורע היום ... בעצם קרה טובבבב הבנתי שאני לא יכולה בלי הפורום המדהים הזה !!!!!!!!!
אני אוהבת אותכם כ"כ
אני במיקלחת ביי לכולם

Shira XD

New member
היה פ'סדר ../images/Emo28.gif

אני מתה על המורה שלנו היא כזו חמודה
והמורה שלי החמודה מג' חזרה לבצפר XD היה אחלהה.. לא כ"כ למדנו והיה קצת כיף לחזור לכיתה,לא יותר מזה

../images/Emo191.gif חח היה יום כזה מצחיק XD

שאאאאלום :] אז... כיתה ח'! אפילו שזה מבאס רצח לחזור ללמוד וזה, ממש מגניב להיות בכיתה ח' :] שעתיים ראשונות עשינו כל מיני משחקים וכאלה ואז בהפסקה ירדנו מלא ילדים לספריה והיה ממש מצחיק וגם איחרנו בעשר דקות ותמי מזה כעסה ואז התאמנו קצת לטקס קבלת כיתה א'[שאנחנו עושים ביום שישי] ושעה רביעית המנהלת חפרה בשכל XD אז סתם כל שניה מחאנו כפיים וזה XD סתכלו איזה יום קקה יש מחר: מדעים מדעים -הפסקה- אנגלית אנגלית -הפסקה- מחשבים חארות *~* גם יש ילדה חדשה, קוראים לה הדר והיא נחמדה :] והיא גם אמרה לשי שהוא נדבק XDDDD זהו היה מצחיק XD

Rock This Party

New member
אהמ

אממ היה בסדר...היה לי קטע מאוד מביך היועצת נכנסה וזה והיא כזה אומרת: "חן יפה שלי אני מאוד שמחה שחזרתי אלינו ואני מקווה לראות אותך רק בבית הספר ולא בבית חולים" לפני כל הכתה אמנם זה לא משו אבל זה מיני פאדיחה..D: משו רע? המערכת שלנו! היא כלכך עמוסה!!! דיייייי תנו לחיות! משו טוב? אני בהקבצה א' !! יאי! D: וזהו והיה לנו שיעור עם מורה להבעה\לשון\ספרות שהיא דיברה מה צריך להביא וכל זה ואז היה טקס עם ריקודים יפים וזה..ואז הלכנו הביתה אה ו..תנסו להגיד עכשיו תטטא את התא כי אתמול כבר טיתטי את התא ..(XDDD לא משנה)

keren eckshtein

New member
בלאט היה לי כ"כ רע פשוט חרא ../images/Emo4.gif

קודם כל באתי לביה"ס כולם אבל כולם - " קרן שנים לא ראיתי אותך שמעתי שנהפכת להיות פריקית ! "
אתם מבינים את האבסורד ילדים חסרי מוח ! עכשיו הקטע שהם בכלל לא יודעים מה זה פריקים ואין להם מושג בשיט וכולם ילדים מפגרים . עוד משהו - אני יושבת מתחת למזגן וזה דווקא טוב XD אבל המזגן מכוון לכל הכיתה ואליי לא אבל לא היה לי נעים להגיד כי בדיוק שנה שעברה אני צעקתי שאני רוצה מזגן כי המזגן היה מכוון לאיפה שאני יושבת עכשיו בקיצור טמטום ! אחר"כ הלכנו לאיזה מן טקס מעפן ששם ישבנו שני שכבות כולם מזיעים אחרי ההפסקה יש אולי מאוורר אחד בלחץ שגם הוא לא טוב ומביאים מים קפואים לראש מועצה וכל הפאקים האלו שעובדים במועצה ולנו לא ! ואין מזגן ומרגישים טיפות נוזלות ! ארררר דמט זה כ"כ מגעיל
אחר"כ היה לנו שיעור אנגלית ששם נדחסו 60 ילדים חצי שעה בכיתה הכי קטנה בשיכבה כי היינו 3 חצאי כיתות ביחד בהקבצה א'1 באנגלית ובסוף הסתבר שזה רק 2 חצאי כיתות ואז הלכו משם כמה ילדים ונהיה יותר טוב XD והיה לנו שעתיים חינוך כל כך משעמם דמט |: אסור לנו ככה - לק
צבעים בשיער , בוהו !!!!!1
פלאפון
וכל מיני דברים שטותיים ! אתם מבינים למה לא שווה ללמוד באורט !? וחוץ מזה בנוסף להכל !!! כל הילדים שיודעים שאני מתה מתה על טוקיו הוטל , הם בהתחלה ירדו עליי שאני אוהבת אותם ושטוקיו הם בנות ועכשיו הם אוהבים אותם ושומעים שירים שלהם ! וזה הכי מעצבן כי אם נגיד לא הייתי חברה שלהם ואם הם לא היו מכירים אותי הם לא היו יודעים בכלל מי אלה טוקיו הוטל ! אררררר
וקלטו את המערכת שלי למחר - - היסטוריה - אנגלית - אנגלית - ערבית - גיאוגרפיה - מתמטיקה
ה - צ - י - ל - ו

Leb Die Sekunde

New member
חברה שלי באה עם גרביונים ורודים מכנס שחור

ניטים בידים איפר כפפות ומה שאתה רוצה ולא עשו לה כלום עם המנהלת היתה רואה אותה היא היתה גוררת אותה לחדר שלה מהאוזן לא סתם קוראים למנהלת ברוריה כי היא עושה ברורים ראוים? אין צירוף מקרים אצלה

3has3

New member
../images/Emo69.gif בבית ספר XDD

קרן לומדת באורט (ככה היא כתבה) אני לומדת בבית ספר רגיל XDD

X Slider

New member
WTF?!?! מה זה הכפייה הזאת?! כנסו בהם!!!

לאסור לק וצבעים בשיער?!?!?!?!@@@@@@%$@%@#%# זה ממש מוציא אותי מהכלים
איפה את לומדת אני עכשיו בדרך לשם

3has3

New member
../images/Emo69.gif XDDDDDD

זה הזכיר לי שהמורה לאנגלית עשתה תאונה ולא באהב שלושה חודשים XDDD *הלהיכנס בהם.. ישר חשבתי שזה יכאב
*

3has3

New member
../images/Emo69.gif בחור ../images/Emo9.gif

ליד רחובות כזה XDDD

keren eckshtein

New member
חחח נראה לך שאני שמה עלייה

באתי עם חולצה של טוקיו הוטל , מכנסיים למטה ! שמתי מלא עיפרון שחור וכל מיני ולק שחור ! ולעסתי מסטיק מולה XDDDDDDDD מה איכפת לי ! תגיד תודה שאני באה בכלל ולומדת ויושבת בשקט .

למעלה