שרשור חזרה לבית הספר

LiHiLuSh

New member
אצלנו מותר יעני אנחנו לא שואלים אותם../images/Emo6.gif

אנחנו באים איך שבא לנו למשל היום בהתי עם גופייה וסתם חולצה כזואתי של הבית ספר שגזרתי אותה

או וה, נשמע שהיה לך כיף לא נורמלי XDDD

אסור לק !? הולי שיט, לא הייתי שורדת באורט אם ככה לול. לפחות אין לך במערכת 11 שעות ביום! עירוני י"ד מטורפים S:

tissue

New member
אוי סתמו, לכם זה עוד בסדר !

אצלנו אסור : לקים צביעת שיער קרחות בשיער (גם חימצון אסור) עגילים במקומות אחרים מהאוזניים שהעגילים לא יהיו צמודים (אם יש בכלל) חולצות שהן טיפה גזורות או טיפונת מקושקשות מכנסיים שקצרים יותר מהברך בשיעורים ספורט אסור מכנסיים עם ריצ'רץ' או כפתור אסור פלאפונים אסור כובעים בכיתה אסור מסטיקים אסור לצאת לשירותים באמצע השיעור אסור לשתות משהו אחר חוץ ממים בכיתה והרשימה עוד ארוכה .. אז אל תתלוננו !!

SpongBobit

New member
ואו! איזה ביצפר את ?../images/Emo2.gif

איזה מסכן מי שמקריח (ויש אצלנו ילדים בי'ב שמקריחים כבר..) ואני כל שיעור צריכה לצאת לשירותים,איזה מסכנים !

OMG איזה מיסכנהה! :O ../images/Emo192.gif

איזה בצפר את באמת? ולמה המנהל שלכם כול כך .. נממ נממ ללא מוח? אצלנו מותר לק... מותר פסים בשיער חימצון מה שרוצים קרחת וכול זה... XD אבל מיהם שיחליטו מה מותר לנו לעשות בשיער?? אחח שונאת בית ספר! המנהל\ת של הבית ספר יגיד לך מה לעשות... כיאלו הם החיים שלך! זה זכותך לעשות בשיער מה שבא לך... ואיך שאת רוצה זה שלך לא שלהם! ואם ההורים שלך מסכים זהו את לא צריכה לישאול את המנהל\ת שלך! אני הייתי עושה מה שבא לי ולא שמה עליהם! XD הבית ספר שלך מאוד חצוף!! אעעעע! אני בחיים לא הייתי מוכנה ליסבול כזה דבר הייתי עוברת בית ספר -_-"

dorkiflitz

New member
טוב גם אצלנו לא מרשים צבע בשיער..

אבל לק?!?!?! לק?!!?!? רציני לא מרשים לכם לק?!?!?!!?!?!!? מה לעזאזללללללל.!?!? אהעהעה אני הייתי מתחרפפפפפנת

Rock This Party

New member
אה צריך לכתוב את המערכת? נו טוב אם זה מעניין

אותכם אז הנה: -אנגלית- -מתמטיקה- -חינוך- -היסטוריה- -לשון והבעה- ובימי שלישי וחמישי יש לנו 7 שעות!! בלאט טוב ביום שלישי הזה אני בבית חולים אז..XD

3has3

New member
היה משעמם.

ואני רוצה למות
457626 - תקראו הכל שם P:

SpongBobit

New member
לא שווה את זה../images/Emo24.gif

*נכנסת לבלוג* אגב,המורה לפיזיקה (;[[[[[[[[) אמר שנפתח בלוג, ונכתוב בו חומר של פיזיקה וזה יעלה בציוק הוא אומר שנלמד דרך האינטרנט כמו במדריך להשירדות של נדXD זה יהיה כזה מצחיק,שאני אגיב באיזה בלוג,ואז יכנסו לשלי ויראו חומר על אנרגית האטוםXD

Leb Die Sekunde

New member
חרא יום באלי למות

או איזה בצפר מעפו כתוב עליו בכלל העיתונים שהוא מעולה וכל מיני שיט והוא מעפןן הוא גם חטיבה וגם תיכון והשנה הם החליטו שבאלהם להשקיע בתיכון ואני בח' אז בחטיבה אין לנו מזגן בכיתה! המורה הייתה חצי מעולפת הבנים עוד שניה היו מורידים חולצה והבנות מתנו מחום! ואנחנו רגילים למזגן קפוא ולא היה והלונות בבצפר כמו כלא.. עם ברזלים ותריסים ואפשר לפתוח רק את הווילון קיצר ח-נ-ו-ק-! גם כל הוו'ניקים הגיעו וכולם פאקצות וערסים את רואה את הבנים עם חולצות קרועות ותספורות גיימבוויז והבנות עם שיער נפוח וג'ינסים במיליון שקל.. אני שונאת את הבצפר הזה באלי לכפר חנס *בכיבכי* אהה ושחכתי להזכיר שבבצפר שלנו אין שביתות אף פעם יש לנו מקסימום 5 מורים בארגון המורים וזהו! משו טוב? יש לנו סלים השנה.. שזה שיעורי בחירה וזה רק פעם בשבוע אני שונאת גם את הילדים שבכתה שלי! קיצר חרא יום ושתהיה לכולם שנה מוצלחת ואני לא מאחלת לכם להיות במעברות הלכתי לקפוץ מהחלון צ'או סתם לא.. עוד לא... אדיוס

3has3

New member
../images/Emo69.gif וגם... יש מנהלת חדשה

לחטיבה (התיכון והחטיבה ביחד למרות שיש מנהלת רק לחטיבה ומנהלת לכל ה'קריה') והיא אמא של אושרי כהן XDD

3has3

New member
../images/Emo69.gif לא..

יש לה שיער כתום
הדבר היחיד המגניב בה
והעיקר לנו אסור
XDDDD

למעלה