שרשור חזרה לבית הספר

PerfectSP

New member
../images/Emo69.gif ../images/Emo190.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? שש וחצי
האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי?הסעה...איזו אוטובוס?!אין פה אוטובוסים! איזה מקצוע את הכי אוהבת?מתמטיקה
איזה מקצוע את הכי שונאת?תנ"ך
איזו שעה של היום את הכי אוהבת?10 האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?פחחחחחחחחחחח.בטח. אם כן, למה ? [?!]
האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?כן
אם כן, מדוע?יש יותר מדי... באיזו שעה את מסיימת ללמוד?הממ...או אחת ורבע או שלוש ורבע,כי יש הסעות,אז כל הבית ספר או באחת או בשלוש.. באיזו שעה את מגיעה הביתה?או שתיים או ארבע איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?שעת החזרה!אני בקושי יכולה לקום! פויה.בצפר

כיתה י' OMG !

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7 ככה... האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אוטובוס ציבורי . איזה מקצוע את הכי אוהבת? ממ..אין דבר כזה אם כבר אז ספורט כי אנחנו לא עושים כלום . איזה מקצוע את הכי שונאת? מתמטיקה . איזו שעה של היום את הכי אוהבת? השעה האחרונה . האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? לא . אם כן, למה ? [?!] אין מורה אהוב .. האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן! אנה המורה למתמטיקה של 5 יחידות אם כן, מדוע? הורידה אותי מ-5 יחידות ל-3 !! באיזו שעה את מסיימת ללמוד? ממ..אחד ועשרים ככה . באיזו שעה את מגיעה הביתה? מממ.מקסימום שתים וחצי ,לא יותר . איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרה ,ברור .

keren eckshtein

New member
אני ../images/Emo98.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? אני אמורה ב - 7 אבל אני קמה ב - 7 ומשהו XD האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? יש לנו הסעה והיא כ"כ מעפה דמט 7 וחצי בבוקר
איזה מקצוע את הכי אוהבת? נאממממ אני חושבת שספרות והיסטוריה אבל רק בגלל שמעבירים דאחקות
אה ומוטות כי אין יום שלא מבריזים זה כאילו מקצוע ההברזות - 5 ילדים בכיתה כי לאף אחד אין כוח להישאר עד 3 בביה"ס . איזה מקצוע את הכי שונאת? אוח ספורט וערבית לא מבינה כלום ! איזו שעה של היום את הכי אוהבת? השעה האחרונה - כי אז הולכים הבייתה האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? כן המחנכת שלי היא כזאת "גיזעית" XD מעבירה דאחקות כל הזמן בגלל זה אני אוהבת היסטוריה וספרות כי היא מלמדת ואין שיעור שלא צוחקים ממנה . אם כן, למה ? [?!] הסברתי למעלה :) האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן
המורה לאנגלית והמורה לערבית והמורה לספורט אם כן, מדוע? לאנגלית וספורט שתיהן מעבולות שאפשר למות ! והמורה לערבית קשוחה מדי והיא רעה פשוט רעה . באיזו שעה את מסיימת ללמוד? לפעמים בעשרה ל- 12
ולפעמים בעשרה לאחד ובעשרה לשלוש XD באיזו שעה את מגיעה הביתה? נאמ כולל ההסעה אני מגיעה בערך תלוי בשעות עם עשרה ל - 12 אני מגיעה ב-12 וחמישה ככה זה כל שעה הבדל של 15 דקות יותר
איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? ברור שחזרה DDDD: דמט אני שונאת בתי ספר |:

S h A y K i

New member
עונה D;

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 06:00 האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הסעת ביצפר איזה מקצוע את הכי אוהבת? היסטוריה ואנגלית איזה מקצוע את הכי שונאת? מתמטיקה ולשון איזו שעה של היום את הכי אוהבת? 15:00 כי אז נגמר היום
האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? המחנכת של שנה שעברה
אם כן, למה ? [?!] כי היא כלה והיא נותנת הצדקות על הברזות ואיחורים
האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? אממ כן המורה למתמטיקה אם כן, מדוע? כי היא זקנה מטומטמת
באיזו שעה את מסיימת ללמוד? לפעמים ב1:10, לפעמים ב15:05 ולפעמים ב16:30 באיזו שעה את מגיעה הביתה? תלוי מתי אני מסיימת >< איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? שעת החזרה הביתה

עונה

באיזו שעה את קמה כל בוקר? אני צכה לקום ב7 האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אוטובוס איזה מקצוע את הכי אוהבת? כלום(אולי ספורט מבריזים) איזה מקצוע את הכי שונאת? ערבית,ספרות, ובעצם הכל איזו שעה של היום את הכי אוהבת? האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? אני מתחילה תיכוןןן ואני לא מכיר השומורה אבל משנה שעברה הייתה לי את המחנכת הכי מתוקהה בעולםםםם ... אם כן, למה ? [?!] כי היא אישה מדהימה ואני חולה עליה וחלב לי שהיא לא מלמדת אותי שובבבב האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? אמממ מהביצפר הקודםםםםםם אם כן, מדוע? כי היא דפוקהה באיזו שעה את מסיימת ללמוד? אממ לא ידוע ..אבל מאוחררר באיזו שעה את מגיעה הביתה? לא ידועעע איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?

YuviR

New member
טוב נוווווווו

(שנה ראשונה בתיכון!!!) באיזו שעה את קמה כל בוקר? 6 בבוקר עכשיו
האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אוטובוס לבצפר איזה מקצוע את הכי אוהבת? מוסיקה
איזה מקצוע את הכי שונאת? מתמטיקה, אעעעגגחחככ איזו שעה של היום את הכי אוהבת? השעה שהולכים הבייתהההה האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? לא יודעת, אני לא מכירה את המורים (שנה ראשונה תיכון!) אם כן, למה ? [?!] (!!!) האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? הממ, בחטיבה, כן, המחנכת שלי. היא לא המחנכת שלי כבר. אם כן, מדוע? כי היא איכסה
באיזו שעה את מסיימת ללמוד? תלוי ביום... 3 או 5 באיזו שעה את מגיעה הביתה? בערך חצי שעה אחרי שנאי יוצאת מהבצפר
איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרה, דה.

dirty look

New member
../images/Emo7.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? אמורה בשבע, אבל קמה 20 דק' אחרי
האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? ברגל XD איזה מקצוע את הכי אוהבת? ספורט איזה מקצוע את הכי שונאת? מת' איזו שעה של היום את הכי אוהבת? האחרונה XD האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? קובי המחנך שלי ^^ אם כן, למה ? [?!] כי הוא נחמד >.> האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? שלום אם כן, מדוע? כי הוא רע באיזו שעה את מסיימת ללמוד? תלוי באיזו שעה את מגיעה הביתה? תלוי איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? שעת חזרה.. דה!

Leb Die Sekunde

New member
שלי!!!

באיזו שעה את קמה כל בוקר?7 כי לוקח לי שעה לקום האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אנימגיעה לתחנה ב10 ל8 והאוטובוס מגיע ב5 ל.. למרות שבעיקרון אסור לו להקדים איזה מקצוע את הכי אוהבת?שנה הבאה אומנות... יאיי. והשנה זה היה אממ.. קשה קשה.. לא משו מסויים.. אנגלית? כי המורה לא עשתה לי כלום משום מה מה שלא הייתי עושה! הייתי זורקת מחקים על ילדים וחורטת על שולחנות והיא לא עשתה לי כלום.. אבל ילדים אחרים היא הייתה מעיפהP: איזה מקצוע את הכי שונאת?היסטוריה וערבית ומתמטיקה וגאוגרפיה קיצר אין מה לאהוב היסטוריה היה בעיקר איזו שעה של היום את הכי אוהבת?אממ 5 בצהרים? סתם לא האמת בבצפר? שעה12? לא הבנתי את הכוונה האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?כן המחנכת מיטל היא המורה שכל בצפר התפלל לקבל אותה כי היא המורה הכי טובה שיש היא מתנהגת כמו תלמידה ומדברת כמו ילדה בגילנו.. טוב לא בגילנו אבל משו כזה.. והיא אמרה לכולם שהיא אישתו של יאיר לפי כי קוראים לה מיטל לפיד. והיא תמיד אומרת אני יביא את בעלי שיראה להם מזהXD" ממש חמודה אם כן, למה ? [?!]אופס הסברתי בשאלה הקודמת:0 האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?המורה ללשון רונית בעעעע אם כן, מדוע?כי היא מחפשת סיבות לתת עונשים וכל העולם שונא אותה חוץ מהילדים שלה נראלי... באיזו שעה את מסיימת ללמוד?או 13:30 או 14:30 באיזו שעה את מגיעה הביתה?או 14:00 או 15:00 ולפעמים האוטובוס לא באלו להגיע אז ב16:00 או ב15:30.. איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?חזרה במבצפר! שונאת לקום מוקדם בבוקר.. היום קמתי ב2 וחצי:0 איך אני יקום ב7?!

McLeaFLY

New member
עונה D:

באיזו שעה את קמה כל בוקר?מעירים אותי ב7 אבל לוקח לי עוד רבע שעה לקום^^ האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי?ברגל :p איזה מקצוע את הכי אוהבת?אין לנו אומנות בבצפר אז אנגלית=]] איזה מקצוע את הכי שונאת?מטמתיקה!! איזו שעה של היום את הכי אוהבת?אממ 2 וחצי בצהריים :D האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד?כןן =]] המחנכת שלי אם כן, למה ? [?!] כובע.סתם..בגלל שהיא חמודה ^^ האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד?אממ..כןן!!!!!!!!!!המורה להסטוריה אם כן, מדוע?מדוע???אתם עוד שואלים מדוע?????נוו טוב אז נסביר לכם קצר ולעניין:הוא פסיכי
באיזו שעה את מסיימת ללמוד?אין לי שעה מוסימת..כל יום אנחנו גומרים בשעה אחרת..השעה הכי מאוחרת זה 15:00 בגלל מגמת התיאטרון ^^ באיזו שעה את מגיעה הביתה?בסביבות 13:00.. איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?ברור שחזרה!! ^^

עונה על הבצפר...

באיזו שעה את קמה כל בוקר? אני אומרה ב6:30 אבל אני באמת קמה כשאבא לשי חוזרת מהטיול עם ספוט (הכלב שילי) ואני בורחת מהמיטה כדי שהוא לא יגלה שאני שם ב- 7... האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אבא שלי, אבל לפעמים אוטובוס איזה מקצוע את הכי אוהבת? ממ חינוך ומתמטיקה כשזה עם מורה טוב! איזה מקצוע את הכי שונאת? הסטוריה!! איזו שעה של היום את הכי אוהבת? זאת שהולכים הביתה אחרי יום לימודים ארוך ומעצבן! האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? המחכנת שלי של שנה שעברה אם כן, למה ? [?!] כי היא פשוט יודעת ללמד ולחנך! האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? מממ לא יודעת אבל חייב להיות.. אם כן, מדוע? באיזו שעה את מסיימת ללמוד? כל יום שעה אחרת.. באיזו שעה את מגיעה הביתה? בדרך כלל שעה אחרי סוף היום.. נסיעה מעצבנת בטרוף! איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? ממ אני אוהבת ללכת לבצר כי זה עוד יום עם כל החברים, אבל יותר ללכת הביתה!

Rock This Party

New member
לא רוצה לחזור אבל בכל זאת אני יענה חח

באיזו שעה את קמה כל בוקר? אממ 7 או רבע לשבע האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? אוטובוס ציבורי וזה כלכך לא כיף! כולם נדחפים ובסיבובים אפשר ליפול בקיצור לא כיף בכלל! איזה מקצוע את הכי אוהבת? אממ אני בכיתת מוזיקה אז אני אוהבת את היום מוזיקה! איזה כיף כל היום ללמוד תופיםXD חוץ מהשעתיים הראשונות שזה תורת המוזיקה ובלה בלה בלה איזה מקצוע את הכי שונאת? ללא ספק מתמטיקה איזו שעה של היום את הכי אוהבת? מזתומרת? כאילו בבצפר? אם כן אז האחרונה כי אחריה ישר הביתה ! חח האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? המורה (הבן! XD ) לתופים! חח אם כן, למה ? [?!] כי הוא צעיר כזה ומאאגניב XDD האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? אממ כן אם כן, מדוע? כי היא רעה והיא אוהבת לצעוק עלי D: באיזו שעה את מסיימת ללמוד? אממ ברוב הימים ב1 וחצי באיזו שעה את מגיעה הביתה? לפעמים 4 כי אני הולכת לחברה ואם לא אז ב2 או רבע ל2 איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חח זו שאלה בכלל? החזרה!! חפרתי קשות..D:

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gif-.-

באיזו שעה את קמה כל בוקר? טכנית 7 אבל זה תמיד נמשך עוד רבע שעה
האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? חח ברגל איזה מקצוע את הכי אוהבת? שומדבר :S איזה מקצוע את הכי שונאת? חד וחלק- היסטוריה. איזו שעה של היום את הכי אוהבת? אמ אני מניחה שהשעה שיוצאים הבייתה. האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? כן! אם כן, למה ? [?!] כי כי כי היא מסוממת! ואפשר לעשות מה שרוצים בשיעור שלה, זה ענק האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? הוו כן כן אם כן, מדוע? כולם שונאים אותה, היא צבועה שזה מפחיד באיזו שעה את מסיימת ללמוד? בין 12 ל-2. תלוי באיזו שעה את מגיעה הביתה? תלוי בשעה שאני מזיימת. לוקח לי 25 דקות להגיע :S איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס?ברור שהחזרה!

i panic

New member
ספיר ..

יש לנו חוברת כתומה ענקית!! *בגרות בקלות!1* עאלק בקלותץ!

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifאל תדאגי../images/Emo24.gif

לא שאני הכי מבינה, אני עולה לט' >< אבל צריך להשקיע ולהקשיב אני בטוחה שתעברי את זה כמו גדולה
זה ככה גם עם ידידים שלי, בהתחלה זה ממש קשה אבל אחר כך עוברים את זה! בכל מקרה שיהיה לך המון המון בהצלחה! 3>

למעלה