אני ../images/Emo98.gif
באיזו שעה את קמה כל בוקר? אני אמורה ב - 7 אבל אני קמה ב - 7 ומשהו XD האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? יש לנו הסעה והיא כ"כ מעפה דמט 7 וחצי בבוקר
איזה מקצוע את הכי אוהבת? נאממממ אני חושבת שספרות והיסטוריה אבל רק בגלל שמעבירים דאחקות
אה ומוטות כי אין יום שלא מבריזים זה כאילו מקצוע ההברזות - 5 ילדים בכיתה כי לאף אחד אין כוח להישאר עד 3 בביה"ס . איזה מקצוע את הכי שונאת? אוח ספורט וערבית לא מבינה כלום ! איזו שעה של היום את הכי אוהבת? השעה האחרונה - כי אז הולכים הבייתה האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? כן המחנכת שלי היא כזאת "גיזעית" XD מעבירה דאחקות כל הזמן בגלל זה אני אוהבת היסטוריה וספרות כי היא מלמדת ואין שיעור שלא צוחקים ממנה . אם כן, למה ? [?!] הסברתי למעלה
האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כן
המורה לאנגלית והמורה לערבית והמורה לספורט אם כן, מדוע? לאנגלית וספורט שתיהן מעבולות שאפשר למות ! והמורה לערבית קשוחה מדי והיא רעה פשוט רעה . באיזו שעה את מסיימת ללמוד? לפעמים בעשרה ל- 12
ולפעמים בעשרה לאחד ובעשרה לשלוש XD באיזו שעה את מגיעה הביתה? נאמ כולל ההסעה אני מגיעה בערך תלוי בשעות עם עשרה ל - 12 אני מגיעה ב-12 וחמישה ככה זה כל שעה הבדל של 15 דקות יותר
איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? ברור שחזרה DDDD: דמט אני שונאת בתי ספר |: