בועז ניצח..../images/Emo4.gif
באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7.. אבל קמה מהמיטה זה 7 ורבע ככה.
האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הולכת ברגל
חרוצה שכמותי. איזה מקצוע את הכי אוהבת? גרפיקה..
איזה מקצוע את הכי שונאת? הרבההההההה, בעיקר ספרות. ומת' ולשון אבל לא יהיה לי השנה לשון.. כי
אני את הבגרות שלי בשלשון כבר עשיתי חהחהחה איזו שעה של היום את הכי אוהבת? אמממ.. לא יודעת :S האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? לא! אהעהעהע אם כן, למה ? [?!] ^ האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כולםםםם!!! המחנכת שלי, זורית. שרק בגלל השם צריך לשנוא אותה. היא חיה על כדורים והיא אמרה לנו את זה, היא הבנאדם הכי רשע שקיים. היא יורדת על כולם ולא מתחשבת בעליללל, יש לה גוף כל כך רזזזה בעע והיא כל כך היפראקטיבית. אבל זה לא הכל!!! יש לנו את
חווה לביא!!! שהיא המורה הכי שטן בעולם. כל מי שהיה איתה אמר לנו להיזהר ממנה.. ורציני. הדבר אולי הכי טוב שאשפר למצוא אצלה זה שהיא אימא של מישהו מבית הבובות. אנחנו עדיין מנסים לגלות מי זה.. XD אה כן, ובשיער למישהו צילצל הפלאפון והיה לו רינגטון של סיגפו אז היא לא הענישה אותו רק בגלל הצלצול XDD אם כן, מדוע? נו באמת.. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? לרוב ב13:20.. הכי מאוחר זה 3.. והכי מוקדם זה 11:40. אבל צריך לראות את המערכת של שנה הבאה..
באיזו שעה את מגיעה הביתה? וואי שכחתי.. XD איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרהההה..
מישהו קרא?