שרשור חזרה לבית הספר

dorkiflitz

New member
בועז ניצח..../images/Emo4.gif

באיזו שעה את קמה כל בוקר? 7.. אבל קמה מהמיטה זה 7 ורבע ככה.
האם את נוסעת בהסעה ביה"ס או באוטבוס ציבורי? הולכת ברגל
חרוצה שכמותי. איזה מקצוע את הכי אוהבת? גרפיקה..
איזה מקצוע את הכי שונאת? הרבההההההה, בעיקר ספרות. ומת' ולשון אבל לא יהיה לי השנה לשון.. כיאני את הבגרות שלי בשלשון כבר עשיתי חהחהחה איזו שעה של היום את הכי אוהבת? אמממ.. לא יודעת :S האם יש לך מורה אהוב/ה במיוחד? לא! אהעהעהע אם כן, למה ? [?!] ^ האם יש לך מורה שנוא/ה במיוחד? כולםםםם!!! המחנכת שלי, זורית. שרק בגלל השם צריך לשנוא אותה. היא חיה על כדורים והיא אמרה לנו את זה, היא הבנאדם הכי רשע שקיים. היא יורדת על כולם ולא מתחשבת בעליללל, יש לה גוף כל כך רזזזה בעע והיא כל כך היפראקטיבית. אבל זה לא הכל!!! יש לנו את חווה לביא!!! שהיא המורה הכי שטן בעולם. כל מי שהיה איתה אמר לנו להיזהר ממנה.. ורציני. הדבר אולי הכי טוב שאשפר למצוא אצלה זה שהיא אימא של מישהו מבית הבובות. אנחנו עדיין מנסים לגלות מי זה.. XD אה כן, ובשיער למישהו צילצל הפלאפון והיה לו רינגטון של סיגפו אז היא לא הענישה אותו רק בגלל הצלצול XDD אם כן, מדוע? נו באמת.. באיזו שעה את מסיימת ללמוד? לרוב ב13:20.. הכי מאוחר זה 3.. והכי מוקדם זה 11:40. אבל צריך לראות את המערכת של שנה הבאה..
באיזו שעה את מגיעה הביתה? וואי שכחתי.. XD איזו שעה של היום את מעדיפה - שעת הקימה לביה"ס או שעת החזרה מבהי"ס? חזרהההה..
מישהו קרא?

PerfectSP

New member
חחחחח...חרוצה../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אם אני הייתי הולכת ברגל,ומידע,הייתי מגיעה בשתיים עשרה.חמש שעות הליכה נגיד...
אבל עשרים וחמש דקות נסיעה!

3has3

New member
../images/Emo69.gif אני ../images/Emo3.gif

קראתי DD: בגלל הכותרת
שלומי היה צריך לנצח

SpongBobit

New member
גמאני חשבתי ככה.

אבל הוא היה ממש ממש ממש צרוד.והזה עם סקאזי היה מזעזע. והוא כתב בראיון שהוא מעשן בכוונה קופסא וחצי של סיגריות כדאי שיהיה לו קול צרוד,וזה לא יפה;; והוא נהיה שוויצר,וכל רגע הוא מדבר על זה שהוא רוקר. אבל יש לו קול יפה.......אבל גם לבועז הגיע.

dorkiflitz

New member
ההופעה עם סקאזי הייתה מדהימה!

בכיתייי רצח שאנלא יכולה להיות שם. היה לי כבר כרטיס והכל.. אבל לא משנה. למרות שהאירוע היה חרא וכרגע ראיתי מלייאן אנשים שחזרו משם בגלל שהם סבלו וגם חברות שלי חוזרות היום בלילה.. הבנתי שלא היה לי מה להפסיד..
וכן, הוא די מתלהב מזה שהוא אשכרה הרוקר היחיד שם וגם זה בקושי. לא אוהבת אותו אבל אם כבר אז.. הוא.

lid15

New member
שיואו איזה מלך הסקאזי הזה

ראית את הגיטרה שלו?! איזהה :p:p

dorkiflitz

New member
לפי ההופעה שהוא נתן אתמול ברור שהוא היה צריך

לנצח. למרות שאנלא אוהבת את שלושתם.. אדיר ואליסה שליטעע!!1

tissue

New member
אני בכלל בטוחה שמרינה הייתה אמורה לזכות. ../images/Emo9.gif

לדעתי - היא הכי טובה שם

dorkiflitz

New member
נהה. הוא נחמד. הכל רק כדי שמארינה לא תזכה

אבל הייתי בטוחה ב100 אחוז שהיא תזכה. בעע לא אוהבת אותה.

למעלה