שרשור לילה-אחרי המסיבה

יש לה בעיה

בעיה רצינית אני בטוחה היא לא מודעת ליכולות שלה ולקסם שלה ונותנת לבנות כמומ קרן לשלוט עליה,על הדרך שלה ועל מחשבותייה בדרך כלל אדם חסר ביטחון נגרר למעשים כדי להיות אהוב ומוערך ליהי רצתה לעשות על קרן רושם כדי להתקבל אצל קרן. ני קווה שליהי תלך לפסיכולוגית אמיתית ולא משהי כמו איריס שיש לה אינטרסים הפקתיים ושהפסיכולוגית תעיר את ליהי ותגרום לה לראות שהיא לא רק בחורה יפה היא הרבה יותר מזה היא מתוקה אמיתית יש לה לב טוב אני לא מאמינה שיש בה רע.זאת קרן אני מדברת מתוך נסיון,אני הייתי במקום של ליהי ואני מצטערת עליו עד היום לקח לי זמן והרבה טיפולים כדי להתחיל לאהוב את עצמי ולא להיגרר אחרי זבלים כדי שיחבקו אותי

כן טוב

אני לא ראיתי את כל הדברים הטובים שאת רואה בה. היא יפה, ויכלה להיות יותר יפה לו ההורים שלה היו דואגים לעשות לה יישור שיניים כשהייתה קטנה. לא מתחברת אליה ולא אוהבת אותה. מקווה בשבילה שהיא תתחרט על הרבה דברים שהיא עשתה בוילה.

נראה לי זה מבנה הלסת שלה

ומבנה לסת אי אפשר לשנות או שכן? אני לא רוצה שתאהבי אותה או תתחברי אליה אני אצא מרוצה גם אם השינאה תרד ממנה ראיתי תגובות עליה שזה כאב לי וצרם לי כמו ביום של משימת הגמר אני החזקתי את עצמי שלא לבכות וקרן עוד יצאה מלכה בתשובות אף אחד לא נגע בה הכל הן הפילו על ליהי כי קל להן מול החלשה פחדו להתעסק עם קרן

אני ממש לא שונאת אותה

אבל לא אוהבת בכלל. הן הפילו על אתי הרבה, כך הבנתי. וכן ייתכן שגם על ליהי.. כי הן דפוקות, וקרן יודעת לדבר. תמיד לבריונים AKA קרן. קל מול החלשים...

זה מה שהציל את קרן מהכל

היא ה''מלאך'' וליהי ה''שטן'' זה כל כך לא פייר ליז החנפנית המלוקקת היא וקרן אם היו מתחברות היה טרור על הרבה אנשים בבית ליז אדם נגרר עם סוג של קינאה ורע אני בטוחה שאם ליז קרן ואתי היו מתחברות זה היה נגמר הרבה יותר רע

לונדרון

New member
אני רוצה להוסיף

שיכול להיות שבגלל שליהי הייתה מורגלת לזכות בתשומת לב מהסביבה בלי להתאמץ, קשה היה לה במיוחד להתמודד בסיטואציה עם בנות נוספות שגם הן רגילות להיות במרכז העניינים, אבל הן דומיננטיות או מנוסות או מגובשות יותר ממנה.

המצב הזה גורם לבנות בעיקר

להתחרפן במיחוד במצב הרגיש כמו שלהן להיסגר בוילה עם גבר אחד חתיך עם עוד 14 יפות שמתחרות איתך הביטחון צונח למטה ועושים את כל הטעיות האפשריות תמיד כשאנחנו חסרי ביטחון ומפחדים אנחנו עושים דברים מאולצים או מטופשים העיקר לעשות משהו כדי שהביטחון יחזור

לונדרון

New member
הדגש היה על "להוסיף"...

קודם כל, אכן נכתבו עליה בהקשר של התוכנית הרבה דברים לא יפים (זה בלשון המעטה). את הנזק הגדול ביותר היא עשתה לעצמה עם הבלבלה שלה המייגעת לגבי בן, הבלבלה כשגב נכנס והחזרה לבן. הדברים לא נועדו להצדיק את ההתנהגות שלה, אלא לנסות להבין למה ולא איך.

רגע רק רגע

Active member
איך ששמעתי מסיבה...

התנעתי את האוּדי סדרה חדשה יבוא אישי, ריפודי עור חמוס עם כל הפיליפיניות השכונתיות עם הזקנים... כולם קרועים מהתחת עם גרגוס ענבים ישר מאוּרופה... ואני מגיע ומה אני רואה? נגמרה המסיבה. מזל שהבאתי איתי את זמר הבית של אשקלון...
אמרת לי שאני... ילד רע, ילד רע... שמחפש בחוץ אהבה אהבה
וסוזי, עוד דבר אחד ו... ו... ו... וווואיסחאבּ

efrat800010

New member
אלך לישון אבל לא לפני שאשתף אתכם...

במחזה קשה לצפייה
לילה טוב לכולם

noaxxx

New member
לילה טוב ידידי../images/Emo140.gif

אני יכולה לתמצת עבורך את מהלך המסיבה..
הבנתי שפספסת..
היה קצת מזרחית... קצת טרנסים... פופ... ישראלי.... בקיצור, דמיין את המסיבה הכי מיינסטרים שעולה לך בראש... זה מה שהיה, או בעצם, לחילופין, דמיין לעצמך דיג'יי של חתונה... same same

רגע רק רגע

Active member
את ממש 'קשבנו לענייני המזרח התיכון' ../images/Emo24.gif

מה הייתי עושה ללא עדכון מסיבתי שכזה?
רגע, אם חתונה... זה אומר שהייתי צריך להגיע עם
? <שקל הם לא יראו ממני
> נ.ב.- לילה מקסים ונהדר

noaxxx

New member
ידעתי שללא עדכון לא תצליח להירדם../images/Emo269.gif

רק רציתי לעזור
לילה מקסים גם לך

efrat800010

New member
ולפיצוי ....

הבחורה הכי מתוקה וטובה בוילה עם הכי הרבה כנות ואמת קבלו אותה
מאחלת לה שתצא ביום א' אחרונה מהוילה עם המיליון שקלים!!!!!

איך אפשר לדעת אם היא טובה ומתוקה

מי זאת אורטל? אני עוד לא הבנתי, וצפיתי לא מעט ב3 חודשים האחרונים.

למעלה