שרשור לילה יוצא לדרך

goodpink

New member
כאילו יש לה מודעות חלקית או מה?

מה כל כך קשה להבין שגב וקרן היריבים של החבר שלהם שהביא אותם לתוכנית חבר ילדות של חלק מהם וככה הם תומכים בו באמת? כולם ספורטאים ואיתן יחסית ישר לא התפלא אם הם מאמינים שהחזק בין השניים ינצח ולכן אמרו שגם לא ידיחו את אורטל אם תהיה אפשרות ותהיה מעומדת. אבל עדין לא מובן פה ההתנהגות שלהם החשיפה בפני גב כל כך הרבה מידע והוא לא מספר להם כמעט כלום היה משקר בנוגע לקרן לא מספר להם שהם התנשקו וכו'. אוסף מידע ואוסף מידע וככה גם יודע איך להתנהג. אורן החבר הכי טוב של איתן ונותן לגב לנצל אותו ולהיות אתנחטא קומית של גב מישהו שלא יכיר אותם יחשוב שאורן החבר הכי טוב של גב אורן בכלל לא מעלה שאלות בנושא ההתנהלות שלהם בווילה או הסיכויים של איתן לזכות ואיך ממקסמים אותם כולו עסוק בעצמו FUN של עצמו. יוני אומר מחד שדואג לאיתן לזכות אבל הוא כל כך מלא אגו ומקנא באיתן שלא הופתע שבאמת לה היה מפריע לו שאיתן יפסיד. אומר דברים נכונים אבל באותה נשימה כל הזמן מחמיא לקרן היא בחורה ככה וככה וככה וככה כאלה תשבוחות מרעיף עליה יותר מאשר דניאל בכל קנה מידה. מלקק לגב כל הזמן כאילו רוצה להיות קרוב לגב. אולי שהקווים יהיו מובנים הם בתוכנית לעזור לאיתן לזכות במיליון ולא בשבילם בן חושבת שבאמת רוצה שאיתן יזכה אבל לפעמים הוא פועל כל כך מאגו וכל כך קל לתמרון ומשנה את הדעות מכאן לכאן כל כך מהר שקל להשפעה. ליהי היתה צריכה להגיד מילה אחת על אורטל וגם הוא מעריך את אורטל והיא ככה והיא ככה שלפני לא סבל אותה. ראינו אותו כבר אומר דברים נכונים ולא עושה איתם כלום. הוא בעיקר דיבורים. ממש מרחמת על איתן הוא פשוט ילד טוב שאוכלים אותו בלי מלח גב קרן וההפקה.

הנה לקראת הגמר הממשמש ובא יצאו מכל החורים

הניקים המזוייפים של אוהדי קרן ניקים שנפתחו בספטמבר שכל עיסוקם הוא השמצת דניאל האיום העיקרי על קרן למיליון אני מצפה מהמנהלת פה לא לתת להם במה ולהפוך את הפורום פה לביוב מילולי כמו הפורום בוואלה מספיק הם מזייפים הצבעות דרך תוכנות לא חוקיות שם

sivan1237

New member
חבל שאין הדחה אחרי ההדחה של חן..

אז היינו רואים קרב חתולות אמיתי מה הוא.. כמו בשבוע שענבר עפה.. עכשיו עוד יותר גרוע..כי הן נלחמות על מקום בגמר..זה היה מוציא מהן צדדים מטורפים.. לא מבינה למה צריך 5 בנות בגמר..

פונפון32

New member
אורטל האנלפביתית לא מסוגלת אפילו לרשום כמה

מילים לאורן. מתי תבינו שהיא שטחית וטיפשה? אפילו הצחוק שלה של ילדה מפגרת. אין בה כלום, היא שותקת כדי לא לחשוף את רגשי הנחיתות שלה ואת חוסר הידע שלה. היא לא רוצה לצאת מטומטמת. כולכם נפלתם במשחק הילדה הטובה שלה.

efrat800010

New member
ממש לא!

אורטל כרגע אמרה לו שהיא לא היתה מרוכזת ואיך היא יכולה להיות מרוכזת אחרי כל מה שהראו עליה??? אחרי הרצון להפיל ולהוריד אותה כך סרטון אחרי סרטון אמירה אחרי אמירה מול כולם בזמן קצר ובלחץ... אורטל לא שחקנית היא לא מכינה תסריטים מראש היא עושה ואומרת מה שהיא מרגישה הכי אמיתית שם

פונפון32

New member
אין דבר כזה אין מה לכתוב. היא כנראה לא סיימה

כיתה ו', או שזו בעצם הרמה שלה ולכן היא לא רוצה לכתוב כלום.

פונפון32

New member
אפילו אתי העילגת כתבה. אורטל היא קנקן

יפה שאין בתוכו כלום. היא חסרת בטחון, פחדנית, מתגוננת מכל שטות ועושה בלאגן מכל שטות, ילדה קטנה עם מנת משכל עלובה וטון דיבור של מפגרת.

izmeral1

New member
ממש כן לא לודעת באיזה שנה מלחמת ששת הימים=

בושה. חולמנית לא מבינה דבר בדבר. נשאלה מתי .ובאיזה שנה. היה התיה מלחמת ששת הימים. המוח שלה ברח כמעט למחלמת הכיפור. זה בדיוק לשאול כמה זמן נערה מלחת ששת הימים אנלפבית. התשובה בתוך השאלה חח לי אין חמש שנים בארץ עוד מעט. ויש בית ספר בכול העולם. גם בטליבאן חח. אז המוח של אורטל כמו של הפשוש. ואני אותה מעדיפה על קרן הנחשה לפרס.זה ואם דניאל ואיתן לא ילחמו על מקומם. מעעבר> בושה להפקה בושה לחברים של איתן שלא מחזקים אותו. תמכו בזוגיות וגם איתן עשה זאת כדי לצאת קצת במקום שהיה איתה עם הסוסה של הראליטי. מגעילה ברמות קרן סוסה אררררררררררררה. דוהרת. עד שתפול. גב ממזר לא קטן. קרן הג'אגווא. סעי ליוון ותשארי שם תקבלי גם אזרחות שם .חחחחחחחח. די לנו ממך הרסת את הכול את וההפקה בון-דבארה.

talibatata

New member
אורטל מתישה אותי, שוב פעם לוחצת על אורן

יחסינו לאן, די זה כבר מעיק. נראה לי שירד לו ממנה.

פונפון32

New member
לא סתם היא יצאה עם גברים עשירים. בחורים

רגילים התבאסו שאין בה כלום חוץ מיופי.

efrat800010

New member
זה היה שייך לעבר שלה והיא הדגישה את השינוי

שחל בה המון פעמים יש בה המון חוץ מיופי

KEEK

Member
קשיי כתיבה לא מעידים על העילגות

אני יכול להעיד על עצמי שגם אני סובל מזה מתקשה המון פעמים לבטא בכתיבה את מה שאני חושב. אולי גם לה יש סוג של דיסלקציה.. לא צריך להחריף איתה כי היא בחרה לא לכתוב. לגבי הגברים העשרים, זה משהו שהיה בעבר. נכון לעכשיו אנחנו רואים אותה בהווה, ותכלס היא בין הבחורות הכי נקיות וטובות שיש בבית. ממש לא משנה לי מה היא עברה בצעירותה, ואם היא מתקשה לכתוב. היא היחידה שהראתה הכי הרבה אנושיות לאורך כל הדרך לדיירי הבית..

פונפון32

New member
אתה שם לב שהיא מיתממת? עד שהגעתי לצילומים

לא ידעתי במה מדובר... עלק ! מי לא יודע מה זה מגזין אגו , איזה אוריינטציה יש לו ומה מופיע בעמודים שלו.

KEEK

Member
אני לא חושב שהיא תמימה

שלא תביני אותי לא נכון אני אפילו לפעמים חושב שיש מצב שהיא משחקת סוג של משחק. אבל באמת לאורך כל הדרך היא גילתה אופי טוב ומקסים גם דניאל, אבל לדניאל היה את איתן. אורטל רוב הזמן היתה לבד, ולמרות הלבד, ולמרות שאתי ניסתה ליהום עליה לא פעם אחת, היא אף פעם לא נפלה בלכלוך כמו שאר הבנות. היא תמיד היתה בשלה אפילו במחיר של להיות לבד. עכשיו היא נמצאת במצב מאוד בעייתי החשיפה שלה היום היתה הרבה יותר גדולה משאר הדיירים חשפו פרט מעברה שהיא מנסה לשכוח, זה לא קל. רואים שקשה לה ושהיא פוחדת שאורן התאכזב..

efrat800010

New member
../images/Emo127.gifעם כל הקשיים שלה שם והיא לבד מתמודדת כמו

ענקית אני מחזיקה ממנה בחורה באמת עם אנושיות(ליז) חברה טובה וכנה אני באמת אוהבת אותה

efrat800010

New member
../images/Emo202.gifאורטל ואורן בשיחה על הקליפ:

היא הבינה שניסו להפיל אותה אמרה שלה עשו 3 סירטונים ועוד כאלה! שהתנשקה עם "החבר של החבר" אורן "זה הכול כדי להרוס את הקשר שלנו" אורטל: זאת לא הפעם הראשונה שמראים את הקליפ זה היה כבר בגיא פינס וגם בתוכנית בוקר העניין זה שאבא לי ראה את זה... זה משהו שעשיתי מזמן....זה חלק שנפרד ממני-זה העבר שלי" אורן:" כל היום הזה נוראי עבר עליי יום קשה כל ההתחנחנות הזאת,האיפור הזה שנדבק לפנים,כל הלחץ והקליפ פתאום,זה לא שזה שינה אצלי משהו..." הוא אומר לה שהוא רוצה משהו אמיתי,היא מסכימה על כך היא הבינה מה רצו לעשות ,הבניה שהיא חזקה ואהובה ומנסים להוריד אותה....חכמה

efrat800010

New member
../images/Emo13.gifהמשך:

אורן מדבר על כך שההיכרות בניהם היא הכי חשובה אורטל מדברת על העתיד על השיקולים והאם אורן מוכן לקבל דברים בעתיד אורן אומר לה שהקליפ לא משנה אצלו את ההתנהלות והקשר אורטל אומרת שזה יכול לשנות אצל גבר את הגישה והקשר אורן אומר לה שהשאלות הגדולות באות שהשלב הספונטני נגמר אורטל שואלת אם הם בשלב רק של היכרות והוא עונה שהוא מתקרב אליה ובודק אופציה של קשר רציני היא חוששת שהקליפ שינה משהו אצלו ומגלה שלא אורן "העבר לא מפריע לי הוא קיים כזכרונות" אורטל "אם יש לך שאלות על זה תשאל " אורן אני מרגיש שזה חלק מהעבר" אורטל "אני לא במקום הזה,זה היה בגלל שהייתי צריכה כסף, עשיתי עבודות דוגמנות,הלכתי להצטלם ועד הרגע שהגעתי לצילומים לא ידעתי שאני צריכה ל..(להתפשט)

לא מבין את כל הפליאה הזו שלכם לגבי גב וקרן

שזכו לטוס ליוון. הרי דניאל ואיתן לא קיימים כלל במשדר המרכזי, זה מובן מאוד שהקהל בחר בקרן וגב, הרוב לא צופים בשידור החי

andy181

New member
זה לא שיש איזשהי פליאה זה היה צפוי מרגע

שהכריזו על המשימה, אבל עדיין זכותינו להתמרמר על זה :)

למעלה