שרשור לילה יוצא לדרך

sivan1237

New member
אני יכולה להבין את התסכול

נראה לי שאני לא מרגישה ככה כי אין מישהי שבאמת אכפת לי שתזכה אז ככה שלא מעניינת אותי זכייה של קרן כמו של כל אחת אחרת.פשוט לא נקשרתי רגישת לתוכנית הזאת ולאנשים שם.. לכן אני מניחה שאת חשים מרומים.. אבל המשחק לא נגמר עד שהוא לא נגמר, ולדעתי אתם ממהרים להסיק מסקנות. ההפקה כנראה לא רוצה זכייה ברורה של דניאל ואיתן,לכן הם מייצרים מתח וחוסר וודאות שיביאו רייטינג שיא ביום הגמר..

קשקשה9

New member
גם על האפשרות הזו חשבתי

ואם זה היה האח הגדול אז הייתי יותר אופטימית היות ומדובר על ההפקה של הישרדות וכל זה אז..... הלוואי מהפה שלך ושל החצי שלי (שחושב כמוך) מוכנה להפסיד לכם ושתהיו צודקים

andy181

New member
חח אתי מפרגנת? אני שמעתי במצלמה במטבח

שליהי אמרה לדניאל שאתי בוכה בחדר כי היא חושבת שלקרן וגב לא מגיע. היא כמובן הוסיפה ואמרה שמי שמגיע להם זו היא חן ויוני או בן וליהי.

sivan1237

New member
האמת ששמעתי את זה אחרי שכתבתי את ההודעה:)

ולעניין....אתי זו אתי..סוג של קוריוז שנובח. מדניאל מצפים להיות יותר בוגרת ואינטלגנטית ממנה..

KEEK

Member
היא לא ממורמרת שהיא לא ביוון

היא ממורמרת שהקהל בחר בקרן, ולא אותה. הפרס זה כלום.. הבחירה עצמה מפריעה לה. וזה עוד יום אחרי שקרן קיבלה יותר קולות ממנה בהצבעות של הקהל למי תהיה מועמדת להדחה. היא מבינה שנכון לעכשיו קרן פייבוריטית לזכייה

sivan1237

New member
וזה לגטימי..

לא סובלת את קרן אבל דניאל לא חתומה על חוזה שהיא הזוכה הבלעדית..יש תחרות שווה והבולדוזריות הזו שלה והצורך להשיג הכל ולזכות בהכל כבר מוגזמת..

לא מפתיע הובטח לגב הכסף אחרי שלא זכה בהישרדות

הרי זאת אותה חברת הפקה אבוט רייף המאירי. וקרן נראה לי סתם בקשרים טובים איתם לא פלא שכל הפרקים כמעט זה פרקים תיעודים עליה.

מוטי רייף המאירי מעצבנים

המלהקים של "הישרדות ושל "היפה והחנון" עשו עבודה טובה אבל המפיקים האלה הרסו את "הישרדות" לפחות את "היפה והחנון" הם לא הצליחו להרוס

efrat800010

New member
../images/Emo124.gifאורטל ליוני על הסרטון שלה שהראו:

"זאת אני ואני לא אשנה את מי שאני" יוני:"את אחת האהובות " אורטל:"אני לא אהובה בבית אני רואה על הבנות ..." יוני:"אנשים לא יודעים לקבל הפסד בכבוד...את מדהימה" אורטל:"נראה לי שאורן התבאס" יוני:" הוא הכי לא התבאס ממש לא,הוא לא בן אדם כזה...יש לך מה להגיד לו? תגידי לו את זה ב 4 עיניים" אורטל :"לא נעים לי ..יצאתי ..." יוני:"אל תרגישי רע מזה כולם התרגשו" התבאס שלא הראו קטעי ג'ודו שלו והחמיא לה על ההשתתפות שלה בקליפ של אייל גולן

אורטל לא יצאה טוב היום לא רק בגלל סרטון האגו

אלא בגלל גם שאורן הקריא לה מכתב אהבה יפה והיא לא הכינה שום מכתב אלא אמרה כמה מילים לקוניות יצאה פארשית לגמרי

efrat800010

New member
../images/Emo4.gifבוא נראה אותך

כותב מכתב אחרי שמראים לך דברים כאלה ומטיחים כל כך הרבה דברים בפרצופך,הכול בלחץ ובבום עכשיו הם דיברו על זה והיא אמרה לו שהיה קשה לה לכתוב בכלל היא לא היתה מרוכזת על הסרטונים ועל כך שהתנשקה "עם החבר של החבר"... גם אורן הבין את זה וטען שמנסים להרוס להם את הזוגיות

אפרת הכנת המכתבי אהבה נערכה לפני הסרטונים

הם היו צריכים לכתוב את זה שעות לפני החיים שכאלו אין מה לעשות את חייבת להודות שאורטל לא יצאה טוב בקטע הזה,אורן כותב לה מכתב יפה והיא בלי מכתב

efrat800010

New member
האמת שממש

לא ראיתי אלא קראתי פה בפורום והבנתי מדברי הכותבים שזה נעשה אחרי אורטל אמרה לגב שהיא מאוד התרגשה אין לי מושג האם בגלל הסרטונים או המכתב אבל היא דברה עם אורן ואמרה לו שהיא לא היתה מרוכזת בכלל נדמה לי שבאח הגדול בעונה השנייה היה קטע של לכתוב קטעים לתוכנית רדיו והיה למתמודדים כמעט יממה לכתוב את זה הם חשבו התלבטו,מחקו,שינו,ערכו אני מאמינה שדברים שיוצאים מהלב הם הכי אמיתיים בכל אופן אני מאוד אוהבת את אורטל ומזהה בה כנות וטוב

קשקשה9

New member
ויוני האידיוט:עוד עשרה ימים זה נגמר

מה ניגמר מה??? כולו עסוק בעצמו עד כדי עיוורון שהוא שכח בתור מה הוא נכנס (חבר/עוזר של) מקווה שלפחות שבן יוציא את ראשו מה%$# של עצמו ויתחיל להתעורר על אורן כבר ויתרתי הוא בכיס הקטן של גב

andy181

New member
חח עכשיו זה מאוחר מדי..אבל הם יכולים לשהשתמש

היום בלופט שלו בלי שהוא יתן להם "רשות". הוא כזה חצוף מתנשא..

קשקשה9

New member
ברור שמאוחר מדי,איתן והחברים

נראים כמו בדיחה רעה גב נכנס לשחק במיגרש של ילדים בגן וזו התוצאה

למעלה