שרשור לילה יוצא לדרך

baggio10

New member
תמיד כשהדמות שאורטל ניסתה ליצור לעצמה מתגלה

כשקר אחד גדול היא מתחילה להשתין במכנסיים ומשקשקת שזה "הרס" לה עם אורן וכו' גם כאמרה שמלחמת ששת הימים התרחשה ב-1998 היא לא הפסיקה לחפור על זה כמה שעות אח"כ, טענה שזה "הרס" לה עם איתן (שמתם לב? אורן/איתן/אורן), כי ככה זה בן אדם שמנסה לשחק משחק ובסופו של דבר הכל מתפוצץ לו בפנים. איך אומרים - על ראש הגנב בוער הכובע היה עדיף מבחינתה לבוא ולא להתכחש למי שהיא במציאות, לא להתחנחן, לא לשנות את הדיבור, לא לזמזם שירים של משה פרץ ואז להגיד "יואו מאיפה השירים האלה יוצאים לי", גם ככה זה לא היה מפריע לקהל ההזוי שמסמס לה ואז אולי גם אלה שעלו על הזיוף מהרגע הראשון היו מקבלים בחורה אותנטית שזה הרבה יותר טוב מכל הזבל שמסתובב שם ת'כלס אין שם אף אחת ראויה לזכות, הייתה מישהי שקראו לה ענת אבל חבורת הבנים האפסים לא התרשמה מהרגליים והשדיים שלה בניגוד לבנות אחרות אז חיפפו אותה מהר. אין מה להגיד יותר מדי חוץ מזה שמדובר אולי בתוכנית ריאליטי הכי כושלת שהייתה בישראל - החל מליהוק הרווק המבזה וחבריו האפסים, דרך ליהוק הבנות האומלל ועד להכנסת רווק חדש ובנות חדשות שבכלל לא ניתן להם צ'אנס ראוי לעשות איזשהו אימפקט. בקיצור - מתי מתחיל האח הגדול???

webguy

New member
אתה מחמיר עם המציאות ..

בכל הריאליטי ניתן למצוא פגמים אישיים וגם אצלי וגם אצלך .. זכור את בובלילי לא ממש נסיך החלומות את אלירז שהעיד על עצמו כמי שיש לו נטיה להמר אלין הצטלמה בתנוחות ארוטיות .. ושלא נדבר על קיום יחסי מין בריאליטי ע"י משתתפים גם הזוכה האחרון לא שירת בצבא ..ועוד .. אפשר לחפש ולחפש ולחפור לכל אחד יש שלדים השורה התחתונה זו ההתנהגות בווילה ומבחינה זאת אין לי ספק שאורטל טובה מהאחרות ועובדה שהיא זוכה לתמיכה ואהדה בחוץ ..!!

שרית 68

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifצודק אורטל שחקנית

מזרחית שמנסה לשחק אותה צפונבונית איכססססס אפילו שאורטל מדברת הכל בפחד שיצא לה משהו לא במקום

tg151

Well-known member
אני לא צופה של התכנית

אבל יצא לי לראות כמה פרקים וקרן וגב הכי מעניינים שם, אז לא מפתיע שהם נבחרו. איתן ודניאל ואורטל ואורן משעמיים ובן הוא נודניק ומעצבן וקרן היא אחלה. אז זה לא כזה מופרך שקרן זכתה.

efrat800010

New member
הבעיה העיקרית שלך

היא שאת רואה כמה פרקים ולא את התוכנית משמע: את רואה עיוות של הדברים חוסר אמת למה שרואים בשידור לייב ביום יום ועריכה מאוד מאוד מאוד מגמתית של ההפקה בקיצור אנחנו לא צופים באותה תוכנית

efrat800010

New member
לילה טוב לכולם בתקווה

לגמר עם צדק ובחירה של הקהל ולא של ההפקה

למעלה