שרשור לילה יוצא לדרך

דידי 9

New member
להפקה-בנתיים-אתם ישרים,הוגנים=יישר כח!המיליון

לאורטל. אין מצב אחר!

didush100

New member
פונפונית לילה טוב../images/Emo24.gif

באמת שכבר אין מילים לא יודעת אם לצחוק או לבכות במיוחד מעצמי

פונפון32

New member
היי דידוש../images/Emo24.gif במקרה יצא לי לשמוע את מה

שגב כתב על קרן, זה לא הצחיק אותי בכלל. זה היה דוחה. כל הנסיונות שלו להצחיק עם הציניות וההשפלה התמידית - לא חשבתי שהוא יגעיל אותי עד כדי כך. לא האמנתי שזה מה שמסתתר מאחורי ההוא מהשרדות. היחס שלו לקרן פשוט משפיל, וזה שהיא אוכלת את ההשפלות שלו ועוד אומרת תודה וצוחקת... זה עוד יותר נורא.

thisisme4

New member
בעיה שלה..

זה נמשך מספיק זמן כדי שהיא תקלוט שהיא יוצאת פשוט רע מזה. מה שאני לא מצליחה לקלוט זה איך בחורה חכמה כמוה נוהגת כך? יש דברים שאנחנו לא יודעים?

פונפון32

New member
שיש לה עיניים בצבע חום מקק, ושמעניין אותה רק

בזארים בתורכיה ומבצעי סוף עונה

דידי 9

New member
לדעתי יש פה סתם כעס:) קרן וגב יגיעו למקום ש

שלהם. הם שני אנשים גדולים וחזקים. זה בטוח הרבה יותר טוב ממשהו שהוא מזוייף. כמו האהבה של איתן ודניאל. אבל זו אהבה אחד לשניה-או לכסף? שאלה להירהורים :)

24שעות1

New member
דידי אנשים פה לא מבינים הומור

וזה הכייף וההבנה שיש בינהם וכן אני רואה שגב מאד מעריך ומכבד את קרן ואפילו מעריץ אותה. בניגוד לאיתן שמשחק את המאוהב שאפילו חבריו הטובים מהססים לגבי הקשר

goodpink

New member
איתו מה אתה מסרסר את חן ליוני גועל אתה יודע

שהיה לה משהו לגב וממש לא בענין של יוני וגם אמרה את זה ליוני אם אני לא טועה די לסרסר את הבנות

thisisme4

New member
חחחחחח הוא לא נורמלי

לא שמעתי שאמר : "עשיתי אותה". בן התעצבן ואמר מה אני אגיד את השם שלה פה? לא יאומן.

sivan1237

New member
תארו לכם והוא לא "עשה אותה"אלא מישהי שדומה לה

ויושבת אותה בחורה מהקליפ בבית או משפחה/חברים/מכרים שלה ששמעו את זה...איזה בחור מגעיל..עכשיו אני מבינה למה לא הצביעו לו בהישרדות,כנראה הם ידעו שהאופי חרא למרות שהעריכה עשתה ממנו נסיך מקועקע

KEEK

Member
הוא לא רואה ממטר.. הוא עסוק רק בעצמו

עד כמה יוצא לך לראות את הערוץ הפתוח? הבחור לא רואה אף אחד.. הערה הזאת זה כאין וכאפס למה שהוא עושה על בסיס יומיומי לקרן. השפלות מכל הכיוונים. לגבי השרדות, העלתי את הנקודה הזאת לפני כמה ימים. שעכשיו אירית יכולה להיות מרוצה כולם אמרו שהיא קנתה את הקולות של המושבעים אבל הנה אנחנו רואים שלא צריכים לקנות את הקולות שלהם (לפחות לא ביוקר), כי לחיות עם בנאדם כזה זה איום ונורא הוא פשוט יצור מבחיל מי יתן לדבר כזה לזכות?

למעלה