שרשור לילה יוצא לדרך

קשקשה9

New member
אירית מרוצה-היא התראיינה אצל אוחובסקי

ואמרה שעכשיו אנשים מבינים מי הוא גב ושהוא עשה לה טובה שנכנס לתוכנית ושלידו איתן כבר לא יבש

sivan1237

New member
היייוש קיק ../images/Emo24.gif

האמת שכמעט ולא יוצא לי לראות... רק כשאני לא נרדמת
אני מתעדכנת מההתנהגות של גב רק מכאן..חוץ מאת הערה האחרונה.. ועכשיו אני לא מסוגלת לסבול אותו.(וממש רציתי שייזכה בהישרדות) הנקודה שהעלת מעניינת.. נתנו לאירית את המיליון רק כי היא הייתה יותר אנושית ממנו.. זה שיעור מדהים בנפלאות העריכה מה שקרה איתו.. הרס לעצמו זה בטוח.. אני גם זוכרת שבכניסה הראשונה שלו כולן היו מוקסמות ממנו..

KEEK

Member
שלום גם לך ../images/Emo140.gif

קשקשה פה דיברה על הראיון של אירית בערוץ 24, ראית אותו? אם לא אביא לך קישור.. שאלו אותה מי עדיף, איתן או גב, והיא כמובן בחרה באיתן בקריצה שעכשיו כולם גילו מי זה גב באמת. האופי האמיתי של הבחור התגלה, והוא איום ונורא. איתן פתאום הפך למאמי אמיתי לידו. גם יצאה עליו כתבה היום בוואלה, כתבה איומה. מעבר לאישיות הדוחה והנטייה להתעלל נפשית בנשים (כנראה שנטלי באמת היתה שם מסכנה בגללו), הוא גם גרידי בצורה מחרידה. יעשה הכל בשביל הפרס. לבנתיים זה נראה שהוא בדרך הבטוחה לזכיה הוא וקרן..

sivan1237

New member
אני בטוחה ב100% שהם לא זוכים...

זו זוגיות פיקטיבית שתגמר יום למחרת,לא חושבת שערוץ 10 יירצה להיות חתום על כזו זכייה לא הגיונית. אף אחד לא יבוא לעונה הבאה אם תהייה כי זה פשוט יריח מסריח.קרן שנואה מאוד וגב והיא לא ממש זוג ובנוסף גב היה רק מחצית מהזמן. מצד שני אם באמת מצביעים לקרן וגב יותר מלשאר (הרי האחוזים כ:כ נמוכים שהמשפחות לבד יכולות להטות את התוצאות) אז ערוץ 10 כביכול פועל דמוקרטית ולא משתמש במניפולציות להשגת תוצאה ראויה כמו באח הגדול.. לא ראיתי את הכתבה על גב בוואלה..אפשר קישור פליז? כי חיפשתי ולא מצאתי.. מוזר שדווקא בוואלה,באתר הבית של התוכנית..אולי באמת לא רוצים אותו בתור זוכה כמו שאני חושבת.

KEEK

Member
מי כמוך יודע מה כוחה של עריכה

ואם ראית את הפרקים האחרונים של השידור המרכזי, ראית שהם עסקו רק בקרן, ורק בצד הטוב שלה. ותאמיני לי למצוא את הצד הטוב של קרן דורש שעות של חיפוש בחדר עריכה. הם מכתרים אותה כזוכה, זה שקוף. ועורכים אותה כמו פיה טובה. גב, שכל היום עסוק בלבזות ולהשפיל אותה, מציגים בתור אחד שאוהב אותה אבל "מבולבל וחושש". בפרק האחרון גם הכניסו אותם לאיריס שתדובב אותם כדי להראות לקהל שמדובר בזוג אמיתי ואוהב
אבל איך בן אמר מקודם "אפילו הם לא התנשקו עדיין". וכן, זאת שלא התנשקה עדיין, זו אותה אחת ששכבה עם איתן בלי הרבה היסוסים. את הקישור שמתי למעלה ל"לא עדי"

efrat800010

New member
../images/Emo45.gifענבר היא הדוגמה הכי טובה לכך

בהתחלה הצטיירה כבחורה טובה עם טראומת ילדות של נטישה המון דמעות ועידוד חברות טובה עם איילת והכול התפוצץ בפרצוף התחילו להעלים אותה בעריכות ולהוציא אותה כבוגדת באיילת ומתעלמת ממנה והנה הופ .... היא בחוץ

adiyon2

New member
לא מדויק

דווקא בהקשר של ענבר, עוד ההפקה ריחמה עליה. אני זוכרת היטב את השבת הזו שענבר הכפישה את איילת והשפילה אותה אצל כולם. כולם. עד לערב יציאתה מהוילה, המשיכה לספר ולדבר על איילת. ההפקה עשתה לה טובה שמיעטה להציג אותה, אחרת היתה נוסקת הרבה יותר מהר למטה.

goodpink

New member
במקרה של ענבר ההפקה היתה לצידה חוץ מאשר

תוכנית המועמדות להדחה. ענבר הפכה להיות אחת מהפייבורטיות של ההפקה אחרי ההאדה מהקהל בהתחלה כתוצאה מהפגישה עם הפסיכולוגית בהתחלה הזמן מסך שלה היה מה קרה עם איתן והפיסכולוגית והיחסים עם איילת. לאחר מכן לא היה לה כמעט זמן מסך כמה תוכניות עד אשר ההפקה התחילה להריץ אותה והיא הפכה להיות אחת הפייבורטיות של ההפקה זה התחיל מהתוכנית לעוף על הבריכה ההפקה כיוונה לזכיה שלה הזכירו לצופים מדוע הם התאהבו בה בהתחלה והחלו להריף אותה גם אם עריכה לטובתה. שקרה מה שקרה עם איילת ההפקה ההיפך דאגה לענבר היא ערכה את הפרק של ההדחה של איילת ופרק ההדחה של ענת בצורה כזו לטובת ענבר. ענבר אמרה ועשתה כל כך הרבה דברים שיכולים להזיק לה בשבוע ההדחה של איילת וענת אבל הם לא הכניסו את זה לפרק הם הגנו על ענבר כי הם רצו אותן בחוץ. בפרק ההדחה של איילת לא הראו כל מה שענבר עשתה והקטעים שהכניסו היו דברים שיכולים להשתמע לשתי פנים כלומר אפשר לקחת אותם גם לטובת ענבר רק ההצבעה לאיילת אולי לא היתה במקום אבל זה היה בסוף הפרק. בפרק ההדחה של ענת הם הראו מה שענבר עשתה בנוגע לאיילת רק בחמש דקות הראשונות וזה היה הדבר הכי מתון מהדברים שהיא עשתה...היא המשיכה ללכלך על איילת אחרי שהיא הלכה והדברים שהיא אמרה לענת ולקרן היו הרבה יותר חמורים אבל בשיחות עם ענת היא הגנה על איילת והוכיחה את ענבר אז לא רצו יותר מידי להכניס את זה בגלל זה גם הכניסו בחמש דקות הראשונות וזו הם לא היו יותר כל הפרק. לאחר ההדחה שלא איילת וענת ענבר התקרבה לקרן וגם התחילה לתפוס בעצמה והחלה להתגלות במישהי תרחנית והחלה לצאת נגד ההפקה וכאן היא איבדה את ההפקה ואת ההעריכה לטובתה וגם לא היה להם הרבה עניין בה יותר. כן הם פגעו בענבר ויכול להיות מאוד שלא היתה מועמדת מאחר ולאחר הריב עם חן על האוכל ענבר החלה לבכות ונכנסה ללאופט וגב ניחם אותה והיא דיברה על דברים שהיו מביאים לה אמפטיה עם היו משדרים את זה עם הבייבפייס שלה והבכי שלה בגלל זה לא הכניסו את זה לפרק. היא גם לא הופיעה כמעט כל הפרק חוץ מהקטע עם חן. בעקבות זה היא היתה מועמדת. לאחר מכן הם הראו את הקטע בפרומו אבל בהדחה ביום שלישי שוב היא כמעט לא היתה בפרק ולא הראו את הקטע הזה כי כבר לא היה רלוונטי לקהל לא היה כוח יותר רק לאנשי הווילה וזה היה יכול לעורר רעש למה היא הודחה והם לא רצו את זה. נפלאות והמניפולטביות של ההפקה צריך להיות חד כדי לא לתת למניפולטביות של עריכה להשפיע

adiyon2

New member
עובדה שזכה גם בקרן וגם ביוון

האמת שזה נראה כמו עונש, 24 שעות עם קרן, בעעעעע
מה אם תרצה ממנו סקס?! הוא בחו"ל לא יכול להתנגד.

למעלה