שרשור לילה-מחר יש משימה?

KEEK

Member
כי הוא התנצל ../images/Emo6.gif

אני הייתי בועט בה עלק מה קמת לי באמצע..

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יוווווווווו

דידי 9

New member
אפרת,קיק וסוזי רגילים לפיהוקים ושיעמום-דניא

דניאל ואיתן. אל תתיחסי הם מקסימים! הם אמיתיים לפחות, שלא כמו הדביל שישן כבר 3 חודשים-איתן,והתחמנית שלו.

goodpink

New member
מסיבת רווקים- החברות של ליהי וקרן נפילה לא

פלא שלא הראו את זה כדי שלא יוריד להם בהצבעה. החברה של ליהי פשוט אין מילים איך היא וליהי היו ילדותיות חלולות והיא מכוערת החברה של קרן מכוערת ונראית כמוהה כמו אחותה היא נראית כמו גבר. והגישה שלה לגב. לא פלא שלא הראו את זה הפקה מגעילה היא רצתה שדניאל תיהיה מקום שלישי.

efrat800010

New member
../images/Emo4.gifאני הולכת להקיא וחוזרת

גב שר לקרן "את מושלמת" היא אומרת לו את המילים והוא שר אחריה... מכינים את עצמם ועובדים קשה לקראת הגמר

KEEK

Member
תראי עוד ישדרו את הקטע הזה בשידור המרכזי

כמשהו רומנטי. עם מוסיקה רומנטית ברקע כאילו הוא שר לה סרנדה מתחת לחלון..

דקל69

New member
טעות. בלי גב היא לא תקבל דקת מסך אחת

מכיון שאין לה מה להתלבט, מה להראות, אין לה היסוסים ואין בה מיוחדות. בלי גב היא כמו חן ואתי, רק בלי הגועל של אתי. ללא גב היא לא קיימת כרגע. כל הפוקוס שלה זה בגלל הזוגיות ההתחלתית עם גב, בגלל שמכלום ופחדים הם כביכול בונים משהו יפה שיכול להצליח. ככה ההפקה מציירת את זה, ככה הם משדרים את זה וככה הצופים והמסמסים בולעים את זה. אם רק אורטל וקרן היו יודעות שכל ההפרש (ברובו קנוי) הוא 1000 קולות לא היו כ"כ עולצות. והנה עכשיו אורן אומר ל שהקהל נתן לאורטל ולקרן את החסינות ואולי ההפרש היה רק קול אחד הבדל.

efrat800010

New member
בשביל זה הביאו את גב- במיוחד בשבילה כי אם

היה משולש רומנטי עם איתן הם לא היו מכניסים את גב

Ninaz

New member
../images/Emo6.gifאיזה פריחה קרן עם העקבים והמכנסים הקצרצרות

פתטית

למעלה