שרשור לילה-מחר יש משימה?

סתיו7337

New member
ליהי לא נאמה לאומה שהיא לא מתקרבת לאתי?

לדעתי, אם אני עדיין לא עיוורת, היא ואתי שוכבות כרגע באותה מיטה....
אגב, הכתבת של גיא פינס שאלה היום את איריס הפסיכולוגית אם היא חושבת שהזוגיות של בן וליהי אמיתית ותחזיק בחוץ ואיריס חייכה ואמרה שהיא לא רוצה להגיב....

דקל69

New member
זה לא היה חיוך, איריס ממש צחקה בצורה

מרומזת. איריס הרי יודעת שכל הטיפול בין בן וליהי נועד בכדי להפיל את ליהי לזרועות (או רגליי) בן, והמילים שלה לליהי נתנו לליהי את הפוש להפסיק להתבלט ולהבין שבן בשבילה.

סתיו7337

New member
נגמרו לי הפיבוריטיות ../images/Emo10.gif היום גם אורטל נפלה

מה נשאר לי, מה? מה כבר ביקשתי? מועמדת לרוץ איתה....או זוג....כלום אין בבית הזה. מתי השרדות? היפה והחנון? אתם תהיו פה?

סתיו7337

New member
ההתייחסות שלה לאורן. עושה לו סצינות מכל פיפס

הבנאדם לא יודע איך לאכול אותה. שניה היא צוחקת ומלטפת אותו ושניה אחרי היא צועקת עליו, מתעצבנת, נעלבת ומוכיחה אותו. אין שם שניה של רוגע. טוב, סליחה, יש בדיוק שניה עד שהיא שוב מתהפכת. זה מרגיש שהיא לא ממש יודעת איך להיות במע' יחסים או שזה המודל שהיא גדלה עליו.....בכל מקרה, אני מקווה בשביל אורן שלא יקבל את ההתנהגות הזאת לאורך זמן. בסוגריים....הנה....(אני לא חושבת שהם מתאימים ואני חושבת שאורטל יודעת את זה...)

efrat800010

New member
הם חברים טובים והיא מאוד

אוהב אותו זה סתם משחקים בצחוק והיא רוצה תשומת לב ממנו היא מותק תראי איך היא דואגת לו שואלת לשלומו,מורחת לו משחה,מכינה לו לאכול ומעודדת אותו בלי קשר לאורן היא אחלה בחורה והכי ראויה לזכות שם מכולן לדעתי

חני 57

New member
עדיף ההתנהגות של אורטל מהתנה

מהתנהגותם של דניאל ובמיוחד קרן של התרפסות לגברים והסכמה עם כל מה שהם עושים ואומרים ואפילו על השפלות קרן לא מעירה !!אורטל בתחילת הקשר והיא אומרת מה שמפריע לה ואורן מקבל את זה יפה. אני מסכימה שזה לא יהיה בהגזמה ,ביננו בתור נשים מה אתן מעדיפות את המתרפסות והמושפלות או האסרטיביות שמעירות לגבר שלהן מה מפריע להן !!!אם קרן היתה מעירה לגב על התנהגותו לא הייתן מעריכים אותה יותר .אורטל חושבת שזה צריך להתחיל מהדברים הקטנים והמרגיזים,נדמה לי שהוא הלך ולא אמר לה למה ,אולי אם היה אומר שהוא עוזר לגב היא לא הייתה מגיבה כך!!!

סתיו7337

New member
אני לא מחפשת את הרע במיעוטו. רוצה משובח...

זה שאפשר למצוא אנשים שמתנהגים פחות מכובד ויפה מאורטל, לא הופכת את ההתנהגות של אורטל לראויה ומכבדת. כשאני מחפשת פייבוריט, אני מחפשת מישהו שיידע לכבד את מי שמולו. אורטל בימים שעברו (לא התעדכנתי היום עדיין) לא היתה כזו ולכן את הקול שלי היא לא תקבל כרגע

adiyon2

New member
איריס גם אמרה שזה לא באמת טיפול

לפי החוקים הפסיכולוגיים, אלא כלי לקידום העלילה.

sunflower11

New member
זה היה מובן שכך. לפי דעתי זה מוריד ממנה

כפסיכולוגית זה שהיא משתתפת בכזה דבר ובאיזשהו מקום משחקת באנשים. אני לא הייתי קוראת לה פסיכולוגית טובה.

למעלה