שרשור לילה-מחר יש משימה?

מעדיפה תרפפ"ו על הזבל שיש היום

השיר הזה ששמת, די חמוד.. אבל נמאס לי ממנו.. בגלל חלחל"צ.

easternstar

New member
../images/Emo9.gifאיפה שאפולי, איפה?מי תותח ואמר תיקו בבוקר?

מי הימר נכון על התוצאה כשכולם דיברו על ניצחון של בארסה?
עושה סיבוב ניצחון מטאפורי..

easternstar

New member
חחח../images/Emo6.gifסוז..מילאן לא נותנת הרבה סיבות לחגוג

אז אפשר לפרגן לסיבוב הניצחון.

KEEK

Member
האמת מפתיע.. קבל ../images/Emo106.gif על ההימור

תוצאה דיי מפתיעה לא כמו R3 שמתלהב שהוא הימר על נולה
כאילו היה למישהו ספק..

easternstar

New member
../images/Emo9.gifביננו..../images/Emo250.gifכשהימרתי גם אני לא ממש האמנתי

כמובן שלא שמתי כסף על התוצאה..

שאפולי

New member
הלו הלו

אני דוקא אמרתי חזור ואמור שיש לי תחושה לא טובה גם הימרתי 3:1 זה כולה גול לפה או לשם
שמע, כל המשחק אני צועקת בבית: נו תכניסו עוד גול למילאן יש עןד את גול הסיום (לי יש תיאוריה שלםחות 60% מהגולים של מילאן מוכנסים מעבר לדקה ה90) ובעלי אומר לי איזה רק של יחטפו עוד ואני מסבירה לו שלא יעזור כלום- למילאן יש את הגול של תוספת הזמן. איך שהם קיבלו קרן אמרתי הנה התיקו--- ובום-- תיקו. חייבת לציין שיכולתי להמשיך לחיות גם בלי ריקוד הניחון שרץ פה בסלון

meytula

New member
חחחחחחחחחחחחחחח יוני בא לדניאל ושר לה

'קול ששון ...''' ואתי ''חסר לכם שלא אקבל הזמנה לחתונה'' לחתונה שלה עם איתן
הם יודעים א=מה יעודד את דניאל

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תאכלס לפי הגברים שהיא יצאה איתם אורן נראה הרבה יותר טוב מהם.מוזר שאורן לא מושך אותה

goodpink

New member
במסיבת רווקים צחקו על כמות הקהל חחחח והראו את

שאתי אמרה שהביכו אותה מול כל המדינה הסטנדאפיסט ארז אמר אם היא היתה יודעת שזה הקהל שהיא מדברת זה בסה"כ ...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומי שרצה לראות את החברות של ליהי וקרן היה צריך לראות מסיבת רווקים בדר"כ יש להם קטעים שלא משדרים במשדר המרכזי ויכול להיות שהם גם בודקים את השטח אם לשדר או לא. כמו שאמרתי חברה של ליהי וליהי פשוט עשו צחק מעצמן דיברו משהו באמת שטותי עשו משחק כזה שליהי מבליטה את השיינים ומדברת בקול ילדותי והיא גם מכוערת פשוט הזוי וחברה של קרן גבר כמוהה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הן ממש ממש דומות כמו שיש בינהם קירבת דם או משהו. מכוערת וגברית.

דיי3

New member
הציבור לא מטומטם מסתבר. אורטל האיכותית לא

קיבלה פרגון מאף בחורה. היא בטוח היתה מברכת אחרות. דניאל לא מבינה שהקנאה העבירה אותה על דעתה, התחילה לשגות. כמו למשל להתחבר לאתי האקזוטית. אז דניאל, ברוכה הבאה לכדור הארץ. איך היתה הירידה מהאולימפוס?

efrat800010

New member
../images/Emo10.gifגם את ראית את זה? אני הייתי בהלם! אף אחת

לא נגשה אליה וברכה אותה לרגל הישארותה אתי,ליהי ודניאל באו לקרן "כפרה ומאמי יופי שנשארת,איזה כיף,מגיע לך" את אורטל רק אורן עודד ובירך הקינאה....

למעלה