אני דוקא אמרתי חזור ואמור שיש לי תחושה לא טובה גם הימרתי 3:1 זה כולה גול לפה או לשם
שמע, כל המשחק אני צועקת בבית: נו תכניסו עוד גול למילאן יש עןד את גול הסיום (לי יש תיאוריה שלםחות 60% מהגולים של מילאן מוכנסים מעבר לדקה ה90) ובעלי אומר לי איזה רק של יחטפו עוד ואני מסבירה לו שלא יעזור כלום- למילאן יש את הגול של תוספת הזמן. איך שהם קיבלו קרן אמרתי הנה התיקו--- ובום-- תיקו. חייבת לציין שיכולתי להמשיך לחיות גם בלי ריקוד הניחון שרץ פה בסלון
שאתי אמרה שהביכו אותה מול כל המדינה הסטנדאפיסט ארז אמר אם היא היתה יודעת שזה הקהל שהיא מדברת זה בסה"כ ...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומי שרצה לראות את החברות של ליהי וקרן היה צריך לראות מסיבת רווקים בדר"כ יש להם קטעים שלא משדרים במשדר המרכזי ויכול להיות שהם גם בודקים את השטח אם לשדר או לא. כמו שאמרתי חברה של ליהי וליהי פשוט עשו צחק מעצמן דיברו משהו באמת שטותי עשו משחק כזה שליהי מבליטה את השיינים ומדברת בקול ילדותי והיא גם מכוערת פשוט הזוי וחברה של קרן גבר כמוהה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הן ממש ממש דומות כמו שיש בינהם קירבת דם או משהו. מכוערת וגברית.
קיבלה פרגון מאף בחורה. היא בטוח היתה מברכת אחרות. דניאל לא מבינה שהקנאה העבירה אותה על דעתה, התחילה לשגות. כמו למשל להתחבר לאתי האקזוטית. אז דניאל, ברוכה הבאה לכדור הארץ. איך היתה הירידה מהאולימפוס?