שרשור לילה-מחר יש משימה?

דקל69

New member
אבהל אין רייטניג, ההפקה משבוע לשבוע עומדת

במקום מבחינת נתוני צפיה או אפילו יורדת. מה שכן, הם מציגים תמונה (שקרית אומנם) שיכולה בקושי לספק ענין, בזוגיות של דניאל ואיתן קשה לייצר זאת, אין קונפליקטים או קשר מסובך אלא הרמוניה דביקה מדי לדעתם.

חני 57

New member
אפרת גם בחדשות ערוץ 10 בבוקר

וב5 הביאו את האמהות של קרן ודניאל ולא הביאו אף אחד לאורטל!!!

KEEK

Member
בן מנחם את ליהי המודאגת

היא חוששת שהיא הולכת בן אומר לה שאיתן וגב אוהבים אותה יותר מאתי ואין לה מה לדאוג את מי הזוג הזה מעניין? למה הם מקבלים כל כך הרבה זמן מסך? איתן ודניאל עכשיו ביחד היא קצת עצובה והוא מלווה אותה למה את זה לא מראים?

meytula

New member
אני אפנק אותך בתמונה

בן מנחם את ליהי שלקחה את זה קשה

efrat800010

New member
ליהי "אני רגילה להיות מס' 1", בן " בחיים

לא תמיד את מס' 1 לפעמים את מס' 2 או 3 תחשבי שזה הביא אותך אליי" ליהי "איך" בן"אם היית מס' 1 עבור איתן הוא היה בוחר בך ועכשיו את איתי....גם לי קשה עם האגו שאני לא דמות מפתח פה אלא דמות שולית" ליהי "גם אני מרגישה דמות שולית"....

adiyon2

New member
סרט ערבי של יום שישי שני אלה

ליהיא, תתרגלי, את לא מעניינת. גם אם תשכבי עם כל הוילה, עדיין לא תהיי מעניינת.

או... שפשוט עוד אנשים מתחילים לראות את האמת..

אבל לפי מה שנראה לי, אנחנו שתי היחידות שבעד ליהי (לפחות בפורום זה)

הכל בסדר..זכותכן! כל אחד וטעמו הוא/היא/לי/הי

אגב, אני ממש לא שונאת אותה...היא בסה"כ מתוקה, רק קצת נגררת ומבולבלת. כתבתי בשרשור אחר של הצהריים שלדעתי יש לה "אהבה עיוורת" לבן, סוג של אהבה באשליה בגלל שהיא לא במקום הטבעי שלה והיא זקוקה להגנה ומקבלת אותה בדמותו של בן, אז היא משכנעת את עצמה שהיא באמת מאוהבת...ויש מצב שכשתצא החוצה תבין שלא היה שם כלום...כל זה אם היא באמת לא מודעת, אלא אם כן היא כן עושה זאת במודע כאסטרטגיה להישאר בכל מחיר...וזאת גם אפשרות.

תודה על התגובה... קשה לי להאמין שזו אסטרטגיה

הדיבורים כמו: מחכה שנצא ונוכל לישון ביחד (שהיא אמרה לדניאל על בן) או שנצא לדאבל דייטינג... היא לא היתה אומרת את זה אם היא לא היתה חושבת. זה נכון שהיא קצת נגררת, והיא לא לידרית ודמות מובילה במהות שלה, אבל שקרנית היא לא. ההסבר שלי לכל התהליך, זה שכשהיא לא היתה בטוחה לגבי בן, זה גם מה שהיא שידרה לו וכולנו קלטנו את זה, אבל היום הקשר שלה נכון ואמיתי וככה היא מתנהגת. קשה לי להאמין שהיא תכנס למיטה ותעשה דברים עם גבר שהיא לא בטוחה לגביו.

זה כבר עצוב שהיא באמת חוששת לגורלה

שימי את ליהי על המאזניים מול חן.. את מי הם ידיחו? זה פשוט מעליב את האינטיליגנציה שהיא אשכרה משחקת אותה חוששת. גם דניאל לא צריכה לחשוש.

Deacon Frost

New member
ההבדל בין דניאל לליהי

שליהי מועמדת בפעם השישית ע"י הקהל ודניאל בפעם הראשונה ובסך הכל שבוע וחצי לפני הגמר. גם את היית נכנסת לבאסה אם היית במקומה.

למעלה