שרשור לילה-מחר יש משימה?

meytula

New member
../images/Emo45.gifהמעריצים של אורטל חייבם לתת פוש רציני בגמ

אני חושבת כמוך לולא העריכה המגמתית לטובת קרן שכל פרק 90 אחוז עליה ואפילו את החלק שלה עם החברה שמרו לפרק הבא כדי לשדר את הרב מהמפגש. לולא זה הייתי עוד נותנת לאיתן ודניאל צ'אנס . אבל לא,אני מציאותית ואני חושבת שצריך לעשות הכל כדי שקרן וגב לא יזכו כי גם תומכי גב מהישרדות מסמסים לקרן
אני בוחרת להשקיע בגמר באורטל

easternstar

New member
באמת? את משקיעה כסף בסמסים? כמה?

אני לא חושב שאשקיע מכספי בסמסים. אולי שקל אחד סימלי או 2 שקלים בין הפייבוריטים. כמה את רוצה להשקיע?

meytula

New member
לא משהו מיוחד,הסמסים של הסרגל של וואלה../images/Emo6.gif

אם כבר להשקיע כספית זה בהצבעות לדניאל ,אני לא מאמינה שזה יעזור אבל מהודעה אחת או שתיים לא אפשוט רגל

meytula

New member
לא באמת.באמת הקהל יצביע לאורטל אבל ההפקה

תדאג שאלה יהיו קרן וגב

efrat800010

New member
אם הקהל של אורטל ,דניאל ועוד

כמה ששונאים את קרן יתאחדו היא לא תזכה המיליון מגיע לאורטל ולא לקרן וגב!

webguy

New member
למה שיתנו לדניאל איתן הרס להם את התוכנית../images/Emo13.gif

easternstar

New member
לא הורדתי את סרגל הכלים ומאז שהכל נעשה צפוי

הפסקתי לסמס. (גם קודם סימסתי רק סימלית, הצבעת אימון במועמדים שלי). מעניין אם עדיין ההצבעות נמוכות מאוד. ההדחה צפויה. חן.

easternstar

New member
הפרק היה ערוך לטובת קרן וגב../images/Emo4.gif

נחכה לתוצאות של אגוז. לא אתפלא אם מסמסי המשדר נתנו להם הובלה, אחרי העריכה המגמתית.

כבר שמו פה תוצאות של אגוז

אורטל מקום ראשון, קרן שני דניאל שלישי, בהפרש של 1000 בערך מקרן. או 500

easternstar

New member
מצאתי את הנתונים של אגוז

נתונים נמוכים מאוד.. במקום הראשון אורטל סולימן 6 אלף (6440) במקום השני קרן שחם 6 אלף (6145) - דניאל טרקאי 5.5 אלף אתי חזן 5 אלף ליהי רום 3.5 אלף חן לוי 2.5 אלף מעניין מה יקרה בגמר..

andy181

New member
אם הנתונים של אגוז נכונים אז הגמר פתוח לגמרי

וכל אחת יכולה לזכות בו, אפילו ליהי ואתי. אני נשארת עם דני עד הסוף:) ואם קרן תזכה שתקנה מתנות לכל האנשים בהפקה שרק בזכותם הצליחה להגיע לאיפה שהיא עכשיו...

meytula

New member
כן אה

היא תצטרך לקנות הרבה,כל ה500 ילכו על זה.. תאכלס ההפרש בין קרן לדניאל הוא רק 500 קולות ,רק לחן וליהי אין סיכוי להיות זוכות כל השאר זה פתוח.

adiyon2

New member
חבל על הכסף שלך

קרן תיקח גם אם תסמסי במיליון שקל.

למעלה