שרשור לילה-מחר יש משימה?

במקום דניאל?

ברור. באסה כן.. לחשוש לא. עם כל הכבוד היא בת זוגו כרגע של אחד המחליטים.

דקל69

New member
ליהי נראית כאילו חרב עליה עולמה, אני לא מבינה

אותה. מה היא מתפלאת שהיא מועמדת, על חשבון מי היא חשבה להיות חסינה, על חשבון דניאל? ובן תפקידו בעולם הוא להבטיח לה את הגמר, אין ביניהם בכלל שיחה על הזוגיות, האהבה או הרגש שלהם אלא מחשבות על ההדחה הקרובה ובמי הרווקים יבחרו. חוסר החסינות של דניאל הוציאה לליהי את האויר, אם עד עכשיו היה נוח לבית לחשוב שההתלבטות של איתן היא לגביי אורטל וליהי עכשיו לאיתן כבר יש דניאל כאופציה יחידה לבחירה. אבל הם לא מחשבים נכון כי אם גב עם קרן זה ברור שישחרר את חן, ואתי וליהי יהיו האופציות האחרות להשאר. איך בן בכלל חושב שאיתן וגב ישאירו את חן על פני ליהי. הסרט (הלא קיים9 של גב וחן נגמר והיא משוחררת, חבל שנותנים לה להתענות עד יום ראשון ולא משחררים אותה במיידית, מה כבר יתנו לה עוד מספר ימים בוילה בידיעה שהחרב כבר הונחה על צווארה. ובן שוב עושה חישובים למה ליהי מועמדת, הוא חושב שהצופים מפקפקים בסיפור האהבה למרות שליהיה מוכיחה שהיא עם בן בוודאות, לא מבין שהיא לא מעניינת ולא סיפור האהבה שלהם. הצורה שהוא מנחם אותה מטומטמת, אין לו שום יכולת הערכה על נתונים, הוא מבטיח לה שתהיה מספר שתיים ולא נורא שפעם בחיים לא תהיה ראשונה. זוג אדיוטי ומטומטם שמתאים אחד לשני.

thisisme4

New member
זה סתם בולשיט זה כזה ברור שחן תלך הביתה

או שלא? שגב לא יכול לעשות לה את זה? הרי ברור שאין ביניהם כלום.

andy181

New member
מילא שמתעלמים מדניאל בשידורים המרכזיים

אבל אפילו ב-24\7 בקושי מראים אותה ואת איתן. מישהו צריך יום שלם למדוד את הזמן מסך שקרן מקבלת ב-24\7 אני בטוחה שהיא עולה שם על כולם באחוזים מטורפים..

דקל69

New member
ההפקה השיגה מה שרצתה, היא כביכול הורידה

את דניאל מהתחרות, הם משדרים לצופים שדניאל תהיה בגמר רק בזכות זה שהיא הנבחרת של איתן ולא בגלל הצופים. מה שמשאיר את הצופים להתמודד ולהלחם על הזוכה בין קרן ואורטל, להוריד לגמרי את האופציה של דניאל מהתחרות בכדי לא לבזבז קולות כביכול למועדפת אחרת קרן או אורטל. החסינות של דניאל לא היתה מקרית בפעם הקודמת, הם פיצו אותה בשרשרת אך גרמו לקהל שלה להעביר את הקולות שלהם למישהי אחרת. הם גם נתנו לגב בוסט רציני ליצור משהו עם קרן ולהבין שהוא עובר את איתן ודניאל, הם נותנים לט להבין שהקרב מול אורטל ואם יתן טיפה דחיפה עם קרן הם יזכו. וזה מה שישדרו בפרקים הבאים, תהיה נשיקה עם קרן ואולי יותר, גב לא יוותר בשלב שה- 50% יכולים להיות שלו. בפעם הקודמת שהיו 6 מועמדות 3 היו חסינות, הפרק רק שתיים, זה לא מקרי, הם רוצים לתת לצופים תחושה שצריך להתחיל לבחור בין השתיים לזכיה, ודניאל מבחינתם לא כלולה בים ה- 2 האחרונות.

andy181

New member
מסכימה עם כל מילה כל מילה שרשמת

ההפקה מלוכלכת ברמות מטורפות. קצת כואב לי עכשיו שדניאל בטח חושבת שהיא התנהגה לא בסדר או משהו כזה ובגלל זה היא מועמדת, אבל בעצם הסיבה שהיא מועמדת זה בגלל שלה ולאיתן יש רגשות אמיתיים אחד כלפי השני אבל זה לא מספיק טלויזיוני ולא טורחים לשדר שום דבר מהזוגיות הזו.

efrat800010

New member
דניאל בסרטים ואתי מעודדת אותה

דניאל "זה לא שאני מגז'דרת אות משהו"....

היא אמרה לה , לדניאל

שהקהל אוהב אותה, עובדה היא שזו פעם ראשונה שהיא מועמדת, ושאין מה לעשות , עכשיו הן מעט בנות, ושזה היה צריך להגיע מתישהו. ושלא תקח את זה אישי.

efrat800010

New member
אבל זה באמת נכון חוץ מזה שאחוז

הפופולאריות של איתן בחוץ שואף לאפס לולא דניאל הוא בעצמו היה מודח...

sunflower11

New member
אכן, התחושה היתה שהם מנסים להוציא את דניאל

מהתחרות, ובפעם הבאה הם ינסו להוציא את אורטל.

webguy

New member
כי הם לא מענינים ..איתן ודניאל

צריך להגיע לשיא לקראת סוף התוכנית מבחינה זאת קרן ואורטל הכי מענינים .!! דניאל ואיתן השיא שלהם בתחילת התוכנית ומאז הם לא רבים לא עושים משהו מעניין אז לא מראים ..!!

easternstar

New member
מבחינת הדור הבא. זה בין אורטל וגב וקרן

לאורטל יש את האוהדים השרופים שלה שנאמנים לה. לקרן ולגב יש את העריכה הידידותית ומסמסמי המשדר עצמו. נחכה לנתונים של אגוז אני מהמר שבפרק הגמר, עם עריכה ידידותית לקרן וגב, הסמסים של הצופים במשדר עצמו יתגברו משמעותית ולכן הסיכוי של קרן וגב עולה. אני לא חושב שלאיתן ולדניאל יש סיכוי..

למעלה