שרשור לילה-מחר יש משימה?

דקל69

New member
אוי ואבוי, את גורמת לאנשים להתמכר ואנשים

מסכנים עלולים לפשוט בגללך את הרגל ולהפסיד כל מה שיש להם
מיטלי - הינך פושעת מסוכנת

meytula

New member
אבל אני מכורה להימורים../images/Emo7.gif

וכל המישפחה שלי מהמרים כבדים
זה חזק ממני

efrat800010

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכולם חייבים להשקיע בגמר באורטל,

אסור שהם ייקחו היא ראויה ואהובה

דידי 9

New member
אז תתעוררו!גם אני לא ראיתיא ת זה קורה.מסתבר ש

רוב האנשים פחות טיפשים ממה שחשבתי:) לא חשוב אם דניאל ואיתן יזכו, ונקווה שלא-אלא אורטל, אבל הלילה...חחח הלילה נעשה צדק קטן, וזה נעים:)

easternstar

New member
מה להתעורר, דידי? אני לא אתן מכספי להפקה

אני מחכה לראות מה תהיינה התוצאות. לא סימסתי היום וגם לא מתכוון לסמס בעתיד. מי שרוצה להעשיר את ההפקה שיהנה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מעולם לא סימסתי להם. הכול ידוע מראש. מקדמים את קרן לעבר הזכייה בגמר. עובדים על מי שרואה רק את המשדר המרכזי.

efrat800010

New member
בן לליהי:

"אורטל ואורן זה חדש ,אני לא כל כך רואה את קרן וגב ביחד(אחרי התוכנית)" בן אף אחד לא רואה אותם ביחד כולל הם את עצמם! "את יותר אהובה מאתי.... עברנו פה חוויות....לא חשוב מה יהיה תמיד אני אזכור את הרגעים הטובים"...

efrat800010

New member
גב אמר שביקשו ממנו לפנות את הלופט,כנראה

למשימה מחר הוא יישן עם הבנים

דקל69

New member
תגידי את באמת נהנית מהשיחה הזאת שליהי

שקועה בה רק בדאגה למעמדה ולאיך הקהל רואה אותה ובעיקר אם יש לה עתיד בחוץ בתור מפורסמת? בן חשב וחושב שהזוגיות הזאת תזניק את שניהם וכרגע משוכנע שאורטל התעצמה בגלל הזוגיות עם אורן. הם לא הרווקים וצריכים לקבל את זה, אפילו דניאל שהיא בזוגיות הראשית לא זכתה בחסינות והם מעיזים לבכות על מר גורלם, הם שני עלובים שלא מבינים איך הם לא כוכבי התוכנית, הם מחפשים "אהבה" מהקהל, כלומר נקודות והצבעות, שיתחילו באהבה אחד עם השני.

מקרה אבוד מראש חבל על ההשקעה

היא תענה לך רק בהודעות ללא תגובה בסגנון קרן שולטת!!1 ליהיא המלכה!~1, אין לה טיעונים רלוונטיים והיא לא חזקה בלענות לעניין. דידוש סורי אני אומרת את האמת.

דידוש נאמנה בעיקר לליהיא

לא לקרן. קרן פחות מעניינת אותה, לפחות בהודעות שהיא כותבת. היא אף פעם לא כתבה דברים כמו ליהיא שולטת@!@@ או קרן שולטת.. יש אחרות שכן.

למעלה