נכון פונפון:)
E ela501 New member 24/9/11 #162 כן עשה לי ציצים דיי קפיציים תחת של ביונסה ו ושיפץ לי את כל אזור שישו פינת שימחו! נראה לך אני מושלמת טבעית, מתבלבלים בייני לג'יזל!
כן עשה לי ציצים דיי קפיציים תחת של ביונסה ו ושיפץ לי את כל אזור שישו פינת שימחו! נראה לך אני מושלמת טבעית, מתבלבלים בייני לג'יזל!
פ פונפון32 New member 24/9/11 #138 אי אפשר לשנות יציבה. יש לה עקמת כלשהי לדעתי דווקא הפנים שלה יותר גרועות מהזרועות... סופגניה כזו
E efrat800010 New member 24/9/11 #105 דניאל? היא קצת מגושמת אולי מתוך הרגל לכבדות בתנועה אבל היא סה"כ חמודה
S snake2000 New member 24/9/11 #17 בלי מזרחית אין מסיבה ואין שמחה מוסיקה מזרחית שמה את כל המוסיקה שהם שמו בכיס הקטן. זרקו את אתי שתבקש משה פרץ.
בלי מזרחית אין מסיבה ואין שמחה מוסיקה מזרחית שמה את כל המוסיקה שהם שמו בכיס הקטן. זרקו את אתי שתבקש משה פרץ.
ק קייזר סוזי New member 24/9/11 #20 קודם כל היה קצת מזרחית דבר שני, איך אתה אומר אין מסיבה ואין שמחה.. הם משתוללים שם. וזה הרבה יותר כיף מוזיקה כזו במסיבה שבה אתה רוצה להתפרק נטו!
קודם כל היה קצת מזרחית דבר שני, איך אתה אומר אין מסיבה ואין שמחה.. הם משתוללים שם. וזה הרבה יותר כיף מוזיקה כזו במסיבה שבה אתה רוצה להתפרק נטו!