שרשור מוצאי שבת

meytula

New member
תודה יקרתי../images/Emo24.gif

את שומרת לי על דניאל מחר,כן?
תיעוד וכו של היום האחרון

ב-רור.

ואולי בכל זאת תהייה הפתעה, הצבעתי וסימסתי היום, מחר בטח אוסיף עוד קצת, אם זה יהיה במתכונת של האח הגדול והם ישארו לסוף. שמרי על דניאל שלך ותעשי חיים!

דידוש,הם עושים לך את זה בכוונה,לא הבנת?..../images/Emo8.gif

הם קוראים פה בפורום,שמו לב שאת היחידה שאוהבת את ליהי, הם רצו את אתי בגמר ולא את ליהי...אז הם החליטו להתנקם בך ומתעלמים היום מליהי והם יודעים שתתעצבני אם יראו בנות אורטל ודניאל....

didush100

New member
חה חה חה לא מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דרך אגב הם העלימו את כולם מלבד אורטל ודניאלי היום

Rach31

New member
לנברשות, לפופים ולמקרר שלום.

אין מה לדאוג, הפריטים המעניינים באמת בבית עושים את עבודתם כשורה. הכל משעמם כרגיל...

לואיזה7

New member
קרן וגב כל היום מתייחסים אל הקהל :

היום רוב הזמן הם חשבו על הקהל. הסתגרו בלופט מרצונם החופשי והתרחקו מיוזמתם מכולם. גב לקרן : "מאמי, כל פעם שאני בא ללופט ואת לא כאן, אני עצוב ומחפש אותך, ואת זה לא מראים ?!" קרן : "כן, את זה לא מראים". (כנראה המשפט הזה נאמר לאור השאלות של המודחות, שבעצם אמרו להם שהם לא נראים כזוג). בשיחה אחרת ביניהם, גב התחיל לדבר באופן שלילי על בנות שמגדלות חמוס, ואמר שהוא לא מבין בנות שמגדלות חמוס, וכנראה הן מתוסכלות מינית. אז קרן אמרה לו : "די , מאמי, עכשיו הפסדנו את קולות הבנות". גב: אם נגיד נזכה בגמר, יש לך תחושה שניצחת במשהו ? קרן : "לא". גב : "איזה מוזר". קרן : "אני ארגיש שניצחתי, שאני אגיע הביתה ואני אראה את לולה ואת צ'ארמר ואז תתקשר אלי ותגיד 'אני מתגעגע'. או שתשלח לי סמס 'בואי ללופט'. גב : "זה מוזר. זה טוב שלא מרגישים ניצחון. כי אם לא נזכה, ככה לא נרגיש הפסד". קרן : "איזה הפסד ? כל עוד אנחנו יוצאים מכאן ביחד..." קרן : "ניסיתי לדמיין את הגמר. זה נראה לי השידור היחיד, שאני אשב מחויכת ושקטה. אני באמת אחייך". האם קרן כבר יודעת מה שאנחנו יודעים לגבי הזוכים בגמר ולכן היא תשב בגמר "מחוייכת ושקטה"?!

למעלה