ועוד פספסת כמה שנמחקו :)
N noaxxx New member 24/9/11 #239 ../images/Emo201.gif צודקת, אני משתלת להתעלם מהרפש... לא תמיד מצליח לי
M meytula New member 24/9/11 #106 ערב טוב../images/Emo24.gif כנראה מחר לא יצא לי לצפות בגמר,מצאנו דיל ממש שווה לאילת וחבל על הזמן גם ככה הזוכים ידועים מראש ,אין אלמנט של הפתעה ואין בטיח לא יודעת מה איתכם אני מעדיפה להשתזף בשמש ולא לראות את הבזיון הזה היה משהו מעניין מהצהריים?
ערב טוב../images/Emo24.gif כנראה מחר לא יצא לי לצפות בגמר,מצאנו דיל ממש שווה לאילת וחבל על הזמן גם ככה הזוכים ידועים מראש ,אין אלמנט של הפתעה ואין בטיח לא יודעת מה איתכם אני מעדיפה להשתזף בשמש ולא לראות את הבזיון הזה היה משהו מעניין מהצהריים?
M meytula New member 24/9/11 #127 צפוי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תודה מאמי זה בטוח יהיה יותר מהנה מהסבל הזה
M meytula New member 24/9/11 #138 עמנואל לוקח../images/Emo47.gif מיצי אולי את יודעת מה היו אחוזי הרייטינג של ה''יפה והחנון ' או של ''הישרדות''???
עמנואל לוקח../images/Emo47.gif מיצי אולי את יודעת מה היו אחוזי הרייטינג של ה''יפה והחנון ' או של ''הישרדות''???
מ מיצי החתולה5 New member 24/9/11 #147 לא עקבתי אחרי נתוני הרייטינג שהם קיבלו אבל בטוח הם קיבלו רייטינג יותר גבוה מהתוכנית הדור הבא
M meytula New member 24/9/11 #155 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מה שבטוח בטוח.תוכנית עם רייטינג כזה נמוך אין אפילו בערוץ 11
נ נסיכת הנילוס22 New member 24/9/11 #159 מעניין כמה רייטינג יהיה בגמר נראה לי שהם בונים על רייטינג גבוה... אני מהמרת על 15% גגגגג
מ מיצי החתולה5 New member 24/9/11 #161 ../images/Emo6.gif סוף סוף מחר זה יגמר בעוד שעתיים מהזמן הזה כולם יהיו בחוץ
M meytula New member 24/9/11 #206 סוף סוףף הזיע הזמן להפסיק להשפיל את עצמם איתן הרס לכל הספורטאים את התדמית הספורטאי יוני הרס לכל הפסיכולוגים את תדמית החופרים בן הרס לכל יושבי הכנסת את תדמית החכמים אורן הרס לכל הקירחים את התדמית הסקסית וגב הרס ,אין סוף תדמיות
סוף סוףף הזיע הזמן להפסיק להשפיל את עצמם איתן הרס לכל הספורטאים את התדמית הספורטאי יוני הרס לכל הפסיכולוגים את תדמית החופרים בן הרס לכל יושבי הכנסת את תדמית החכמים אורן הרס לכל הקירחים את התדמית הסקסית וגב הרס ,אין סוף תדמיות
M meytula New member 24/9/11 #213 תודה נועל'ה../images/Emo24.gif כשגב יגיד לקרן ביי ביי דארלינג דקה אחרי הזכיה אני אחייך לי בבריכה