שרשור מוצאי שבת

talibatata

New member
איזה טקסט משעמם, הזוג הזה חי בסרט

איפה הרומנטיקה, שיחות על רגשות, ליטופים חמים ואמיתיים, מבטים מלאי אהבה, או חיבה, נאדה אין כלום בזוג הזה. יש רק מטרה אחת לזכות במיליון ויהי מה.

KEEK

Member
../images/Emo5.gif

מבחיל תכלס הם מתאימים זה לזו הם גם ראויים אחד לשניה לא מגיע לו יותר ממנה ולה לא מגיע יותר ממנו שיקחו את הכסף.. רק שיעופו לנו מהעיניים..

קשקשה9

New member
סליחה אבל עם כל החיבה שלי לאורטל

אני לא אוהבת את השיחות שלה עם אורן+הציחקוקים של ילדה בת12 (והסתרת הפה עם היד) למה נראה לי שעם הגבר המתאים היינו רואים אורטל פורחת ?

רינתי77

Active member
לי נראה שלפני שתוכל להפוך לפרפר מרהיב

היא צריכה להשיל מעליה כמה שכבות של גולם, שכבות של חוסר ביטחון וילדותיות.

talibatata

New member
קשקש שבוע טוב לך, כל הזמן טענתי שמשהו לא

מסתדר לי עם ההתנהגות של אורטל, לי זה לא נראה טבעי, אני עדיין חושבת שאורטל היא השחקנית הכי גדולה בוילה. עדיין אני רוצה שהיא תזכה רק כבררת מחדל.

didush100

New member
טוב זה באמת כבר בלתי נסבל

שיתחיל כבר מאסטר שף יש גבול לכמה שיעשו ממני מטומטמת. לא ייתכן שמראים יום שלם את הגרת אורטל

פעם ראשונה שגמר של תוכנית ריאליטי

לא נקרא "הגמר הגדול" אלא רק "ערב הגמר"(על פי הפרומו) לפחות יש להפקה מודעות עצמית

andy181

New member
אהבתי! :) הם לפחות לא מנסים להסתיר

יותר שזה מכור לגמרי..

didush100

New member
או מיי גאד איתן שר את השיר של הפרומו שלו!!!!!

קלטתם???? אני בשוק מאיפה הוא יודע לעזאזל???? בטח הראו לו את הפרומואים של כולם הכל עבודה בעיניים שלהם איזו שערוריה!!!!!

ואם הראו? ממתי יש חוקים בתוכנית הזו

הלו, זה לא האח הגדול ואם הראו לאיתן הראו לכולם, ולדעתי לא הראו לאף אחד, סתם צירוף מקרים, תפסיקי ליילל כל דקה.

didush100

New member
ברור הכל צירופי מקרים וכולנו הגענו מהחסידה

איך לא שמתי לב פחחחחחחחחחח

didush100

New member
מה הקשר? אם הראו לו את הפרומואים

זה מראה בדיוק עד כמה הוא מחזיק קצר את ההפקה. לא סתם הוא נעלם לשעתיים כל יום לפסיכולוגית וחוזר עם תובנות. ברור שההפקה מכוונת אותו ולא סתם כבר שבוע ימים המצלמה עליו. נדמה לי שבגמר הם מחוייבים לרואה חשבון חיצוני כך שזה לא יעזור להם אבל הם בהחלט מנסים הכל. פתטי לחלוטין

למעלה