שרשור מוצאי שבת

לונדרון

New member
בניסיון להבין את חוסר העניין הציבורי בתוכנית

מעבר לכל מה שנכתב כאן לכל אורך 90 הימים האחרונים ובניגוד לאח הגדול שעולה לעיתים שכיחות כמקור להשוואה, ייתכן ובאח יש יותר דמויות עם אג'נדה (חברתית, פוליטית, תרבותית וכו') וכאן, תכלס, לאף אחת מהבנות אין אג'נדה (נאדה), אלא אם פספסתי משהו...ואתם מוזמנים להאיר את עיניי

talibatata

New member
כל הבנות נכנסו עם אג'נדה להתפרסם.

אני לא שמעתי אף אחת מהבנות מנהלת שיחה רצינית, השיחות הרצניות היו פאנים, בגדים, מותגים, ציפורניים, לאקים, עוד ועוד, זה האג'נדה שלהם.

רינתי77

Active member
דעתי היא שחוסר העניין נומע מכך שהליהוק

הוא הומוגני מדי, כלומר בגדול הבנות הן מאותו דגם, פחות או יותר, ההבדלים מינוריים לחלוטין. וכיוון שהן לא הביעו שום עמדה אישית לגבי שום עניין שהוא ואנחנו לא יודעים עד לרגע זה באילו דעות או השקפת עולם הן מחזיקות, הן נותרו דמויות חד מימדיות חשטוחות, לא מעניינות. גם הבנים. באח הגדול, לעומת זאת, מבלי להיכנס לזה שאהבתי או לא מישהו מסויים, לאנשים, כמו שבצדק הבחנת, היתה אג'ינדה. זה הפך אותם לאנושיים ומעניינים. הם גם לא היססו לבטא את עצמם. ודבר אחרון, אני חושבת שהעובדה שהיו שם גם לא מעט אנשיפםמבוגרים, העניקה לתכנית עומק ועניין.

noaxxx

New member
אני חושבת שזה שיש בדור הבא קונספט לתכנית,

מאוד השפיע על התוכן. מהרגעים הראשונים לאחר ההכרות, השיחות היו בעיקר על איתן.. מה הוא חושב, להתקרב אליו או לא, ליזום, מי תצא לדייט... וכו... כל הדינמיקה של הבנות נבנתה סביב זה. באח הדיירים נזרקים לבית, ואין להם שום נושא שיחה, לכאורה מוכתב מראש... הכל פתוח לכל הכיוונים, כל אחד עם האישיות שלו, כשבכל פעם לוחצים למישהו על נקודה רגישה כדי להקצין התנהגויות מסויימות. כאן, הליהוק של הבנות נועד ברובו לספק לאיתן אופציות רלבנטיות, ופחות לספק אג'נדות. גם ראינו שההפקה התמקדה בפרקים בעיקר בבניית 'עלילה' סביב האהבה בוילה, ודי התעלמו מהאינטרקציה השוטפת של החיים המשותפים שלהם. מה גם, שמה שתופס את הצופים, בסופו של דבר, זה האנשים עצמם, ההתנהגות שלהם ואינטרקציה עם המשתתפים האחרים, ופחות האג'נדות שלהם. אם כבר, הייתי אומרת שהאג'נדה, היא כלי עבור המשתתף להעביר את מי שהוא, מביחנת הדרך שבה הוא מעביר את הרעיון, האם בשתלטנות, או שבנעימות... וכו.. (ראי את מקרה עדנה וזה מהירוקים מהעונה האחרונה... שכחתי את שמו וזה כבר אומר משהו:) עם כל מה שכתבתי, נראה גם לי מוזר שאחרי 3 חודשים, אין לנו מושג מה הדיעות שלהם על כל מיני נושאים. בשורה התחתונה, חוסר העניין הציבורי התחיל בפרק הראשון, שבו הובהר הפורמט, שאכזב הרבה אנשים, וזה המשיך בחוסר העקביות בחוקי המשחק, שהשתנו בכל שבוע לטובת צרכי העלילה, וכתוצאה מזה הציבור פשוט איבד אמון, השתעמם ונטש.

לונדרון

New member
סוזי ../images/Emo244.gif- העניין עם בני השלושים הוא טעות

ברירת המחדל של שנת הלידה בהרשמה לתפוז היא 1980. כלומר, מי שלא מעדכן את שנת הולדתו עם ההרשמה, נשאר עם השנה הזאת, ואז יוצא שרוב הגולשים בפורום הם
בני 31, קפיש
קליי עלה על העניין מזמן, אז הקרדיט מגיע לו בדיעבד

לונדרון

New member
../images/Emo152.gifלא נטען שאין כאלה שמעדכנים

אבל אם תבדקי תמצאי שהרוב כאן, באופן מפתיע, הם בני ובנות 31 (ביניהם גם אני), ובהרבה מקרים זה לא נכון (כמו שמישהי מאיתנו בת 6) ויש אחד ששמתי לב שהוא בן 105

KEEK

Member
כל כך מתאים לקליי לעלות על דבר כזה

קליי והקונספירציות

למעלה