שרשור מוצאי שבת

puma141

New member
פלדי,ערב טוב לך:)כתבתי לך הודעה למטה-ראית?רצ

רציתי להגיד לך,כתגובה על מה שכתבת לי, שאת חושבת שאיתן לא אוהב את דניאל-למרות שאת בעד דניאל. אני אומרת שאני מאוד מאוד מעריכה את דעתך,ופתוחה להקשיב לך, כי את אדם אובייקטיבי ועל פי כתיבתך-אדם כן מאוד:) יישר כח, ונעים לי מאוד לדבר עם אוהדת דניאל-ש...גם אם צדקתי אפילו בדבר קטן אחד-באובייקטיביות רבה את אומרת לי את זה, למרות שאת יודעת שאני מאוד לא אוהבת את דניאל:) יישר כח, ואני מודיעה לך! אני אפתח כל הודעה שלך:) שאלתי אותך שאלה שם, ותעני לי אם תוכלי- האם כשתבת ששפת הגוף של איתן, אומרת שהוא לא אוהב אותה, התכוונת לאתמול במסיבה,כשהוא הקרין ממש אנטי אליה עם הגוף שלו? כי לי עברה בדיוק אותה מחשבה על שפת הגוף,ולא העזתי להגיד אותה-כי חשבתי שרק אני רואה את זה אודה לך אם תגידי לי שבזה או לא בזה העניין ערב נעים לך:)

KEEK

Member
לא מצפה שתהני מהערוץ הפתוח בימים האחרונים

אני גם סובל שם
מתכוון להנות מהפורום.. עד כמה שאפשר פעם היה אפשר להתנחם מההוויה כאן עכשיו זה כבר בלתי אפשרי..
אם את בעניין כדורגל אני יכול להמליץ לך על מנצ'סטר שהתחיל עכשיו

Rach31

New member
נכנסתי לשידורים החיים פעמיים השבוע...

האמת שיש לי את כל השידורים של הארץ מוקלטים שבוע אחורה (אנחנו גרים בחו"ל זמנית) אז אם אני רואה שקרה משהו מעניין אני הולכת ליום ולשעה שזה קרה ורואה רק את זה כי השיעמום שם הוא בלתי נתפס! לא ייאמן איך ערוץ 10 מתדרדר מרגע לדודלי... אילו הם רק היו נכנסים לפורום הזה ומפיקים לקחים ומקשיבים לעצות שנותנים להם פה, הכל היה יכול להראות אחרת...

KEEK

Member
כן.. זה מדהים כמה הם לא מודעים לקהל

אני תמיד הייתי בטוח שבתוכניות כאלה יש "מרגלים" בפורומים פייסבוק וכאלה לראות מה הולך ומה עובד.. למשל עניין הסנוקר - כמה דיברו פה על השעות הרבות ששידרו אותם רק משחקים סנוקר, בזמן שיש בבית דברים אחרים ושיחות חשובות אבל זה ממשיך ככה עד היום.. אף אחד לא לומד ומפיק לקחים בהפקה הזאת. בגלל זה, זה נראה ככה.

Rach31

New member
צריכים לעשות הפגנה מול בניין ערוץ 10!

מישהו שם צריך להתעורר, הם מייבשים את הקהל הישראלי... אין על ההפקה של האח הגדול. הנה עוד מעט נזכה להצצה (אמיתית וכמעט שלא מצונזרת) על בית האח הגדול והסדר ישוב על קנו.

KEEK

Member
עכשיו באים? ../images/Emo46.gif

היה בערוץ 54 נגמר תיקו מעפן לא היום של הקבוצות שלי..

דדשא

New member
בדיוק KEEK../images/Emo45.gifלכן אני ממליצה לכם........

לחשוב טוב טוב לפני שאתם מוציאים מכספכם על SMS -ים

didush100

New member
האמת שהיא לא כזאת מעניינת

לא ברור לי בכלל איך היא עוברת את ההצבעות

היא מקום שלישי

בפער של 20 אלף הצבעות מדניל ואיתן ועוד 12 אלף מקרן וגב סך הכל בפער של 33 אלף הצבעות מהזכיה

ORLYCOHE

New member
היא בחירת הקהל האיכותי!!!!!!

ומקום ראשון בסקרים מתחילת התוכנית!!!!

Rach31

New member
אף אחד שם לא מעניין אבל לפחות היא

מפגינה אומץ (מול הגברים הנמושות שם), היא היחידה שהתנהגה בכנות עם עצמה ועם הסובבים שם לכל אורך הזמן והיא היחידה שלא נתלתה על שום זרוע של גבר (אם אפשר לקרוא לחבורת האינפנתיליים האלה גברים) בכדי להתקדם בתוכנית והיא גם היחידה שמעולם לא הועמדה להדחה ע"י הצופים וחוץ מזה זה יבאס את איתן פצצות שזה יהיה הכי כיף! אבל... לצערי זה לא יקרה, ערוץ 10 העלובים לא יתנו לה לקחת, נותר רק לקוות לנס!

webguy

New member
כל אחד וטעמו ..

עובדה שהרבה כן מוצאים בה עניין .. בלהיאי מסתבר הרבה פחות

למעלה