שרשור מוצאי שבת

webguy

New member
דווקא היה מעניין סיפרה על עצמה עכשיו ..

על העבודה על הפחדים שלה מהיציאה על מה התוכנית עשתה לעצמה והשנוי שלדעתה עברה

puma141

New member
אורטל עברה שינוי ענקי.בתחילת התכנית,

היא הייתה סוג של אדם מבוהל, שלא הבין לאן הוא נפל. היא הייתה שקטה, חשדנית-ובצדק,חסרת ביטחון מול כל הבחורות שבאו כביכול מבתים מסודרים, והיא באה מהיכן שבאה. אבל לאט לאט היא נפתחה,בטחה בעצמה יותר איך שהיא,לא מכרה בשום אופן אפילו לא לדקה אחת את עצמה לתכנית הזו, וירדה מאיתן מהר מאוד על אף שראתה שהבחורות האחרות בקרב עליו. היא למעשה העדיפה לפרוש מהמשחק וגם לצאת ממנו-אבל לשניה לא מכרה את עצמה בזול. אני מאוד אוהבת אותה, אוהבת את הכנות הלא נגמרת שלה,בלי חשש ממה שיגידו עליה:) אורטל גם התגלתה כנשמה ענקית,אדם שמתעלה על עצמו גם עם אתי,גם עם התובנות עם פתיחות מאוד גדולה, היא סלחנית,אני באמת אוהבת אותה! גם בזוגיות עם אורן, הזוגיות שלהם כמו בחיים. התלבטויות, בדיקה לעומק, שאלות-נפלא:) מבחינתי כל כך מגיע לה המיליון! ולכל כך הרבה בנות שם, יש מה ללמוד מאורטל!

KEEK

Member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo13.gif

שעות אחרונות של הפורום.. אז תהנו מזה.. תזכרו שהמנצח, לא משנה מי יהיה, הוא לא מתחלק איתנו בכסף

רינתי77

Active member
באמת אפשר היה לחשוב שיש פה אנשים שיקבלו

עמלה מהזכיה, כל כך קשה הם עובדים בשביל המועמד...אחלה פריימריז יש פה...

KEEK

Member
סוזי... בימים האחרונים את נראת סובלת..

זהו? נשברת סופית?

Rach31

New member
אז לא רק אני חושבת שהבנים הם חבורת ילדים

אינפנתיליים רצינית? עוד לא ראיתי ריכוז כזה עלוב של גברים במרום אחד והבעיה היא שאף אחד\ת לא אומר להם את זה. הם פשוט חבורה של חשים עצמם, ילדותיים, אגומניאקיים שזה דוחה ואיתן שאמנם יודע איך לשרוף קופסת סיגריות עם זכוכית מגדלת מנצח על החבורה המגושמת הזאת!

Deacon Frost

New member
הלוואי שכולם היו בגישה הזאת

בסופו של דבר מחר ב-23:30 נשכח מקיומם של כל המשתתפים בתכנית העלובה הזאת ושעקבנו אחריהם במשך שלושה חודשים. חבל שישנם אנשים שמתבזים עבור אנשים שאין להם איתם שום היכרות אישית רק על מנת להוביל לזכיה שלהם.

KEEK

Member
ממש כך..

ודווקא אותם אנשים שמתבזים פה, הפייבוריטים שלהם הם הזוכים ככל הנראה.. אז שיהנו מזה במקום לעשות רעש.. דיי הבנו קרן מלכה וכל הקנאים יסבלו וכו' וכו'.. מיצינו. תנו להנות מהיום וחצי שנשאר

Rach31

New member
איך נהנה אם התוכנית הבזיונית הזאת משעממת

למוות?!? תכלס הדבר היחיד שיגרום לי הנאה זה לראות את איתן וחבורתו (הבנים) הפלצנים, האינפנתיליים, החשים עצמם יקבלו זבנג לפנים בתקווה שאורטל תנצח... זה אני חושבת יהיה הרגע הכי מספק שיהיה לי בכל העונה הרדודה, המשעממת והמעצבנת הזאת. מקווה שיהיה צדק! אבל קשה לצפות מערוץ 10 לצדק

אורטל במקום שלישי

גב וקרן מובילים בפעם עצום מידי ובמקום השני דניאל ואורטל אין לאף אחד חוץ מקרן וגב סיכוי לקחת את המליון

Rach31

New member
העיקר שאיתן לא יזכה! הוא מרגיזזזז ../images/Emo46.gif

האמת שלא נראה לי שהסקרים נכונים, באופן מגמתי מרימים את איתן ודניאל לזכייה בשתי התוכניות האחרונות וגם בשידורים החיים הם מככבים אז אני לא חושבת שהסקרים מראים את מצב הדברים לאשורו מה גם שלא נראה לי שהמשפחה של דניאל תאפשר מצב של הפסד. אל תשכח שיש להם את המאשבים להרים אותה לזכייה.

למעלה