שרשור "מכירים את זה"

אני אתחיל...

מכירים את זה.. שאתם לוחצים על כל ההודעות בתפוז רק כדי שהכותרות יהיו כחולות? שאתם מארגנים תיק לבצפר ושמחים שהכל מסודר ומאורגן סוף סוף ולא שכחתם כלום ואז בבצפר מגלים ששכחתם משהו חשוב..?

מכירים את זה בנימה פסימית. אכן.

מכירים את זה שאתם שונאים את אבא שלכם? מכירים את זה שזרקו אותכם ואתם מאוהבים לגמרי ובדיכאון לגמרי? מכירים את זה שבא לך להרביץ לחברה הכי טובה שלכם? אהא.

מכירים את זה..

שדווקא שבא לך משהו קר מישהו גמר את הגלידה? שנגמרת לך הקופסא דווקא כשאתה הכי צריך סיגריה? ושאתה מחפש שעה איפה שמת את המשקפיים ובסוף מגלה שהם עלייך? שאין לי כח לזוז ואבא משוכנע בזה שאני עכשיו נוסעת לקוסמוס לעזור לו בקניות? ששכחתי את הפלאפון אצל חבר שלי לפני יומיים ואני מנותקת מהעולם? מכירים?

יותר גרוע

שאפחד לא מוכן למכור לך,חברים שלך קמצנים,ואין מכונה באזור..ואת צריכה סיגריה כי כבר בא לך לבכותתתת בהחלט.

Hezi The One

New member
מכירים את זה ש...

תוקעים אותך בצוות הדרכה עם בת שאתה הכי שונא בצופים>< מכירים את זה שאתה צריך סקס והיא במחזור בדיוק?

dsol

New member
מכירים את זה...

שפורום של להקה הופך להיות פורום חברתי ואין עליו בכלל נושאים על הלהקה ?

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifמכירים אתזה ש...

בשבוע הראשון של ביצפר אתם לא יודעים מה לעשות עם עצמכם מרוב ייאוש?
אתם לא מצליחים לשכוח ממיש'ו והעובדות שישלו חברה שאתם לא מכירים ושאתם רואים אותו כל יום בביצפר ושהוא כלכך יפה וכלכך מגניב וכלכך..רוּסי [
] לא עוזרות לכם לשכוח אותו ?
אאאאאעעעהההההאעאהההה !!
שערסים מהביצפר קוראים לכם בשמות של הלהקות שכתובים לכם על התיק?!
["היי, היהודים, ישלך שיחה?!"]
אשכרה אינלכם חברים טובים שאתם באמת יכולים לדבר איתם על הכל ואם כבר ישלכם אחד [במקרה שלי-אחת] אז היא לא לומדת בביצפר שלכם וגם אתם מרגישים שדיי נמאס לה מכם למרות שהיא כל הזמן אומרת שהיא אוהבת אתכם?
[סיכום לסעיף הקודם] : אתם פשוט פאקינג חייבים חברים חדשים ואינלכם?! //נחספתי עם הרִגשיוּת//

חחח השלישי

חחחח זה מזכיר לי , שחברה שלי שיושבת מולי ושומעת המון עופר לוי איכס קראה מה כתבתי על השולחן [השולחן הכי מגניב שיש...איך עשיתי אותו יפה!] ולפעמים היא קוראת לי "שיקעצ" [שייגעצ חחחחחחחחחחחח] גם היום כשהלכתי עם חולצה של בלינק שאלו אותי אם זה שם של חברה :/ עצוב.

Beautiful Scar

New member
יאאא אני מכירה את הכל!!!../images/Emo9.gif

במיוחד את השני
הוא כזה רוסי שקסי גרררררררררררררר והוא אוהב מטליקה גרררררר והוא בקושי מדבר איתי באייסי
ובסוף שנה שעברה אמרתי לו שאני אוהבת אותו ליתר דיוק הוא שאל אותי ח ואמרתי לו כן
ואז הוא התחיל לצחוק והיתרחק ממני |בוכה|

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo7.gif

לפחות את מדברת איתו. אני לא מדברת איתו. כאילו, הוא מכיר אותי רק בפנים, מהביצפר כזה.. ופעם הייתי ידידה של חבר טוב שלו, כאילו, הוא היה איתי בכיתה אבל עכשיו לצערי כבר לא.. ולא נעים לי להתחיל לדבר איתו שוב ככה סתם.. אבל די! שכחתי ממנו! זהו!

Beautiful Scar

New member
חברה שלי היתה בכיתה שלו../images/Emo7.gif

וביקשתי ממנה לא לעבור כיתה והיא עברה
ועכשיו אין לי סיבה לבוא לכיתה שלו. והוא שינה תיסרוקת
יענו עשה את השער הצידה
[יש לו שער ארוך
אז.... הלכתי לדבר עם המורה והיא עמדה מול הכיתה שלו ודיברה עם איזה תלמיד ח אז הוא יצא עמד כמה דקות ואני היסתכלתי עליו כזה והיסמקתי ח ואחכ הוא רדף אחרי ילד מהכיתה שלו אני בידיוק דיברתי עם המורה אז אני מסתכלת עליו כזה רץ והמורה מסתכלת גם לא מבינה על מה אני מסתכלתXD חחח

יצא שרשור מעפן

זה אמור להיות הכי מצחיק שיש.. אבל אתם לא עושים מה שצריך, ומשייכים את זה לחיים הפרטיים שלכם יופי >.< ודודי..שתוק

למעלה