שרשור "מכירים את זה"

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif אעעע...חחחח...../images/Emo9.gif

חשבתי שזה אמור להיות רציני
חחחחחחחחח... ישלי מלא סיפורים מצחיקים על ערסים.. זה שקוראים לי "פריקית" זה כבר נדוּש, ומאוּס.. ו...בקשר לשולחן-כל השולחנות בכיתה שלנו נקיים [בכלזאת, תחילת שנה וכאלה
] ורק שלי מלא בטיפקסים, My Chemical Romance, שירים, בלאגנים...
טוב, משעמם לי, אז שמעו סיפור [מרתק מש'ו
] מממ..איזה אחד מהשכבה שלי החליט שהוא מציק לי! [למרות שבעבר הוא כבר הציק לי עם אביב גפן וכלזה] לפני כמה ימים באוטובוס חזרה מביצפר, ישבתי כמו תמיד: עם הדיסקמן, כולי מעולפת על המושב עם רגליים על הכיסא ואז הוא נגע לי כזה בכתף..הורדתי אוזנייה אחת והוא עושה לי כזה "גלי, את פריקית?" אז אמרתי לו "וואי בן, עזוב אותי" וחזרתי לשמוע. אחרי כמה שניות שוב הוא נגע בי. "את פריקית?" לא אמרתי כלום וחזרתי לשמוע.. איזה יום/יומיים אחרי זה הלכתי במסדרון עם ידיד שלי וסתם דיברנו וכאלה ואז בן הזה צועק לי מאחורה "וואי, איזה פריקית, זה כבר מגעיל" [כנראה שהפריע לו שהמכנס היה ענק עליי וראו לי את התחתונים
] ו..זהו
אחרי כמה זמן זה מצחיק אותי אבל באותו רגע אני אשכרה נפגעת

פרקשון

New member
גלי הרשי לי ללמד אותך

שלב אחר שלב 1. תתקרבי אל האובייקט 2. תדאגי שפניו מופנים אלייך 3. הטי ראשך אחורה 4. הטי ראשך קדימה בעוצמה 5. נקי את כתמי הדם מהמצח שלך

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif6. התקשרי למשטרה...

...בטענה שאלפי ערסים רודפים אותך. לא כדאי, הא?

פרקשון

New member
עוד שנה נגיד...

מכירים את זה שגלי מכניסה לכם ראסיה לפרצוף? אגב ערסים! מכירים את זה שערס שואל אותך אם יש לך פלאפון ואתה אומר שאין לך, ואז הוא מצלצל פתאום?

זה מפריע לך שאנשים קוראים לך ../images/Emo15.gif

פריקית? כי לי פשוט "פריקית", "פריק" וכל אלה, הם חלק מהשפת דיבור, אני קוראת ככה לחצי מהעולם... >.< זה במת מפריע לך?

פרקשון

New member
מכירים את זה ....

שבורח לכם נוד ליד בנות? מכירים את זה שאתם מזיעים מהבית שחי וכולם יודעים חוץ מכם?

מכירים את זה

שאתם רואים קופסא של גלידה במקפיא, ואז אתם מגלים שבפנים יש קציצות קפואות או משו בסגנון?? מכירים שאתם שולחים למישהו לינק משהו כזה נחמד ,(באייסיקיו או וואטאבר) והוא כזה במקום לבדוק מה זה, הוא שואל "מה זה?!" מכירים אלה שנועלים את הדלת פעמיים??? כאילו, למה? בעע.. יש לי עוד מלא ..לא עולה כרגע בראש

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifחחחחחחחחחחח...../images/Emo6.gif

אני תמיד שואלת מהזה
מה, אם זה וירוס?!
[אז יגידו לי: זה וירוס, אני רוצה להרוס לך ת'מחשב, אבל 'פתחי, זה נחמד
] חחחח

בצה17

New member
אהמP: מכירים את זה.....

שאתם הולכים ויש מדרגה קטנה שלא ראיתם שלידה יש שלט קטן וחמוד כזה "זהירות מדרגה" אבל הוא ליד המדרגה.. ואם את המדרגה לא ראיתם אז גם אותו לא תיראו!! ואז כמובן תיפלו ויקרע לכם בדרך המכנס ובדיוק מישהו ששמתם עליו עין קלט את זה :| או מכירים את זה שאתם מכינים סנדוויץ' עם שיא ההשקעה שיש....חופרים במקרר למצוא את כל המצרכים הנכונים.. מורחים מיונז .. שמים 4 חתיכות פסטרמה עסיסיות כאלה.. חותכים עגבניה.. חסה.. ממש סנדויץ' לתפארת! ובדיוק שאתה מרימים אותו, יש משהו שגורם לכם למהר (כמו קליפ של שייגעצ בטלויזיהP:) ואתה הולכים כזה מהר והוא נופל בדיוק על הצד המושקע!

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifמכירים אתזה ש...

אתם מנצלש"ים כי באותו יום ישלכם יומולדת וחצי?! היום אני בת 16 וחצי :]

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifנו, זה בצחוק נשמה ../images/Emo6.gif

אתה יודע שאני אוהבת אותך

למעלה