שרשור "מכירים את זה"

GalushGalush

New member
|תועכשיו גמני יודעת ../images/Emo140.gif

נשמההההה...*פאק! אני חייבת להפסיק להגיד אתזה* אז מה קורה, נשמה?

א..א..אסור היה?../images/Emo12.gif

אני חשבתי שאת לא מכירהה
באמתתתתתתתתת אני מצטערתתתתתתת
אלפי סליחותתתתתתתתתתתתת
תני לי מחילההה!בבקשה!
אוף, צריך לתלות אותי

פרקשון

New member
מה בסדר? היא הרגע הציעה לתלות את

עצמה יאללה תני לה ואני רוצה תמונות סוףסוף אקשן!

אה טוב

אפשר לקחת אותה לכביש "הרי הדב" ושם נפוצץ לה את הגלגלים של האוטו והיא תגיע אל הקניבלים שיהרגו אותה ויחתכו אותה לחתיכות ויחפשו את החברים שלה כדי לאכול להם את הרגליים, והיא תקרא לקווין קוסטנר שיציל אותה אבל הוא לא יבוא אליה הוא יבוא אליי.....
עזבו...ראיתי עכשיו "פנייה לא נכונה" שאו בתוצאות

מממ

מכירים את זה שהפורום חי ובועט אבל כולם חושבים שהוא מת בגלל שיש פה אולי טופיק אחד על נושא הפורום

מכירים את זה..

שאתם לומדים הפקה במגמת תקשורת והבצפר שלכם לוקח אתכם לפסטיבל סרטים שיכלול הופעה של מוקי ?
וויפי :]]]]] !$~@%!@%^!%!

Beautiful Scar

New member
מכירים את זה..

שאתה עייף כל כך ושאתה מגיע למיטה אתה לא יכול להירדם ואתה נשאר ער כל הלילה כי המיטה מביאה לך כוח להישאר ער?

Beautiful Scar

New member
מכירים את זה2

שערס בא אליך מבקש לשמוע בדיסקמן ויש לכם איזה דיסק של מטאל או רוק או משהו והוא מרוב הדפיקות שלו הוא שואל.. "מה את שומעת רוק אנד רול?" XDXDXDXDXD חח ומה בשך הכל שמעתי לינקין???????? ח והיום לקחתי דיסק צרוב של היהודים ועוד דיסק של האמ מהגדת אליס אין צאניס ואה פארפקט בירסלס ועוד הרבה..... ואיזה איתיופית רצתה ח הבאתי לה אבל אמרתי לה שהיא לא תאהבXD אז...ח היא שאלה אותי מה את לא שומעת ראפ? חחחXD אמרתי לה כבר לא חח כאילו שאמינם מרוב שהוא היתמסחר מי ישמע אותוXD? וכבר אין ול שירים יפים
קיצר חפרתי

Beautiful Scar

New member
בסך*

זה מהרגל
יש לי ידיד בשם אסף אז אני קוראת לו אשך
והתרגלתי לרשום שך חחXD

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

עלק "מה, את שומעת רוק אנד רול?!" חחחחחחחחחח.... לא קרה לי אבל אם זה יקרה אני בטוחה שאני אצחק לאותו בנאדם בפנים במשך כל החיים.. חחחחחחחח
מכירים אתזה ששתי חברות טובות שלכם חולות על שירי מימון ואז היא באה לקניון שהוא 10 דק' מהבית שלכם לחתום על דיסקים והן משכנעות אתכם לבוא ואז אתם מוצאים ת'צמכם בתור לראות את פאקינ' שירי מימון?! [סורי, אני יודעת שיש פה כאלה שאוהבים אותה
]

למעלה