שרשור "מכירים את זה"

מכירים את זה...

שאתם במשך חודשים בערך עובדים על חג מעלות כל יום יוצאים שלטח לעבודת פרך וכל זה בישביל אירוע הומה ילדים קטנים?????????

לא דיי.

אני באמת מחכה לזה כי אני השנה טרומפית והכל. פשוט אנחנו כבר חודשיים עובדים כמו חמורים מ4 [שמסיימים בצפר ב3 וחצי] עד הערב... אבל עכשיו מתחילים לעבוד על ההשבעה ועל הדברים הכיפיים=] בוהו^^ אני משביעה את אח שילי^^

מכירים את זה ש... ../images/Emo3.gif

מכירים את האנשים האלה שמפהקים ומסבירים למה? האאאא.. אני עייף! הבנו..
מכירים את התמונות האלה בעיתון שמתחת לתמונה כתוב "למצולם אין כל קשר לכתבה"... אז למה צילמתם אותו?
C הפאנצ'ים של שגיב פרידמן ועכשיו ברצינות..
מכירים את זה שאתם באופוריה כבר יומיים ולא מצליחים לצאת מזה? מכירים את זה שאתם קובעים ללכת לאירוע חשוב ואז יומיים לפני פתאום מקפיצים אתכם לאיזה אירוע בבסיס (או בביצפר לצורך העניין) שאתם חייבים להגיע אליו ונדפקות לכם התכניות שלכם? מכירים את זה שאתם כ"כ מחכים לסופ"ש ומרוב שחיכיתם לו הוא נוזל לכם בין הידיים ונגמר במהירות? (קורה לי כל הזמן סעמק)

יש עוד כ"כ הרבה ../images/Emo6.gif

אני מכורה לסטאנד-אפ כבר אמרתי את זה
אני מדלקמת פאנצ'ים של שגיב כמו שאני שותה מים..

keeeren

New member
לקחתם הכל!!

מה שנשאר לי: +מכירים את זה שאתם רואים שהדלת הולכת להיטרק ואתם רצים אליה ופשוט לא מספיקים והיא משמיע רעש ענקי? +מכירים את זה שאחרי שסידרתם את כל הספריה ואת כל החדר והכל נקי ומצוחצח אם חייבים לקחת כוס מיץ ולהפיל אותה? +מכירים את זה שאתם יוצאים לסתם יציאה עם מאתיים שקל וחוזרים עם 2 שקל ולא מבינים לאן כל הכסף נעלם? ואחרון: מכירים את זה שאתם מתקשרים בטעות הביתה למישהו בשעה 1 בלילה או משו כזה ועונה לכם אמא שלו ואתם פשוט ממש ממש ממש לא יודעים מה להגיד ונמנעים מלהתקשר או ללכת לאותו בנאם הביתה במשך חודש לפחות..

K i f

New member
../images/Emo6.gif

"+מכירים את זה שאתם יוצאים לסתם יציאה עם מאתיים שקל וחוזרים עם 2 שקל ולא מבינים לאן כל הכסף נעלם?" כ"כ הגיוני לגבייך
כ"כ נכון לגביי

yardenbm

New member
או השלישי מזכיר לי

פעם התקשרנו לידיד שלי בשעה 12 ואמא שלו ענתה והרצתה לנו שזה לא בסדר שאנחנו יוצאים בכאלו שעות ואנחנו יכולים ללכת לסרטים בשעות יותר מוקדמות כי מסוכן להסתובב מחוץ לבית אחרי 10 קיצר היה מצחיק אמאות פולניות זה הדבר הכי קורע בארץ (יש לי כמה בבית...)

yardenbm

New member
שרשור מצחיק

מכירים שאנשים אומרים משו שלא היה אמור להאמר בסיטואציה ואז הם מנסים לתקן את זה וזה ראסמי עובד להם וזה יוצא הכי מצחיק בעולם פעם הייתי עם 2 חברות שלי בחנות בגדים וחברה אחת שלי נכנס למדוד ואני והשניה נשארנו מחווץ לתא ודיברנו על כמה אנשים והילדה בתא לא הייתה אמורה לשמוע ובדיוק שהיא יצאה חברה שלי אמרה את השם מתן ואני כזה דפקתי לה מבט של שתקי וזאתי שיצאה כזה עשתה מהה? אז חברה שלי עשתה "לא זה קטן" והיא ראסמי קנתה את העניין אני נקרעתי

AvtipuS

New member
כמה דברים שראיתי איפשהו פעם

‏1)קרה לכם כשהייתם קטנים שעשיתם קניות עם אמא והיא אמרה לכם לקחת כבר את העגלה לקופה כי אפשר להתחיל להעביר מוצרים '‏יש לי רק עוד דבר אחד לקחת' ‏ואז אתם בקופה, ‏בהתחלה מניחים הכול על הסרט הנע בקצב נורמלי וככל שהמוצרים בעגלה אוזלים אתם שולפים אותם לאט יותר ואמא לא מגיעה ובסוף אתם נתקעים עם הקופאית הזועפת כי לא דאגתם שאמא שלכם תגיע בזמן, ‏וכולכם הופכים לרדאר, ‏מסתכלים עם משקפת לראות אם יש אמא באופק? ‏ותמיד זה נראה כאילו היא עשתה את זה בכוונה... 2)מכירים את זה שאתם אוכלים ארוחה עם כל המשפחה וכשאתם באים למזוג שתיה לכוס שלכם....‏כל המשפחה מצטרפת ומביאה לכם את הכוסות שלהם כדי שתמזגו להם גם.... ‏3)מכירים את זה שאתם מתחמנים את המיקרו ואתם עוצרים אותו שנייה לפני שהזמן נגמר רק כדי לא לחכות לצפצופים? ‏ושנגיד נשארו 20 ‏שניות או דקה למיקרו, ‏ואתם צריכים ללכת להשתין, ‏אז אתם אומרים לעצמכם " ‏יאללה אני חייב להספיק!!!!!!! " ‏ואז אתם נכנסים למן מירוץ מטורף! ‏ובסוף אתם לא מספיקים כמעט אף פעם... ‏4)מכירים את זה כשתמיד נתקע המחשב אז הולכים למקרר באופן לא מודע, ‏פותחים אותו ומסתכלים אם יש משהו לאכול (‏ברוב הפעמים אין) ‏ואז חוזרים למחשב? ושגיב פרידמן הוא ה-מלך!

חחחחח

כמה צחקתי על המיקרו.... חשבתי שזה קורה רק לי!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח אבל בדרך כלל אני מספיקה! אני עושה פיפי מהר..

למעלה