שרשור מפגש

ManRed

New member
היא מסתובבת איתנו

כי היא מאגניבה! אבל כן היא באה עם חברות ונשארה איתנו ואף שיחקה איתנו אקווה קווה דלה אומה

K i f

New member
חחח כן, כמו שהם אמרו ../images/Emo6.gif

היא ממש נחמדה.... שלא כמו אנשים אחרים שהיו שם..... אהם אהם.... (לא אפרט בשמות
)

איציק333

New member
אתם חמודים!

כתבתי לכם הודעה. אני האיש העירום....... וואלה אהבתי אתכם.... שיהיו לכם המשך חיים מקסימים ואולי נפגש עוד פעם מתי שהוא....

פרקשון

New member
קמתי עם כאב ראש מטורף

אתם רואים! כן היה קר! קמתי לפני רבע שעה בערך וכמעט נפלתי במדרגות של הבית מרוב שהייתי מסוחרר וכל הזמן אמרתי שבא לי להיות חולה, יש לימודים עוד מעט ואני כנראה כבר אבריא זין על החיידקים טוב חוצמזה אני אישית ממש ממש נהנתי וכל כך לא רציתי שהבוקר יעלה אבל החרא הזה עלה כמו גדול באיזה 6
השיכור הרוסי היה מצחיק בן איזה 50-60 עם מקל הליכה מדבר ברוסית המון המון ואני לא מבין אבל עושה את עצמי צוחק מהבדיחות שלו והוא יצא מבסוט וישבנו לידו די הרבה זמן אחרי זה שנטשנו אותו הוא בכה :(:(:(:( והיה גם את החביב שהיה ערום קצת הלכתי לדבר איתו כשהוא לבש בוקסר והוא בנאדם טוב הרבה אנשים נרתעו ממנו איכשהו אבל הוא נחמד לאללה היו חבורת קווקזים בני 15 פלוס מינוס שנראים כמו ערסים אבל הם דיברו רוסית פתאום והם הציקו לנו קצת ולקחו לנופר את הפלאפון ואז האשמנו אותם והם אומרים שזה לא הם ופתאום אחד מהם מצא אותו בתוך החול קווקזים ערסים לרצח :):) ואחרי זה באיזה 4-5 בבוקר באו 3 ערסים טיפשים והם ניגנו ושרו מזרחית ולא קלטו שהם לא רצויים וסיפרו לנו כמה שפריקים זה רע וערסים זה טוב שימותו גם, צריך לעשות דילול במדינה הזאת אחרי זה בבוקר נשארנו קצת לקווה קווה והיו כמה אנשים שרצו ללכת והיו צריכים ללכת עם עוד אנשים שהיו באמצע הקווה קווה והם כעסו קצת אבל לא נורא ואז הלכנו קצת לשבת איפה שהיה הרוסי השיכור...גאורגי ואף אחד לא ישב על איפה שהוא ישב זה קדוש וחוצמזה באמת שהיה לי נעים עם מישהי מיוחדת
משהו שבחיים לא חלמתי שיקרה לי וזה קרה תודה אחה"צ טובים אני לא יוצא היום אז רצוי שמישהו ישאר ער בפורום שיהיה מה לעשות מובן?

ההפך!!

"הערסים" האלה שהם ממש לא ערסים כי אמרנו ערסים והם לא התעצבנו. הם ממש נחמדים ודווקא "הערס" שכמה מאתנו צעקו עליהם: יא ערסים לא רוצים אותכם איך אתם שומעים תחרא הזה ועוד ועוד... הוא שאל אותי מה אני שומע אמרתי לו שגם זה וגם זה אז הוא אמר "על טעם ועל ריח אין להתווכח" כ-ל ה-כ-ב-ו-ד!! כן כן "הערס" אמר את זה, אז "הערס" הזה הרבה יותר נאור ממכם בלי להעליב כדי שתסכלו טוב טוב על עצמכם ומאיפה *!*השנאת חינם*!* הזאת באה כי מה שעשיתם שם היה ממש מגעיל-מבייש....

פרקשון

New member
אני חייב לך כאפת שטות

הערס הזה אמר שהוא שבר לחבר שלו את הטייפ! למה? כי החבר שלו התחיל לשמוע רוק נהיה פריק ובמקום להיות גבר הוא נהיה סיסי

תזכיר לי מי אמר:

"ערס חושב שפריקים צריכים למות".... אם כבר אנשים משלנו רצו לרצוח אותו.

פרקשון

New member
זה כי הם רצו להרוג אותנו קודם

אני לא יודע אם אתה זוכר אבל התחילו איתנו ערסים בני 10-11 לפני איזה חצי שנה וזרקו עלינו אבנים ואיימו להביא את מאסטר ערס חזי אהרון והסיבה לזה היתה כי אנחנו פריקים מה שאגב אנחנו לא ילד בן 10 בא לאלעד "אני אפוצץ אותך" אין להם גבול

למעלה