שרשור מפגש

dsol

New member
אין לי כח עכשיו לכתוב

רק התעוררתי אולי יותר מאוחר אבל היה חביב

לא סיכום..סתם להגיד כמה דברים..

אאאאאמ...אמממממ... טוב אז דבר ראשון דודי בלעדייך לא הייתי מגיעה לעולם לשם..תודה רבה...בעצם מה אני ממש לא צריכה להודות לך אני צריכה להודות להילה כי בלעדייה גם אתה לא היית מגיע לשם... :) אבל לא נורא.. טובבב אז ממש היה לי כיייייף למרות ש-3 שעות נעלמתי לכם ועוד איזה שעתיים שנרדמתי לי בחוף כמו איזה הומלסית..אבל היה כיייף לראות את כולם :) טובי, אני זוכרת לך את זה שלא זיהית אותי..הייתי בשוק מזה את האמת ודני, אני עדיין במסעי פיענוח לגבי הדיבור שלך..אל תדאג בסוף אני אמצא שם משהו לא בסדר.. בריטיש אחד.. :) היה לי כייף לראות את כולם את אורטל ואת כפיר ואת אוסנת ואת דודי כמובבבןןן ואת דני וסנופקין יואוווו כלכך דומה! אבל בחיים שלי לא ראיתי כזה דימיון!! בול!!! ואתת עידדדדדןןןןןןןןןןןןןן!!
וכמובן את חזי שאפילו שאין לו אנטרנט בינתיים אז שיידע שגמאני אוהבת אותו והוא יפה, והוא בן אדם מאוד עמוק! אפילו שלא רואים את זה!!! וזהו.
מקווה לראות אתכם בקרוב...

אוי איך שכחתי ...

את דודי שבילה איתי את רגעיי הקשים ביותר
ובנה איתי בור עמוק שגם לנפילתה של אורטל וזה היה מצחיק אהה כן ולערסים שלקחו לי את הפלאפון!!! למרות שאני עדיין לא בטוחה שהם לקחו לי אותו.. אבל הם היו דווקא נחמדים בסופו של דבר..

ManRed

New member
אני אומר שהם כן לקחו

ואז עשו את הטריק הזה שמוחאים כף ואז הפלאפון פתאום מתחת לחול! לא סתם אבל זה היה על שקט ש"מצאו" לך אותו?

כן גם אני חושדת

שזה שבא איתי לחפש את הפלא החביא לי אותו מתחת לחול ואז מצא לי אותו.. כי שהתקשרנו לא שמענו כלום... וחוץ מזה שנראיתי מה זה מסכנה אז נראה לי שהוא ריחם עליי

חחחחח

טוב מה את רוצה לא ראיתי אותך אף פעם בחיים שלי רק במצלמת אינטרנט פעם אחת וזה היה מטושטש!

ואיך שכחתיי...!!@#$!!!

בנצ' רק שתדע שבלעדייך זה לא היה אותו הדבר בכלל
וכלכך רציתי שתבוא... אבל הבטחתי לך כבר שהשבוע אני אפצה אותך
אני אוהבת אותך קושקושון שלי!!

ManRed

New member
חול באוזן!

טוב אז הגעתי עם חברים שבינהם גם עידן ואלעד ברחוב ובאוטובוס הפלצנו ליד זקנים, אבל הם חרשים הם לא שמעו, רק הילדים.. כשהגענו לקח לי זמן עד שראיתי את אוסנת וכפיר השחורים, נופר זהרה עד שחזי וסנופקין הגיעו, והגיעו עוד אנשים אחר כך.. ראינו רוסי שיכור!!! ודיברתי איתו ברוסית כי יש לי חברים רוסיים! אמרתי לו שאני רוצה משהו גדול, ושעידן הוא תחת גדול, ורצינו ממנו סיגריות וודקה ולא היה לו, וצחקנו מהבדיחות ברוסית שלו שלא הבנו, ואז כשהלכנו הוא בכה(אולי ממנו זה הריח של הפיפי? הוא השתין ובכה?) ואז הלכנו לחוף, שאגב לקחתי לפחות 3 קילו חול הבייתה בנעליים ובאוזניים. וראינו איש ערום עם משהו קטן וקופץ, וראיתי עם קרן(לא מהפורום) את עידן ונופר ושרנו להם שירים של היהודים ואז הלכתי וחזרתי עם אורטלי
אבל גנבו לנופר את הפלאפון, ערסים רוסיים.. שיחקנו אקווה קווה דלה אומה ומוניקה היא לוזרית למרות שהיא ניצחה אותי. אחר כך מור ומאור הרסו לי את הג'ל עד לזריחה ואז צילמנו קצת תמונות וקניתי שוקו באבולעפיה, ובסופר אמרו לנו שיכלנו לחסוך שקל שישים לי ולסנופקין אם היינו קונים שם.. חזרתי הבייתה, השתנתי הלכתי לישון התעוררתי התקלחתי חירבנתי ושוב הלכתי לישון. כמה תודות והערות כפיר תודה שהפכת אותנו לעיוורים עם הפלאש! אוסנת תלמדי לנגן חזק כמו בהמה! מוניקה תגדלי שיער בצבע אפרסמון! אורטלי תודה! על הכל! דודי תודה על החיבוק הכושי! מאור ומור תודה על זה שהורדתם לי את הג'ל ללא מים! טובי תודה שאממ באת.. חזי תודה שסינוורת אותי יא מחזיר אור(אבל עדיין אדום לי באתה יודע איפה)! קרן תודה שסלחת לי אחרי שחנקתי אותך! קרן השניה תודה שקראת לי לקאנטקי פריי רק בשביל להרביץ לי.. לעידן התודה שלי לך זה מהזקן הרוסי שצחקת מהבדיחות שלו לסנופקין זה לא ממש תודה אבל גנבת לי את הבחורות.. אלעד, לא ראיתי אותך עד הבוקר כי אתה שחור אבל אתה עכשיו סרח.. נופר, מתישהו תגלי מה באמת בעיית הדיבור שלי(?) עוד מעט אני מעלה תמונות..

למעלה