שרשור מפגש

Sheygets16

New member
כי זה נורא, שטחי וסתמי.

מכיר את המשפט, תראה לי מי החברים שלך ואני אגיד לך מי אתה? כנ"ל לגבי מוזיקה. איך אפשר לאהוב שירים כמו "אני לא זמין אני לא פנוי" ולא להיות רדוד? למה לא לשמוע שירים שמתחברים אליהם? או שאתה מתחבר למילים האלה? פריק זה מוזר. אם מישהו רוצה לקרוא לעצמו פריק, שיהיה לו לבריאות. אבל לא צריך להיות "פריק" כדי לשמוע מוזיקה איכותית. ואיכות זה לא הזבל הזה שאבי ביטר מסלסל.

פרקשון

New member
יש לי עוד דוגמה!

"דלוק עלייך אש כמו ילד מתרגש" אחרי הכל זה יכול לשעשע

וגם

מי אוהב את אני לא זמין חחח שיר מפגר התחלתי לשמוע מזרחית כי זה הצחיק אותי ...... ובכלל חחח אמר שייגעצ16 ואני מצטט: "את הלכת, אני לבד, עושה ביד". אולי את/ה לא לומד/ת את הדבר הנכון ממזרחית, אולי מה שנכון ללמוד זה שאני אוהב הרבה סגנונות ולא מגביל את עצמי לז'אנר אחד. איך אומרים "man of people" מכירה את הביטוי הזה ??? מזרחית לא למדה אותי את זה.

Sheygets16

New member
באמת הגיע הזמן להחליף ניק.

ואני בת מותק. גם אני לא "מגבילה את עצמי לז'אנר אחר", אבל אתה זה ששאלת מה כ"כ מפריע במזרחית, אז עניתי לך ואתה אפילו ענית לעצמך. "התחלתי לשמוע מזרחית כי זה הצחיק אותי", זה פשוט מוזיקה שאין בה כלום, נקודה.

נכון התחלתי לשמוע את זה כי זה מצחיק

אבל כמו שיש קלאסיקות פופ ויש רוני סופרסטאר אז יש שירים יפים וקוקו וככה לכל ז'אנר. אבל לא חוכמה כל דבר מצחיק אותי. בת אהה...

יש לי את השיר הזה

לידור יוספי חחחח הוא דומה קצת לדודו חחחח הורדתי אותו בגלל הקליפ וווווואייי אבל ברצינות גם כן שיר מצחיק . "את כל היופי והחן שבך מצאתי בדימיוני לירח דבש איתך יצאתי ואלף פעם להיות שלך הצאתי הפכת אותי ללא נורמאלי כך נראה לי נהנהנהנ את החלום נהנה כן את בראש שלי דלוק אליך אש..." זה הכל גם במצב רוח יותר מדי slipknot and arch enemy מכניס אותי לדיכי... עדיף דברים משעשעים כאלה. שכחתי שהשיר הזה קיים תודה גבר גבר

טוב.. סיכום שלי../images/Emo35.gif

קודם כל, לא ישנתי.. אממ היה כיף..... ראיתי אנשים חדשים
כמו נופר
וסנופקין האמיתי! יצאתי עם כאב ראש אבל לאט לאט הרגשתי יותר טוב במונית שירות היתה מישהי כזאת מפגרת בראש שהקיאה ואח"כ היא מרחה הכל עם סמרטוט.. רק מזה היתה לי בחילה והכאב ראש חזר אבל זה עבר מממ הגעתי, נתתי חיבוק לכולם ואת נופר לא זיהיתי, פאדיחות חחחח והסתכלתי עליה כמה זמן עד שדודי אמר "תכירי זאת נופר..." נופרוש מתוקה אוהבת אותך! ואז חזי וקרן באווווו אחרי כמה זמן הרוסי השיכור ההוא בא ואני לא הבנתי מה הוא רוצה אבל אז בדיוק הלכתי לדבר עם חזי בצד אז לא הייתי
*צונזר*צונזר* חזרנו אל העדר ושיחקנו משחקים מפגרים חח ולימדו אותי לנגן את ההתחלה של הזמן שלך
, ואת ההתחלה של את יפה ו2 מבוגרים באו אלינו ואחד מהם ניגן בגיטרה מממש יפה!!!! מממששש [אסנת..גם את מותק..חחחח....כפיר..גם אתה! חחחחח] והיה איש ערום מגעיל שלא רציתי שיתקרב אלינו כי קרן מקרית אונו פחדה ממנו ושיחקנו נוור ואני ואורטל יצאנו ביחד ראשונות, אז נתנו לנו משימה להתנשק
וצילמתי זוג אחד שרצו תמונה ואח"כ דיברו איתי ועם קרן על עופר לוי
וחבורת ערסים באו ואחד רצה להביא לי טבעת
והוא ועוד אחד רצו לקחת אותי לצד ולדבר איתי *בנפרד*
אבל לא הלכתי אימאלה והם שרו שירים מגעילים איכ ומיכלי התקשרה אליי כמה פעמים, בלעדיה לא יודעת מה הייתי עושה אה ודודי נדחף ובא עם כל מיני יציאות מצחיקות חחחחחחחחחח וראיתי המון חלליות, אחת אחרי הנחיתה!
ואז כשחזרנו, אז עלינו למונית שירות ואז..את מי ראינו שם
את חבורת הערסים ממקודם
וגיליתי שסנפוקין שומע מזרחית! והוא נראה פריק
ודיברתי עם קרן שיחת נפש, בסוף לא התנשקנו [כדי שלא תצלמו מניאקים!] אמממ אמממ אמממ וזהו אני אתגעגע אל כולכם עד המפגש הבא
מיכלי והדרי וכל מי שלא בא אני אוהבת אתכם
מי בא לווליום סלקום
שאני אפגוש אותו שם

למעלה