שרשור מפגש

just jenny

New member
חחחח נוטש אחד!

איך פחדת מהחנות של אודם
יום אחד אני אסחוב אותך לשם [בכוח
]
.

SPFAN

New member
לאאא

נכנסתי פעם אחת, זה הספיק לי
ועוד הייתי צריך לשים משקפיים ורודות גדולות
הכל היה פתאום.. ורוד
בוהו :X

Hip Hop star

New member
לנושא הזה?!../images/Emo2.gif

פתאום הפכתי לנושא... אני עוד אבכה מרוב אהבה
הם הפכו אותי לנושאאאאאאאאאאאאאאא!
*סגידה לכם*

bar jones

New member
היה בסטטט!!!!!!!!

וואיייי היה כל כך כיף.....!!!! אין!!! היה פשוט מדהים... זזה היה מצחיק... בלי כוונה איחרתי בשעה וקצת ואז ראיתי את חני קלר מיי ועופרי וחני קיבלה משו שווה... דיסק של מקפליי. אבל שעליתי לגג ג'ני וכמה זיהו אותי- וצעקו לי וזה- ואני מסתכלת עליהן ופשט לא מזההה!!! חחח אבל כשאלה באה כן זיהיתי אותה.. למרות שלקח לי זמן לעקל שזה הקול שלה שאומר לי שלום.. אבל לא משנה! ואז סתם ישבנו והתפדלענו.. ואז... התחלנו ללכת לאביבוד, כל שנייה נאבדנו, ואזנאלה עזבה שהלכנו לאיבוד שווב- ואל'וששששש הההפתעה שלך עדיין אצלי!! חחח אז בקרוב תקבלי אותי נוגם המגזין שלי אצלך... :) , וגם את בטח יודעת לבד- אבל יש עכשיו היומן של דסטיניז צ'יילד! חחח ואז סתם היינו בטאוור רקורדס ופורום אמ.טי.וי הצטרפו אלינו והם ממש חמודים וגם אכלנו ועשינו שטויות וצחקנו המון... ולא היה מקום לשבת והתיישבנו מתחת למדרגות ברצפה!! לא נ-ו-ר-מ-ל-י !! וגם איש הבטחון גירש אותנו משם... וכל היום הצטלמנו והילדה שלי - שיר- יצאה מכלל שחיטה, ולינה תמיד נראתה כמו תפוח אדמה בתמונות וג'ני קיללה כל פעם שיצאה לה תמונה לא טובה ורצתה שהאמ.טי.ויים שלה יהיו איתנו נון טופ.. ואז ליטלי הצטרפה אלינו והיה שמח- פתח תקווה רולז- ובסוף קניתי לג'ני וליני כרטיסי רכבת של אזרחים ותיקים- 10 שקל פחות- אחרי מבצע מסוכן מאד! קיצור היה יום בסטטט! וצ'חר אכן התגעגענו אלייך נוראאא!! אז גירלז- אני אוהבת אתכן כל כל כך!!!!!!!! גם את אלו שהיה בהתחלה וזזו לשופינג גם אלה שעזהו מוקדם גם אלה שלא באו גם אלה שירדו מהפזים... פשוט את כולכןןןןןן!!! ומי שרוצה מוזמנת אליי- מבטיחה לה מפגש פורום שווה ביותר!!! יאללה בובווותתתת, זהו לבינתיים...

Hip Hop star

New member
אני../images/Emo9.gif

שוב פעם,אני ממש ממש מצטערת שברחתי לכן מבלי להיפרד,ממש היה לי לא נעים...הילד הזה
יותר לא מביאה אותו! ואוריאן,אני יודעת שכל הסליחות שבעולם לא ייספיקו ולא ייפצו על המכות שאח שלי נתן לך,אני ממש ממש מצטערת!וגם שיר...לך הוא נתן האמת רק בעיטה...ולא היית לפניי כן כשכמעט פיחלץ את אוראין שלי
. אז איך התחיל היום? בערך ב-8 וחצי ככה קורל ואוריאן הגיעו אל ביתי הקט,וכצפוי אלכס עשתה להן קבלת פנים חביבה(מור,מוכר לך?
).אני בדיוק התקלחתי וקצת התעכבתי..ואז באתי אליהן,דיברנו קצת..קורל נראתה חצי מסטולית,ואוראין!
.בטוח שאת בכיתה ז'?
. קיצר התארגנו והכל,ויצאנו לכיוון עזריאלי
הגענו בדיוק ב-10,לא זוכרת לאיפה הלכנו קודם..אבל אז הלכו לסופר פארם,ואוריאן קנתה סוכריות,ואח שלי מסטיק...שהאמת אוריאן,קורל ואנכי לא ממש הבנו מה הוא טוחן כל 5 דקות עובי חדש של מסטיק כמו בהמה
אמ..נראה לי קצת הסתובבנו,והיה איזה בחור נחמד שהסביר על הסימניות האלה,זה היה מגניב!.ואח"כ הלכנו לטאוור רקורדס,ונדהמתי לגלות שהוציאו את הכרטיסייה של באסטד!
...*חרב עולמה של אלה
* אבל הפסקנו להסתכל,כי כ"כ ידענו שאח"כ כשכל הבנות יגיעו,הן ישר יילכו לטאוור רקרודס,או לפחות בשלב מסויים
. ועלינו לגג נראה לי,והתיישבנו מתחת לסככה.ראיתי אז את יונתן,מצטערת שלא אמרתי לך שלום,פשוט התביישתי וגם יותר נבהלתי מכמה שאתה דומה לאגוזי
.אני כ"כ אוהבת לרדת על הבנאדם,ושדתעו כל אחת מכן שכל פעם שאתן קונות במקדונלס,אתן מפרנסות את הוילה הענקית שלו בצהלה
. אמ...אז התיישבנו ודיברנו,הבהמה התחיל לקרוא הארי פוטר,קורל נרדמה עם עיניים פקוחות,ואני ואוריאן שיגענו אחת לשנייה ת'שכל...אני דיבר על נושאים בלי נשוא...ואני עד היום נדהמת לדעת מיזה פרנץ פרדיננד,או לפחות מי הוא היה..אני ראיתי את סיסי הנסיכה כשהייתי בכיתה ב'
.הסוס סהר של סיסי
.אמ...אח"כ אוריאן חשבה שהייתי צינית כשאמרתי לה לא לדבר עם הבהמה כי הוא יירביץ לה,אבל לאאאאאאאאא!אוריאן תהיה חייבת להתגרות בו...אז הוא נתן לה מכות הבהמה..ולא משנה כמה צעקתי עליו..בסוף הוא הרביץ גם לי...
.אם לא הייתי מתחילה לדבר על השמינייה,לא יודעת עד כמה היינו שורדות....
. באיזשהו שלב ראינו זוג מתנשק..אותו זוג שאני ומור ראינו במפגש הקודם,אבל היא בטח לא זוכרת
.והבהמה ואוריאן התחילו לצחוק ולצעוק "איכסססס" בדיוק כשאני מצלמת אותם,והם קלטו את זה..ולא היה נעים.היה גם איזה סקייטר מוזר,שלבש פג'ימה:-|. ואז ראיתי את הסקייטר מפורום סימפל שבשלב יותר מאוחר מור ואוריאן התחילו להרצות לי מי,בן כמה,מאיפה..מיזה הדוד שלו,מיזה הסבא שלו...וכל החמולה....נו.... אז ראיתי באופק את דפנה,וקראתי לה,ועשינו שלום חיבוקים וכו',...ואז היא הלכה..כי היא הייתה מוכרחה ללכת לג'וייסטיק
. ואז שיר התקשרה(אוונאסנס
),ופגשתי אותה ואת מעיין!
החיבוק ששיר נתנה לי
.ובהתחלה מעיין כזה בשוק לא ידעה מי אנחנו,אמרתי לה שאני אלה ונתנה לי גם חיבוק
.*באמת שרגע זה ריגש אותי מאוד
*.ואז רצינו ללכת..לאמ...לא זוכרת
...אבל אז שיר אמרה לבהמה שהוא חמוד,והחמוד נתן לה בעיטה.... ואז צעקתי עליו שהשאיר את פון שלו על הריצפה...באנו לצאת ושוב פעם ראיתי את יונתן וחמולתו לסימפל או מי שאלו לא יהיו...חחחחחח
. בחיי שאני לא זוכרת לאן הלכנו אז...נראה לי ירדנו...ואז עלינו שוב פעם,או שאז התחלנו להתבצר ליד הבורגר ראנץ' כי הבהמה היה רעב,בסוף הוא רצה פיצה..אז הייתי צריכה להשאיר אותן לבד,וללכת לקנות לו פיצה.באמת שכאן זה כבר מבולגן..כי אני לא זוכרת אם זה לפניי שפגשנו את כולם,או אחריי...נראה לי יירדנו ובדיוק מישהי התקשרה,נראהלי מורן.ואז עלינו..ראיתי את מורן
..והיא הייתה עם קרין
.וגם שם היו מלא חיבוקים,נשיקות,והמון דברים מרגשים!
.אח"כ נראה לי משם יירדנו לבורגר ראנץ ואז פגשנו את לינה וג'ניפר
..סתם..ג'ני
..אמ..קיצר הזמן שכולם הגיעו..ואז פלור
.והמתיאס הזה!
. הכי מצחיק כשאח שלי ואמא של פלור התחילו לדבר ספרדית,ואז הוא התחיל לדבר איתה יפנית והיא לא ידעה שזה יפנית..רק כשחזרנו הביתה הוא אמר לי שהוא דיבר איתה יפנית,ואז הבנתי למה היא הסתכלה עליו ככה
. ואז כשפחות או יותר היינו דיי מגובשות,התחילו להתפצל..והבהמה כל הזמן ברח לי...אז לא הייתי מרוכזת שלינה וג'ני ואוריאן ביקשו ממני להתיישב לידן,כי הבהמה היה חייב לרוץ למקום אחר...גרעעעעעעעעעעעעעעעעעע..מה חשבתי לעצמי כשהבאתי אותו?! אח"כ בטח הלכנו לטאוור רקרודס..וכל התפצלו שוב פעם..והבהמה רצה ללכת חנות ספרים שיותר מוקדם היינו הוא,קורל,אוריאן ואנכי..והוא רצה לקרוא משהו על החור השחור...
. אז אני הסתכלתי על מגזינים...
. נמנמנמנ..אז עלינו בחזרה לטאוור רקרודס..ופגשתי את אפללו
ואת דנית!
.ואת עמית!
.ועלינו לגג..אפללו וחבריה בע"מ ברחו,ואני התיישבתי עם כולם..לא לפניי שהתנפלתי בקטנה על מור,ועוד שנייה הייתי הורגת אותה...*טוב שלא הגזמתי
*.אגב..מהדרך מהטאוור רקרודס,עד לגג..או בעצם בתקופה האחרונה...אני כל הזמן תקועה על do you want to של פרנץ
.אוי..הם כ"כ שולטים! וול דו,דו יו דו יה וונה?
אמ..ואזהתיישבנו..שיר העצלנית לא רצתה לסגור מעגל,אפילו שהיא בכיתת חשמל
.ואז מור נתנה לי את ראש1 לקרוא,ונכנסתי לקריאה עמוקה,קניון הומה אדם..ומה שרואים,זה את אלה קוראת..חעחעחעחחע מור חמודה,אני אוהבת אותך!ומהזה שמחתי שהצלחתי ככה לסחוב את הרולד אצלי בתיק..ואין לי מושג למה פתאום גם דאגלס שם..כנראה נכנס לפוסטר של הרולד..חעחעחעחעחחע הבהמה היה חייב להפריע,וכל מה שעניין אותו...זה מה כתוב כל דניאל..ועל דאגלס
. אז הוא התחיל לקרוא,וצילמתי אותו..ממש הייתי בשוק כשהוא באמת לקח לי ת'עיתון מהיד,והתחיל לקורא...אח"F הפאדיחה הכי גדולה של היום...הריב המטופש על הפלאפון שלי,רק כי הראתי לכן את התמונה שצילמתי כשהוא קרא את הכתבה
אלוהים,איך שהאנשים מהפורום ליד התסכלו עללי
כה מביך..נמנמנ..הכי מצחיק שאני ראיתי את הכפיל של רון וויזלי,ותמיד כשאמרתי ועד שכולן הועילו בטובן להתסכל..הוא היה נעלם... הוצאתי אז את השקית עם הדיסקים והדיוידי,והתחלתי לחפש את קרין כדי לתת לה את הדיוידי,אבל לא מצאתי אותה
.ואז ראיתי את יערה,ואמרתי לה שלום

Hip Hop star

New member
המשך מששעמם../images/Emo11.gif

אמ..ואז פתאום כולם נעלמו..ונשארנו רק נטלי,פלור,קורל,בהמה ואנכי..ואז רק בהמה ואנכי נשארנו
..ואז ראיתי שכולן רצו ליונתן
.ונראה לי אז ראיתי שוב פעם את מור,או אחת הבנות...וירדנו למטה...ואני והבמה הלכנו לחפש את השלישייה בסבארו,ורצינו לעלות קומה..אבל עמית לקח אותנו למעלית שלקחה אותנו בכלל לחניון
. ואז מור המדימה התקשרה כל הזמן,ודנית ועמית צחקו על הצילצול "הלו מוטו" שלי..ועשו לי:"פששש..איזה מכשיר משוכלל!
".עיזבו...זה היה מצחיק איך שהם אמרו את זה
. ואז אמא שלי התקשרה,והם שוב פעם ירדו עליי
.ואז הלכנו..מור שוב פעם התקשרה..ביקשתי ממנה בהתחלה לבוא לסבארו,אז למקדונלס..וככה בערך שיגעתי אותה..ואז נפגשו ליד המדרגות עם כולם ליד הבורגר שוב פעם
והיה איזה תינוק אחד שרץ והתנגש בקיר,והשלישייה התחילו להתקפע מצחוק,והרבצתי לעמית ואמרתי לו למה הם צוחקים,ושזה לא יפה..וממש לא הבנתי מה מצחיק,הילד הרגע תקע ת'ראש מתוך הליכה היישר לקיר...
. ואז יישר את שבאתי מור ואוריאן מתחילות עם הנאום על הסקייטר
,ולינה וג'ני דאגו לאן נעלמתי(אני כ"כ אוהבת אתכן!
).אמ..ואז חברה של קרין ממש הפחידה אותי..שאלה מי אני...ושאלה על הדיוידי,ואם אני יודעת למי אני אמורה לתת אותו...?
שאלתי אותה אם היא רוצה ללכת איתי מכות
. קרין,ממש תודה רבה על הפוסטר שנתת לי
אבל איפה נעלמת,אמרתי לך שאנחנו הולכים לשבת בכיוון המקדונלס,ושם אני הוציא לתת לך את הדיוידי
.אני ממש מצטערת שלא יצא לי לתת לך אותו,ועוד יותר מצטערת שגרמתי לך להרגיש חרא
.אני עדיין אוהבת אותך גם!
האמת שבמקביל היו מלא טלפונים,וכל אחד קרא לי..והבהמה בדיוק ברח לי..ואז אני אחריו..ואחריי שראיתי שהוא נעלם,ראיתי את כולכן אחריי...כמה שאני סוגדת לכן,תבורכו
!!!!!!!!!! ואז חזרתי אליכן,אבל דיי ביאס אותי שהוא הלך....
...יום שלם עם אח שלי,אחריי שנים שלא דיברנו וככה הוא בורח לי המנוול?! הוא הכי אהב מהמפגש את מור,ואת אפללו
...ולא נחשיב את דניאל
קורל ואוריאן,רק עכשיו נזכרתי בקטע של מ.ק22
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "אבא שלי הרבית לאמא שלי!"
..החנוכה הזה
לא...כשהוא התלבש כמו דראג קווין!
חחחחחחחחחחחחחחח אמ.........ואח"כ הלכתי אל אח שלי..כי ידעתי שהוא לא יימצא את אמא שלי,והסיבה שלא נפרדתי מכן,זה בגלל שהייתי חייבת לרוץ אליו,כי ידעתי שהוא צריך לעבור את הצומת..ואני עוד בטראומה מלפניי איזה 10 שנים שהוא עבר תאונת דרכים,וכמעט היה נכה..ואני עוד זוכרת איך המכונית פשוט הייתה מעליו,והייתי טבוחה שהוא לא ייצא מזה..
...אז קצת הבהיל אותי ולכן גם הייתי לחוצה/מבואסת/עצובה...ולא ממש תיקשרתי עם מור..אני מצטערת!
אח"כ הרגשתי לא נעים בבית..בדיוק ליטל התקשרה....ועזרתי לה עם המספרים
אמ..וכעיקרון זה מה שהיה לי..ממבט מסויים,דווקא כן היה לי כיף אחריי הכל
.אתם מדהימות!ונסגדות כל מי שדיברתי איתה היום!ואני אוהבת..רגע.. בדיוק הבהמה נכנס,נפלה לו שן..וכ"כ מתאים לו שבמקום שהוא יישמור עליה..הוא פשוט ייתן לה להישטף לתוך הקיור
. מזל"ט לו...מי מתנדבת להיות הפיה,ולהביא לו מתנה בלילה
.

Hip Hop star

New member
אה.....?../images/Emo2.gif

ריסקתי את ליבך????? היית צריכה לבוא עם הקבוצה שלנו...כשפגשתי אותך התיישבתי והוצאתי את השקית עם כל הדיסקים והדיוידי בשבילך...וחיפשתי אותך,ומשום מה לא היית..
נראה לי ריסקת לעצמך בקטע הזה את הלב....
בפעם הבאה אל תברחי....כי אז תפספסי שוב פעם...

bustedit

New member
לבוא עם הקבוצה שלכם?!../images/Emo46.gif

נעלמתם לי לא חיכיתם לי ובקושי התייחסתם אליי! לא היה לי מה לחפש איתכם!
אחרי כמה זמן הסתובבתי בכל הקניון כדי למצוא אותך והתקשרתי לכל העולם כדי להשיג ת'פלא שלך ובסוף מסתבר שהפרינססה בבית! סבבה, אבל העיקר אני דאגתי להביא לך את הפוסטר של דסטניז צ'ילד ועוד כמה דברים שרציתי להביא לך אבל כנראה שלך לא היה חשוב מה שהבטחת להביא לי.. אבל שיהיה לך בכיף!

Hip Hop star

New member
מה?../images/Emo2.gif

בטח שהיה לנו איכפת!היינו כולם עדיין ליד המדרגות אחריי שדיברת איתי ונתת לי ואמרתי לך תודה,ואז אמרתי לך שנלך לחפש מקום ליד המקדונלס,כי הייתי צריכה בשביל זה להוציא את השקית עם כל הדברים,ואז בכלל נעלמת..אז הלכנו כולנו לחפש את הבהמה....ואת לא היית,וגם לי אין את המספר שלך,ולא יכולתי להשיג אותך... במקום להאשים אותי,תנסי בפעם הבאה לא ללכת מאיתנו...

M c F l y

New member
הכפיל של תום וויזלייייייייי ../images/Emo6.gif

הוא כ"כ כ"כ דמה ואני כזה ראיתן הארי פוטר ומנסה להראות להן אותו
ולא אני לא... אני בהדלקות על מישהו אחר.. |בוגדתבלינעאישתי| ובקשר לתמונות
תכף, פשוט האינטרנט שלי קצת עושה בעיות אתמול אחרי שרשמתי את הודעתי בפורום הוא התנתק וכל הלילללללה ניסיתי להתחבר ללא הצלחה =\

Hip Hop star

New member
דיברת אליי?../images/Emo12.gif

אם כן...אין לך מחוושג כמה פעמים ראית אותי מבלי שתדע..אפילו התסכלת עליי,אבל לא ידעת שזראת אני

בטלקאפ

New member
הממממ

ת'אמת שראיתי איזה כמו בנות. כמובן ששכחתי שמות [כי אנוכי סנילית] אבל אני זוכרת פרצופים!!!. ואתן נחמדות וזה:$. המממ כן.

למעלה