../images/Emo41.gifסיכום שלי../images/Emo41.gif
טובב אז קמתי בבוקר, התארגנתי ובלה בלה בלה.. ואז קבעתי עם לינע בחמישה ל-11 [שנספיק לקנות כרטיס* אז הלכנו לתחנה, והרכבת שלנו איחרה באיזה רבע שעה
, ובגלל זה באנו באיחור
קיצור ראיתי בתחנה את חברה שלי מהכיתה ולא הבנתי מה היא עשתה שם:X קיצור דיברנו ואז הגיעה הרכבת, כמובן באיחור, ועד שהיא התחילה לנסוע
.. טוב אז הגענו, ועלינו לגג, ושם ראיתי את אוריאן
, עלע
, ענבלירון
]שמשום מה איבדנו אותה אח"כ:0], קורל
, מעיין
, שיר
, דפי
פלור
וחברתה נטלי
, ואת קרין
[וקרין באמת סליחה שלא ראינו אותך אח"כ כי פשוט כולם התפזרו והיינו בטוחות שכל מי שהלכה או שנטשה או שהלכה למפגש אחר סליחהה את באמת מותק
], מיי
, חן [המתוקה שרצה לקראתי
]
, ואת קלרוץ
[שלא זיהתה אותי חחח]. ואז אממ, ראיתי את ג'ונילה שליי
דיברנו וזה, ואז גנבו אותו מאיתנו לטובת משחק ששיחקו בסימפל
. טוב התיישבנו לנו ואז ראינו את מור
שלא זיהתה אותנו בהתחלה
ואז אני לינע ואוריאן הלכנו להחדף לפורום שימפל, וראינו את ספיר
[אחרי שנה שלא נפגשנו
] ואת באטל
[הנורמלית
] ואת איילייייייי
[שהיה נורא שקט
], ואז אממ.. אחרי דיבורים כולנו הלכנו ליד הבורגראנץ' והתיישבנו שם [והיו שם מסכי פלזמה שהראו איך עושים על האש
] ואז הקמתי את כולם והלכנו לטוואר רקורדס ואז אממ אוריאן החליטה שהיא רעבה [והתחילה לשגע לנו ת'שכל
] ואף אחת לא הייתה רעבה אז בסוף החלטנו שנלך למקדונאלד'ס ב-4 ובנתיים היא קנתה לה ממתקים [אחרי שהיא לא רצתה ת'במבה שלי
] , ואז אממ הלכנו להתיישב ליד קיר הפיות [כי שם היה מפגש של פורום MTV ורציתי לראות כמה אנשים, ואז ראיתי את הילע
, וענבלי
[פעם שנייה
] ואז נכנסתי לטוואר וראיתי עוד אנשים מMTV, ואז אוריאן דאגם לסחוב אותי מהם למקדונלד',ס חחחח פשוט חטפה אותי
קיצורר באנו למקדונאלד'ס [אחרי שמלא נטשוו, אז נשארנו רק אני, לינע, אוריאן, שיר, מור, פלור, נטלי, ומעיין] וכולם קנו ארוחה ומכיוון שלא היה מקום התיישבנו לנו על הרצפה מתחת למדרגות
[
] ואז נטלי דאגה לדבר על החזיה הראשונה שללה חחחח מתוקה
והיה איזה זוג שישב לידנו והסתכל עלינו כאילו נחתנו על הירחXDD, ואז ליטייי באהה
והתחלתי לסגוד לה לעגיל בלשון
ואז הצטלמנו וזה, ואז פלור ונטלי היו צריכות ללכת
ואז השומר המעפן בא והעיף אותנו
, ואז עלינו למעלה ומצאנו מקום ואוריאן עשתה קוקטיל מהענבים שלי, פאנטה, קטשופ ומיוז [יצא יאמי יאמ
] ואזז אממ גם שם הצטלמנו וזההה, ואז חזרנו לג ונדחפנו לפורום MTV שהיו בדדניקים
, ואייל אמר לי שהם צועקים על אנשים מלמעלה וגמני רציתי אז הסתכלתי למטה בשביל לצעוק לאנשים והשומר בא וחשב שרציתי להתאבד:X ואני לא!
קיצור התצלמנו גם שם, ואוריאן ביקשה שאכתוב לה מזכרת
, ואזז הילע אמרה לי שבני קייזרמן [מטלנובלה בע"מ] צריך להיות בגג
, אז כולי התלהבתי אז הלכתי עם פורום MTV לשם ומסתבר שבסוף היה רק המפיק, ומה אני צכה אותו
, קיצור אוריאני באה להפרד ממני
ואז נשארנו רק אני, מור, ליטי, ושיר, הלכנו להתיישת איפה שהפירמידה בגג
, וראינו שם את דפיי ואז ליטל ראתה זוג הומואים מתנקים וכולה בהתלהבות חח, נממ אחרי הגג הלכנו לודם [כי מור רצתה לקנות מתנה לחברה] ואז ג'וני בא להפרד מאיתנו
, אחרי אודם הלכנו לקנות כרטיסים לרכבת ושם נפרדתי מהיל
, ואז ואז, נפרדנו ממור וחברה שלה
, והלכתי עם ליטל, לינע ושיר, ונפדנו משיר, והלכנו לרציף שלנו עם ליטי ולינע ושם נפרדנו מליטל
ואני ולינע נסענו הביתה
. זה בערך הסיכום שלי, יצא ארוךךך אז ח"ח למי שקורא אותו. אני אהבת את כולםםםםםם באמת שנהנתיי, אוהבת אותכם נוראא
ומתגעגעתתתתת סליחה אם שכחתי מישו, או פרט כלשהו, פשוט המוח שלי יותר מדי סנילי
קיצור אוהבת המון המון המון
.