היה כה שולט!../images/Emo23.gif
נמ..אני קצת סנילית אבל ננסה לחפור בפרטים
אני וג'ן יצאנו לתחנת רכבת, קנינו ת'כרטיס אזרח ותיק שלנו[נו מה,זה חוסך 10 ש''ח!
]וחיכינו.וחיכינו.וחיכינו.וחיכינו.וחיכינו. ואז הרכבת המפגרת החליטה להגיע. ואז היא לא זזה.וחיכינו.וחיכינו.וחיכינו.וחיכינו.ואז התחלנו לזוז
בדרך התחלנו לפתור שיעורים במתמטיקה ומה לא. ב12 וחצי הגענו לעזריאלי ועלינו לגג. אוריאן
,קורל
,אלה
,שיר
,דפי
ומעיין
היו שם. חיבוקים,נשיקות וכל העסק ואז ירדו למטה לחכות לאנשים. פלור,נטלי,מעיין השנייה ומורן הגיעו ואז עלינו שוב לגג. איך שרגליי דורכת על הגג אני שומעת ''ליני''. זו הייתה מיי.
,יחד עם חן
,וקלר
. שוב חיבוקים נשיקות וכל העסק. אח''כ ראינו את מור וחברה שלה ענת. צעקנו לה והיא הסתכלה כאילו אנחנו משוגעות ולא זיהתה אותנו. פדיחות :X אחרי בירורים וכל העסק היא הבינה מי זה מי
נממ... אח''כ הלכנו להידחף לג'וני ולפורום סימפל.ושיר החליטה שהיא בוגדת בי עם איזה נבל משם
. אח''כ הם נטשו אותנו והלכו לשחק משחקים
אחרי כמה זמן ג'ן התקשרה לברר איפה ג'וני ונדחפנו לסימפל שוב. אה, וראיתי את ספיר
ובתאל
. נמ,אורנע המסכנה הייתה מורעבת. הילדה כ''כ רצתה לאכול אבל אף אחת אחרת לא רצתה אז קבענו שבארבע נלך למקדונלד'ס. אורנע הלכה לחנות ממתקים וקנתה משהו מתוק כדי להעלות את רמת הסוכר. בטח היא הסניפה קוקאין לפני כי הילדה הייתה בהיי כל המפגש
והכול בגלל החינוך הגרוע של שיר!
במקום לשמור על הילדה שלה היא מתפרפרת בכל רחביי העיר
. נממ.. אח''כ נכנסנו לטוואר ומיי הוציאה את כל הדברים מההופעה להראות לנו.
קלייר,חן ומיי נטשו גם כן לטובת דיזינגוף
ואז גם לושי[אלה] נטשה
אח''כ אנוכי,אורנע,ג'נע ושיר רדפנו אחרי איזה סקייטר חמוד שראינו כמו מפגרות. ובסוף ג'ן אמרה שהיא מכירה אותו והוא חרא :X אח''כ חזרנו לקיר הפיות כדי לחכות לפורום MTV ולהידחף אליהם. ואז ראינו את הילה
ואת באל שלנו
. החלטנו לשחק קוואה קוואה. אני ונטלי נשארו בגמר
ואז היא ניצחה אותי בהורדת ידיים
אבל זה לא הופר,אני ניצחתי בקוואה קוואה
אח''כ נכנסנו שוב לטוואר יחד עם פורום MTV והתנחלנו כרגיל. בארבע,כמו שהובטח הלכנו למקדונלד'ס וקנינו ארוחות. לא היה מקום אז התיישבנו על הרצפה :X פדיחות. ואז התחלנו לדבר על חזיות והזוג לידנו הסתכל עלינו כמו משוגעות
אח''כ פלור ונטלי היו צכות ללכת וננטשנו
אחרי כמה זמן ליטל באה!!
ואז גילינו שהיא עשתה פירס כוסי בלשון!
ג'ן החליטה שהיא בונה לו מזבח וסוגדת לו. אני רציתי לקרוא לו ספייק אבל ליטי לא אהבה
נממ..אח''כ בא השומר החוצפן הזה ואמר לנו שאסור לשבת על הרצפה! כאילו אם הייתה בררה אחרת היינו מתיישבות שם על דעת עצמנו :X אז קמנו וגילינו שהתפנה מלא מקום למלא. התיישבנו,אכלנו וזה ורצינו להצטלם. אז צילמתי את ג'נע,מור,ליטל ושיר וצעקתי ''מוכנות?'' ואז האישה המטומטמת לידי אמרה ''את מוכנה לא לצעוק לי באוזן?!''. טיפשה.
נמ...אח''כ הלכנו לגג להידחף שוב[!] לפורום MTV וסתם דיברנו על היל ובאל. אח''כ שינינו מיקום בגג וראינו הומואים חמודים מתנשקים
.גרר. ואז ראינו עוד זוג
. נמ,אח''כ הלכנו להסתובב בחנויות וזה וקראנו לג'וני אחרי שהוא הועיל בטובו לחזור מהסנטר
הוא היה נורא לחוץ ולא היה לו זמן אלינו. מחיר התהילה
אז נפרדנו ממנו פעם אחרונה והוא הלך
אחרי זה הלכנו לקנות כרטיסים לרכבת ומור השולטת עזרה לי ולג'ן לקנות של אזרח ותיק
ואז נפרדנו מענת ומור
אני,ג'נע,ליטי ושיר הלכנו לרכבת..נפרדנו משיר כי היא הייתה צכה לעבור רציף
אח''כ אני,ליטל וג'נע חיכינו לרכבת וזה.. ואז שלנו הגיע ונפרדנו מליטי
חיבקנו אותה חזק חזק ואז עלינו
וזהו
אני מתגעגעת לכולכם
אני כ''כ אוהבת אותכם!