שרשור מפגש

Hip Hop star

New member
אותך לצערי לא ראיתי../images/Emo10.gif

אבל חשבתי עלייך..רציתי לשאול אם את באה,אבל היה לי תקוע רק הכינוי שלך..וברח לי לרגע הבתא אל....גרעעעעעעעעעע

בטלקאפ

New member
יאאא../images/Emo2.gif

ת'אמת גמלי היה תקוע הכינוי שלך!!. ורק אותו זכרתי:$. יאאאאא
ושאלתי ת'צמי כזה "הא.. איפה הי הופ סטאר:O??."

היה כה שולט!../images/Emo23.gif

נמ..אני קצת סנילית אבל ננסה לחפור בפרטים
אני וג'ן יצאנו לתחנת רכבת, קנינו ת'כרטיס אזרח ותיק שלנו[נו מה,זה חוסך 10 ש''ח!
]וחיכינו.וחיכינו.וחיכינו.וחיכינו.וחיכינו. ואז הרכבת המפגרת החליטה להגיע. ואז היא לא זזה.וחיכינו.וחיכינו.וחיכינו.וחיכינו.ואז התחלנו לזוז
בדרך התחלנו לפתור שיעורים במתמטיקה ומה לא. ב12 וחצי הגענו לעזריאלי ועלינו לגג. אוריאן
,קורל
,אלה
,שיר
,דפי
ומעיין
היו שם. חיבוקים,נשיקות וכל העסק ואז ירדו למטה לחכות לאנשים. פלור,נטלי,מעיין השנייה ומורן הגיעו ואז עלינו שוב לגג. איך שרגליי דורכת על הגג אני שומעת ''ליני''. זו הייתה מיי.
,יחד עם חן
,וקלר
. שוב חיבוקים נשיקות וכל העסק. אח''כ ראינו את מור וחברה שלה ענת. צעקנו לה והיא הסתכלה כאילו אנחנו משוגעות ולא זיהתה אותנו. פדיחות :X אחרי בירורים וכל העסק היא הבינה מי זה מי
נממ... אח''כ הלכנו להידחף לג'וני ולפורום סימפל.ושיר החליטה שהיא בוגדת בי עם איזה נבל משם
. אח''כ הם נטשו אותנו והלכו לשחק משחקים
אחרי כמה זמן ג'ן התקשרה לברר איפה ג'וני ונדחפנו לסימפל שוב. אה, וראיתי את ספיר
ובתאל
. נמ,אורנע המסכנה הייתה מורעבת. הילדה כ''כ רצתה לאכול אבל אף אחת אחרת לא רצתה אז קבענו שבארבע נלך למקדונלד'ס. אורנע הלכה לחנות ממתקים וקנתה משהו מתוק כדי להעלות את רמת הסוכר. בטח היא הסניפה קוקאין לפני כי הילדה הייתה בהיי כל המפגש
והכול בגלל החינוך הגרוע של שיר!
במקום לשמור על הילדה שלה היא מתפרפרת בכל רחביי העיר
. נממ.. אח''כ נכנסנו לטוואר ומיי הוציאה את כל הדברים מההופעה להראות לנו.
קלייר,חן ומיי נטשו גם כן לטובת דיזינגוף
ואז גם לושי[אלה] נטשה
אח''כ אנוכי,אורנע,ג'נע ושיר רדפנו אחרי איזה סקייטר חמוד שראינו כמו מפגרות. ובסוף ג'ן אמרה שהיא מכירה אותו והוא חרא :X אח''כ חזרנו לקיר הפיות כדי לחכות לפורום MTV ולהידחף אליהם. ואז ראינו את הילה
ואת באל שלנו
. החלטנו לשחק קוואה קוואה. אני ונטלי נשארו בגמר
ואז היא ניצחה אותי בהורדת ידיים
אבל זה לא הופר,אני ניצחתי בקוואה קוואה
אח''כ נכנסנו שוב לטוואר יחד עם פורום MTV והתנחלנו כרגיל. בארבע,כמו שהובטח הלכנו למקדונלד'ס וקנינו ארוחות. לא היה מקום אז התיישבנו על הרצפה :X פדיחות. ואז התחלנו לדבר על חזיות והזוג לידנו הסתכל עלינו כמו משוגעות
אח''כ פלור ונטלי היו צכות ללכת וננטשנו
אחרי כמה זמן ליטל באה!!
ואז גילינו שהיא עשתה פירס כוסי בלשון!
ג'ן החליטה שהיא בונה לו מזבח וסוגדת לו. אני רציתי לקרוא לו ספייק אבל ליטי לא אהבה
נממ..אח''כ בא השומר החוצפן הזה ואמר לנו שאסור לשבת על הרצפה! כאילו אם הייתה בררה אחרת היינו מתיישבות שם על דעת עצמנו :X אז קמנו וגילינו שהתפנה מלא מקום למלא. התיישבנו,אכלנו וזה ורצינו להצטלם. אז צילמתי את ג'נע,מור,ליטל ושיר וצעקתי ''מוכנות?'' ואז האישה המטומטמת לידי אמרה ''את מוכנה לא לצעוק לי באוזן?!''. טיפשה.
נמ...אח''כ הלכנו לגג להידחף שוב[!] לפורום MTV וסתם דיברנו על היל ובאל. אח''כ שינינו מיקום בגג וראינו הומואים חמודים מתנשקים
.גרר. ואז ראינו עוד זוג
. נמ,אח''כ הלכנו להסתובב בחנויות וזה וקראנו לג'וני אחרי שהוא הועיל בטובו לחזור מהסנטר
הוא היה נורא לחוץ ולא היה לו זמן אלינו. מחיר התהילה
אז נפרדנו ממנו פעם אחרונה והוא הלך
אחרי זה הלכנו לקנות כרטיסים לרכבת ומור השולטת עזרה לי ולג'ן לקנות של אזרח ותיק
ואז נפרדנו מענת ומור
אני,ג'נע,ליטי ושיר הלכנו לרכבת..נפרדנו משיר כי היא הייתה צכה לעבור רציף
אח''כ אני,ליטל וג'נע חיכינו לרכבת וזה.. ואז שלנו הגיע ונפרדנו מליטי
חיבקנו אותה חזק חזק ואז עלינו
וזהו
אני מתגעגעת לכולכם
אני כ''כ אוהבת אותכם!

בעע../images/Emo122.gif

*פלור
,נטלי
,מעיין השניה
ומורן
. *דיברנו עם היל ובאל.לא על. ושכחתי להוסיף שאחרי שהיינו בגג עם פורום MTV אורנע וקורל נטשו אותנו גם כן|

M c F l y

New member
אשתי האהובההה ../images/Emo24.gif

איך את זוכרת הכל??|שוק| נאי לא מצליחה לעשות סיכום כסה |: אוהבת אותך המוניםםם
(אבל עדיין מפנטזת קצת על הבחור ההוא.. יאמי)

Rowdy Girl

New member
טופפ אז אמממ...

*אהמ אנ'לא אספר משו שאתן לא יודעת* ב8 יצאתי מהבית לכיוון אוריאן... אספתי את אוריאן וכל הדרך שאלתי אותה מיליון שאלות... ב8 וחצי הגענו לבית של אלה והיא בדיוק הייתה במקלחת או משו אז אמא שלה [ואלכס] באו לארח לנו חברה ואמא של אלה נורא התעניינה בנושא והתחילה לשאול את אוריאן מי אלה באסטד ומקפליי ואוריאן התחילה להסביר לה שבאסטד התפרקו ומשם נוצרו עוד 2 להקות סאן אוף דורק ופייטסטאר ובלהבלהבלה בזמן שאלכס לא מפסיקה ללקק אותי [איייייייייייכססססססססססססססססססס] וכל פעם שהורדתי ממנה את היד היא קפצה עלי
אחרי שאוריאן סיימה את האינציקלופדיה שיש לה לספר לאמא של אלה על באסטד אלה הגיעה! ואז הן התחילו לדבר על דאגי...S: [ואלה קראה לו דאגי!!!
] ועל המיליון תסרוקות שהיו לו... הווו..S: ואז בערך ב9 ומשו יצאנו מהבית של אלה והגענו לעזריאלי והתחלנו להסתובב שם בלי לדעת לאן אנחנו הולכות... אז אוריאן הלכה לקיוסק לקנות סוכריות ואלה ואני הלכנו לטאוור רקורדס ואלה התחילה לספר על פרנץ פרדיננד או משו כזה:p ואז אוריאן חזרה אלינו בלי סוכריות בתלונה שהם לא מוכרים חבילות... אז הלכנו לסופר פארם ואוריאן לקחה סוכיות [שבטח כולכן טעמתן...] ושוקלד... שהפך לנהר שוקולד תוך דקה... ואח של אלה קנה את המסטיק המגולגל הזה... עלינו לגג וראינו מ.ק22 ועוד כל מיני דברים שאלה כבר כתבה..... ואז לינה וג'ני התקשרו ואמרו שהן באות עוד חצי שעה... ואז דפנה באה והתחילה לעשות לנו רשימה של כל הפורומים שהיא פוגשת... ואז היא הלכה... ואז שיר ומעיין באו... ואז יצאנו לכיוון המדרגות ופגשו את לינה וג'ני והתחלנו ללכת לוזוכרת לאן... ואז נחתנו איכשהו ליד הבורגראנ'ץ ואז לולע ונטלי באו והתנחלנו שם ודיברנו על כמה מכוער התיק הזה מאחורה... ואז הלכנו לטאוור רקורדס ושוב לגג [לוזוכרת ת'סדר..] ואז התנחלנו איפשהו שם והתחלנו לקרוא עיתונים... ואז אוריאן התחילה לנג'ס שהיא רעבה... אז היא גררה אותנו למקדונלדס ובסוף לא קנתה כלום כי היה שם תור.... אז הלכנו לחנות ממתקים והיא קנתה שם משו רק כדי לא למות לנו שם... ואז שוב התנחלו לייד טאוור רקורדס ושיחקנו קוואה קוואה ונטלי ניצחה... אז ב4 הלכנו למקדונלדס ולא היה מקום אז התיישבנו על הרצפה וסילקו אותנו
אז עלינו למעלה ואוריאן עשתה קוקטייל משו משו וצילמה אותו בלי סוף... ואז הלכנו לגג והיינו עם פורום אמטיוי... ואז אמא שלי התקשרה ואמרה שהיא באה אז לרדת לכיוון ארומה.. ואז הלכנו^_______^

oriane0

New member
טוב, עכשיו אני אספר בפירוט =]

אז ככה: בעשרים לשמונה התעוררתי מטלפון. קורל התקשרה אליי, התארגנתי מהר ויצאתי החוצה בשמונה לכיכר. חיכיתי איזה חצי שעה
ואז מכונית עצרה לידי אז ניחשתי שזאת קורל ואבא שלה. נסענו בלה בלה בלה. ואז הגענו אל אלה
והיא התקלחה אז בינתיים פגשנו את אלכס החמודלה. והיא בכלל לא מפחידה!! צריך להיות חמודים אליה והיא תהיה בסדר=] נמנמנמ אח"כ אח של אלה התארגן ואז אלה באה ואז כולנו היינו מוכנות ומוכן, ויצאנו לדרך!!! נסענו לאורך כל הדרך עד לעזריאלי. היה נחמד בנסיעה. אני לאהוב אלה וקורל
ואז הלכנו לסופר מרקט וקניתי לכן סוכריות! כי הבטחתי=] ואז הלכנו לטאוור רקורדס, והסתובבנו במלא מקומות ומישהו הרצה לנו על איזה מכונת קריאה שהיא חצי סימנייה חצי מנורה. רציתי לקנות!!! אבל זה עלה 30 ש"ח ומאיפה אני אפליץ לו 30 ש"ח?!! אני צריכה לאכול בעולם הזה!!!! מה זה?!?!! אח"כ עלינו לגג ודיברנו שעות ודפנה הגיעהההה
והיא לא זכרה אותי
אבל לא נורא=] ואז היא הלכה
ואח של אלה הרביץ לי אמון אמון אבל זה בסדר כי אני די רגילה מאח שלי =] ואלה את לא צריכה להצטער על מה שהוא עשה!!!!! נמנמנמ ואז שיר
ומעיין
באו=] ואז אחרי שעות של שיכנועים הלכנו לבדוק אם מישהו הגיע. והופ טה טה טה, לינה
וג'ני
הגיעו!!! =] אז הלכנו איתן ומשם אני לא זוכרת כל כך.. רק שישבנו למטה ונידנתי לכן אם אתן רוצות שאני אפתח סוכריות. בסוף פתחתי אח"כ
ואזזז... אני לא זוכרת אני חושבת שהלכנו לטאוור רקורדס. ואז עלינו לגג. אז הבטחתי לג'ני שאני אבוא איתה לראות את ג'וני, כי לא ראיתי אותו אפעם אז היה נחמד לפגוש אותו. הוא נחמד =] והוא הכיר לנו את אייל מס' 1, מפורום סימפל, ואז סיפר לנו על אייל מס' 2 הסקייטר החתיך
שיש לו הרחבות בחור באוזן
אבל הוא עדיין היה חתיך לא נורמלי
ומאחורה הוא דומה לדאגי!!
הפוץ הנפוח שלי!!!!
לינה עדיין כועסת עליי בגלל זה
(אני קוראת עכשיו לדאגי פוץ נפוח כי הוא קצת פוץ נפוח והיא כועסת עליי) חפיף=] ואז נמנמנמנמנמ הלכנו לראות את ספיר ואת בתאל שהיא גם מאוד חמודה. ואז רציתי לצלם את בתאל אבל היא לא רצתה, אז מי שלא ראה אותה, לא יכול לראות אותה עד המפגש הבא כי היא לא רצתה להצטלם. לכו אליה בטענות
ואזזזזזזזזזזז נמנמנמנמנמ כן!!! החלק החשוב ביותר!!! ממש רציתי לאכול ואף אחת לא היתה מוכנה ללכת איתי לאכול
אז חיכיתי וממש הייתי רעבה ולא הרגשתי טוב ואף אחת לא התייחסה אליי. וניסיתי לדחוף אותן מהגג אבל אף אחת לא רצתה
בסוף לינה ראתה שיורד לי הצבע מהפנים אז היא הצליחה איכשהוא לגרום להן לבוא איתי. בסוף לא אכלתי כי רציתי לאכול איתן אז קניתי כמה דברים קטנים להעלות לי קצת סוכר לגוף כי עוד שניה התעלפתי בגללן
ואז הלכנו לטאוור רקורדס לפגוש אנשים חשובים מהMTV. החברים של ג'ני. והיה שם הומו אחד.. חחחחח והוא עבר שם אז לא ידעתי שהוא מהפורום MTV. ואז הוא נכנססס לטאוור והוא דיבר עם הפורום ועם ג'ני אז מה זה צחקתי
ואז אני וג'ני צחקנו על זה שהוא הומו. קוראים לו אייל אבל הוא דומה לאביעד קיסוס. ואז צילמתי אותם כדי שג'ני ואני וכל הפורום שלנוווו נלך לאכול. אז הלכנו לאכול ונתקפתי חרדה שראיתי בטאוור רקורדס את הספר "הפנימיה שלא היתה" כי זה ספר מפחיד. ואז הלכנו לאכול וקנינו אוכל ולא היה איפה לשבת אז אני(!!!) כן, אני!!! ואף אחת לא זכרה להזכיר את זה שאני!!! אני!!! אני!!! מצאתי לנו מקום לשבת. פרינססות קטנות שכמותן לא יכולות לשבת על הריצפה!!! בסוף שיכנעתי אותן וישבנו במעגל על הריצפה מתחת למדרגות ואכלנו. וכמו שאתם יודעים כבר ממקורות אחרים ליטל באה ודיברנו על חזיות (?) אני לא זוכרת איך הגענו לנושא וצרחתי על נטלי איך זה שהיא בכיתה ו' לובשת חזיות שאני התחלתי רק בכיתה ז'?!!!?!?
ואחרי האוכל.. אחרי האוכל.. אחרי האוכל.. אחרי האוכל... העיפו אותנו איזה איש ביטחון כזה שאין לו חיים אז מצאנו למעלה מקום ועשיתי עם ענת את הפרישייק שלי!!! (שיר -- תמונות!!!) וצילמנו והצטלמנו ואז הלכנו ל... גג!! הלכנו למקום מרוחק שיש בו מלא מתמזמזים. סטרייטים, לא הומואים. אני וג'ני ראינו 2 זוגות שעל סף סקס. וישבנו עם פורום MTV (שאח"כ הם צילמו אותנו, יש לי תמונות
) והיה נחמדי. וכולן כתבו לי מזכרות כאלו חמודות. ואחרי זה אמרתי שלום יפה לכולן. למרות שלינה לא היתה מוכנה לעזוב אותי. ופסדר, חפיף ורציתי להגיד שלום לג'ני אבל היא לא הייתה אז השארתי לה הודעה. ואז מצאתי אותה. אז אמרתי לה שלום ולמור ולענת שלא נראה לי היא זכרה אותי (סנילית או משו) חחח ואז הלכתי עם קורל הביתה!
ואז בדקתי אם אייל.. לא החתיך.. זה ההומו.. זה שדומה לאביעד קיסוס, אז אם הוא בן 17 כי לינה אמרה שהוא בן 17 והוא באמת היה בן 17. וזהו. היה ממש בסט ! ושאף אחת לא תבנה על אייל החתיך כי ג'ני אמרה שהוא חרמן לעלה. אבל מור מצאה חן בעיניי אייל עם המשקפיים, הא מור? והוא רצה את הטלפוו שלה.. אווווו
שכחתי כמה פרטים בדרך אבל לא נורא
3> אוהבת את כולן = אוריאן =]

just jenny

New member
היי לא צחקתי עליו!

חחח רק אמרתי לך ת'אמת
למה הוא נורא חמוד ומצחיקקק חחח קרע אותי:D אוי ואלה שהתנשקו חחחח ראסמי על סף סקס
רעבה שכמותך
.

M c F l y

New member
../images/Emo39.gifתמונות../images/Emo39.gif

טוב עזבו את העובדה שאתן עומדות להרוג אותי, בגלל שהמצלמה שלי הייתה מכוונת על אפקט טשטוש ועד שגיליתי זאת היה מאוחר מידי..
אז הנה לכן תמונות שכ"כ רציתן
אוהבת
*פוסטר של באסטד* הוא נורא פוטוגני

למעלה