שרשור עדכונים-בוקר
יום ג' 16/8/2011

רותי167

Well-known member
בוקר טוב,איתן ידע הכל על דניאל,תעודת הזהות

לא שינתה דעתו עליה,היא אמרה עשרות פעמים שהיא בולדוזר ותשיג מה שהיא מבקשת להשיג,לא תוותר עליו,שירדה במשקל 40 קילו,שהמתנה לגיל 17 היתה מכונית ושהיא אשת עסקים. דווקא מרשים לראות בחורה כה צעירה שעוסקת בעסקים,נוסעת לחו"ל לפגישות מפולפלת ואנרגטית,זאת דניאל שאנו רואים. כמה בחורות בנות 24 מסוגלות לכך? לדעתי,בישרו לו על כניסתו של גב מה שאומר בלשון שלא משתמעת לשתי פנים: נכשלת ולא סיפקת את הסחורה. זה מבאס מאוד.

לונדרון

New member
אורטל מעלה חשש לגבי ההתקרבות של אתי

היא אומרת לדניאל שהיא חוששת שאתי התקרבה אליה (לאורטל) אסטרטגית. אתמול בלילה ששמו משה פרץ הראשונה שאתי קפצה עליה הייתה (מי? קרן?). אורטל אומרת שהיא שמחה שהכל הסתדר וזה, אבל היא חוששת להיפגע ממנה שוב.

baggio10

New member
היא זיהתה פתח להתמסכן אחרי אתמול

יחס 1.20 שעד הלילה היא גם בוכה, רצוי לעיני אחד הבנים

sunflower11

New member
זה לא התמסכנות. אורטל רואה טוב מה שקורה, ואם

אכן אתי בחרה להתקרב שוב לקרן, אז זה אולי בגלל הת.ז. שהיא חושבת שדניאל ואורטל נחלשו ועדיף לה להיות עם קרן. אתי תמיד הולכת עם החזקות.

meytula

New member
אורטל ודניאל בשיחה

אורטל''אני מרגישה שאתי השתמשה בי רק כדי לעצבן את קרן,אני מאוד נפגעתי ממנה כי אתמול היא כל היום נדבקה לקרן ושכחה את הכל,לא אכפת לי שתהקרבה לקרן אבל היא שכחה מקיומי לגמרי ופעם כבר אבדתי את האמון שלי בה,אני לא רוצה להיפגע שוב'' אורטל לדניאל על איתן' אל תדאגי רק בגלל שהוא פיתח אליך קשר הוא לקח את הסירטון קשה והוא בטוח לא יתפוס מרחק רק בגלל זה'' דניאל''את המילךה בולדוזר אמרתי בכלל בהקשר על עסקים וביזנז והוציאו את המילים מהקשרם '' אורטל'אני בטוחה שזה יעבור לו''

הבא7

New member
כל ה"חבילה" הזאת שנקראת ענת לא מתלבשת לי טוב

בעין, הן מבחינת מראה,היא לא נשית לחלוטין וקצת מזכירה לי דמות מסרטים מצויירים והן מבחינת ההתנהלות שלה שנראית לי מעושה ומאוסה, ויחד עם ענבר שדרך אגב תפורה לה בול משעממות אותי עד מוות עם כל דיסקוסי ההבל שלהן. לדעתי יש בהן מעט מההתנשאות (לא ברור לי על מה) ואם אני לא טועה , אומר זאת בזהירות רבה גם גזענות קלה.

רגע רק רגע

Active member
בוקר טוב ../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif

אז מה חדש בלול התרנגולות? ממשיכות לדגור על הביצים?

רינתי77

Active member
למי אתה קורא קוקו...../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif....

למעלה