שרשור עדכונים-בוקר
יום ג' 16/8/2011

poseidon111

Active member
נראה לי שסוז ורינתי צודקות ועוד אפשרות

שכשראה את הסירטון של ליהי, הבין שישנה אפשרות ריאלית שאתי צדקה במה שאמרה על עניין ההצצה,והוא שפט אותה מוקדם מידי.ליהי היא חידה בעיני.חידה במובן שהבעות הפנים שלה הן ריקות מתוכן.הן שם כלום.תמיד נדמה לי שהיא שמה על פניה את אחת מהמסיכות של ה"קומדיה דל ארטא" או של "קאבוקי".מדהים.

יש להבדיל בין לדבר לבין לבצע

יש להבדיל בין לדבר לבין לבצע. גם איתן אמר שהוא יכול מאוד להבין מאיפה קו המחשבה והסקרנות של קרן לא פעם בשיחות בין בנות מדברים על דברים שהיינו רוצים לדעת ולעשות וזה נשאר בגדר שהיינו רוצים לעשות. ליהי גם הסבירה מאיפה זה בא,מחוסר אמון בבן הזוג.התוצאה הסופית היא שהם לא עשו זאת הטעות היחידה של ליהי שהיא התחברה לקרן ואתי

לא אמרתי שהיה ביצוע

אבל היה דיבור. אם קרן וליהי לא היו שקרניות, הן היו מודות שהן דיברו על זה אבל כמובן לא ביצעו. קרן הכחישה את ז ה כאילו אין לה מושג על מה הוא פאקינג מדבר.

הן נשאלו אם הם הציצו לטלפון אז אנו שלא !

כמה פעמיים אמרנו שהיינו מתים להיות זבוב בחדר כדי לדעת מה קורה. השיחה שהיתה בינהם היתה על אותו משקל ואם אני לט טועה אתי זאת שהציאה את הרעיון

אז השאלה שלו לא הייתה נכונה :)

אבל אנחנו יודעים את האמת, כי ראו את זה וראו אותן מדברות על זה.

adiyon2

New member
נכון, אנשים מדברים על המון דברים

נכון שהיינו רוצים לעשות כל מיני דברים שנשארים בגדר רצון, העניין הוא שהדברים שנאמרו בין שלישיית הבנות, קרן, אתי וליהיא, לא בוצע מאחר והן פחדו להיתפס, הן רעות ואילו יכלו היו עושות זאת.

מותר לא להסכים

השיחה היתה בבדיחות ( לפי דעתי) בלי שום קשר לא אוהבת את החיבור של ליהי לקרן/אתי דבר נוסף פתאום חשבתי ששידור ת.ז אתמול לא היתה מתוכננת אלא בעקבות התקרית של בן/ליהי לא סתם השאירו אותה לסוף וחיזקו את הפגיעה של מבן

adiyon2

New member
אבל לא ניתן להפריד שיחה זו משיחות אחרות

בתור צופה אדוקה (מובטלת
) השיחה הזו היתה אחת מני רבות שגרמו לתחושה שהשלישייה מתכוונת להרע, הן מרכלות על כולן, מחקות בנות, מכנות אותן בשמות, עושות עליהומים ועוד ועוד... מה ההבדל בין כל מה שהן עושות להצצה בטלפון של מישהי, תחברי את כל זה בנוסף לשיחה שבא להן לשגע את דניאל שתעשה טעויות עם איתן, ותביני למה הלך הרוחות בפורום הוא כזה.

הייתה השיחה על הסמארטפון

והשיחה ההיא בארון, שבה הן דיברו על להצמד לבנים ולהשאר בתוכנית.. שמיד אחריה הן גם הועמדו להדחה. זה ההתנהלות וכל מיני ניואנסים קטנים וגדולים...

מסכימה עם חלק מהדברים

בגלל זה אני חושבת שליהי לא כמו אתי קרן ליהי היא בחורה חסרת ביטחון שנצמדה לקרן שאותה הכירה מבחוץ חבל לי בשבילה יכלה להיפתח בתוכנית יותר טוב בלי קרן לגבי הקשר עם בן התחושה שלי שהיא כן מעוניניית אבל אם ספקות רבות ( בגלל מה שחוותה בחיים)- וגם מאוד קשה לפתח קשר במקום כזה ש 24 שעות ביממה נמצאים ביחד קשר ראשוני חייב להיות עם חיזור צפייה, אולי הגיע הזמן שההפקה תוציא אותם לדייט בינתיים מי שאמר שיש לו ספק בקשר והוא רוצה רק להנות כרגע זה בן

adiyon2

New member
ליהיא בהחלט שותפה לעבירה

היא בדיוק כמו קרן. בעניין חוסר הביטחון, לא ברור לי איך אדם חסר ביטחון הולך להופיע בסידרה המשודרת 24/7 לעיני כל עם ישראל. היא טיפוס נגרר ואם זו לא היתה קרן זו היתה מישהי אחרת. בן זה הדרך היחידה שלה להישאר במשחק, והיא יודעת את זה בעקבות דברי חברותיה קרן ואתי. באופן כללי לא ברור לי המשפט הזה שאומרים שם שהם באים לגלות את עצמם, טיפול עצמי לא עושים בחשיפה שכזו. הם באו רק כי הם רוצים פרסום מהיר, וכמו שיש לזה יתרונות יש לזה חסרונות. הפירסום כאן עושה לדניאל טוב (מוציא אותה טוב), ולאחרות עושה רע.

כרגע לאף אחת מהבנות התכנית לא עושה טוב

קשה לי להאמין שדניאל התאהבה קשות(לפי דבריה) באיתן לאחר נשיקה אחת ובקושי אינטרקציה של לבד ללא אחרים תוך שבוע, לאחר שבוע יצאה בהצהרות והצגות לכל הבנות גם כאן היתה הצגה לא קטנה השיכרות שלה כאשר יש שתיה מקווה שהחדשות יהיו יותר טובות שאלה נוספת מי מהבנות דיברה שעשתה שנת שירות לפני הצבא במוסד לנגמלים מסמים לא זוכרת מי זאת אבל היתה שיחה על זה בתור אחת שהתחילה לכתוב רק היום נראה לי שכתבתי המון היום

didush100

New member
מילקי ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

מסכימה איתך לגמרי. אני חושבת שליהיא מקסימה ואני מאמינה לה. בעיניי יש לה הרבה רגש אליו אבל בגלל שהיא כ"כ פוחדת היא עצורה מאוד.

למעלה