שרשור עדכונים ליל שישי
19/08/11

madteacher

New member
גם אני הייתי רוצה

שאחד ה<בנ>ים יודח. הבעיה היא שבטח לפי החוזה, נצטרך לסבול אותם עד הסוףף...

goodpink

New member
מיוני תמיד צריך להיזהר הוא דואג קודם כל ליוני

כל מי שלא נענית לו או אומרת לו משהו שלא מצא חן בעיניו או אתי לא אוהבת אותה הוא מרעיל את חבריו נגדה ומנסה לדאוג להדחתה

goodpink

New member
בן פשוט אפס סמרטוט ריצפה לא להאמין עליו

הוא עדיין רוצה לנסות עם ליהי ולהיות חבר שלה לא להאמין כשאר כל מה שהיא דואגת שלא ישנאו אותה כדי שלא ידיחו אותה אפס סמרטוט ריצפה כל החברים שלו אומרים לו לא והוא מתעקש ומתעקש

הוא כזה חופר ומאוס

הוא והחברים שלו יודעים שהיא נשארה איתו בשביל המשחק. אבל הטמבל מתעקש ורוצה להיות עם ליהי.

goodpink

New member
מסכן גב צריכים להביא לו מישהו/י שתיהיה שם רק

בשבילו כי הוא מעין גלגל שלישי גם לבנות וגם לבנים...הוא צריך מישהו שיהיה בשבילו והוא יכול לסמוך עליו לחלוטין וגם לשתף בריגשותיו והרהוריו...כך גם אנחנו הצופים נוכל לדעת כרגע אנחנו לא יודעים כמעט כלום וגם מישהו שיהיה לו איש/ה שיחה אמיתי.... המצב שם הידרדר לחלוטין

madteacher

New member
שמעתם מה איתן סיפר עכשיו

היום הוא נשא את אורטל לשירותים (במשימת ה״הרמה״). כשהיתה בשירותים, שאל אותה: ״אורטל, את צריכה משהו״? והיא ענתה: ״כן, מיליון דולר״ ... איתן בתגובה: ״כן, אני יודע, ראיתי כבר בתעודת זהות״ ...

webguy

New member
מה היתה צריכה לענות לו ..? אותך ....:)

אגב גם לי לא יזיק מליון דולר ...
כולן שם חושבות על הכסף כולל דניאל ובטח איתן ..!! אם היה ממש אוהב את דניאל לא היה מקיים עם קרן יחסים מיניים .. ודניאל מתעלמת ממה שהיה עם איתן וקרן בגלל הכסף אולי ? נראה שאיתן בא יותר שביל החברים מאשר בשביל בחורה והוא מתנהג בדיוק כמו סרסור

madteacher

New member
ברור שזה לגיטימי

להיות שם בשביל הפרס, וזו זכותה המלאה של אורטל לשאוף לקבל מיליון שקל. איתן גיבש עליה דיעה כל כך שלילית בעקבות סיפורי ״טלפון שבור״ שהוא ניזון מהם ומה שאמרה בתעודת זהות. הוא מטיל ספק באמינות שלה, וכל הזמן מייעץ לאורן להיזהר ממנה. לדעתי, הוא עושה לה עוול. בינתיים היא לא נתנה שום סיבה ממשית לחשוד באמינות שלה. בסופו של דבר, כל הבנות שם ללא יוצא מן הכלל באו במטרה לנצח ולזכות בפרס. בעניין הזה היא לא שונה מאף אחת אחרת שם, לרבות דניאל.

webguy

New member
אבל היא הלכה רחוק בשביל המליון .. ../images/Emo8.gif

לא הסתפקה במילים אלא עשתה מעשה ..

24שעות1

New member
איתן בטוח שאורטל שחקנית - ולא אמינה

אמר כבר לדניאל להתרחק מימנה וכל הזמן מזהיר את אורן שלא יתפתה לה וירחק מימנה

בל הבנות באו לתכנית כדי לקחת את המיליון -

הם לא ידעו מי הרווק , איתן בטוח שהכי צודק שהוא ורק הוא צריך לקחת את המליון ,כי לדעתו הוא מרכז התכנית ולכן לא נראה לו אמין שמישהי מהבנות תרצה לזכות ....בעניו זוהי בגידה..

madteacher

New member
מי זו היתה

במיטה לצד גב בחדר שלו, קרן? הראו לשבריר שניה בטעות ...

ela501

New member
זה היה חדר של מלון בחורה בלונדינית סטייל בר

כנראה אחת החדשות, לידה היה כנראה ידיד שלה והיא אמרה לו חצוף מה שמוזר שהיה תרגום לזה , אני פשוט העברתי אחורה, כנראה סגרו את הבנות החדשות בבית מלון ועושים להם vtr סטייל מחוברות

למעלה