שרשור עדכונים ליל שישי
19/08/11

webguy

New member
גב נתן לתוכנית חתימה סופית - כשלון ..!!

כנראה כל הקונספט הוא לקוי ... אולי היו צריך להכניס בחורות לא רק על בסיס יופי אלא בחורות על רמה ולגוון על בסיס השכלה ואינטלגנציה ..!! אין שמה בכלל בחורות עם השכלה אקדמאית כמעט ולכן הכל רדוד שם ...מבחינת השיחות ..!!

בוףברכה

New member
אתי..סיימה ת'אוניברסיטה....

של..שילב.......
.
..(אין חשש לפציעות...הכל ספוג..

goodpink

New member
היו שם...הם הודחו בגלל אינטרס של ההפקה

ענת בת 25 אקדמאית אינטלגנטית ברמות עמוקה כל שיחות העומק והשיחות האמיתיות נעלמו עם עזיבתה... ליז היתה עו"ד עדי היתה בעלת תואר ראשון נראה לי בתזונה או משהו יש מספר סטודנטיות אבל הן ממש לא אינטלגנטיות .... קרן כן אבל לא ממש חכמה...יותר חכמת חיים כזו... עם ההפקה היתה מחלקת זמן מסך ולא דואגת רק לפייבורטיים שלה ונותנת להם זמן מסך ועריכה אולי הם היו עוד בווילה

noaxxx

New member
לא חייב השכלה אקדמאית, השכלה כללית גם היתה...

מספיקה בשביל לייצר שיחות מעניינות.

goodpink

New member
השכלה חשובה אבל אדם יכול להיות עמוק וחכם גם

ללא השכלה........ לדוגמא גב עצמו אמר שהוא לא סיים תיכון אבל הוא עמוק חכם וכו' פשוט האנשים שם שנשארו הם לא אנשים חכמים אינטלגנטים ....עמוקים מידי ענבר וקצת קרן אולי אבל ענבר אין לה פרטנר אמיתי לשיחות האלה כרגע אולי גב בהמשך והידע הכללי שלה לא גדול והיא גם לא עד כדי כך אינלגנטית כמו שזה נראה באמת...הטונציה שלה והרהיטות שלה מטעה קצת...היא לא קולטת אנשים ומצבים...נותנת הרבה פעמים עצות לא טובות... וקרן יש לה יותר חוכמת חיים כזו...

webguy

New member
אורטל העיפה את אתי .. לא פריירית ..!!

אתי אמרה משהו כמו אני אחליט מתי להפריד את המיטות בנינו .. אז אורטל הפרידה :) לא כמו להיאי וקרן ..

goodpink

New member
לא מראה כמה אורטל בעייתית הסיבה שעשתה זאת כזו

????????? בגלל שאתי צחקה איתה שהיא בועטת בה בלילה ולכן היא צריכה להפריד מיטות . לא להאמין משהו עם הבחורה הזו....

webguy

New member
לא בגלל זה ...נא לדייק ..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתי אמרה שהמיטות יופרדו שהיא תחליט .. זה מין אמירה פטרונית ומתנשאת ..אתי אמרה אני זו שקובעת אוקי אורטל החליטה לא אני זה שקובעת ..
וסגרה עניין ..!!

goodpink

New member
לא נכון. אורטל באה להפריד הכי הצחוק שהיה בין

הבנות שאורטל לא הצליחה להוציא מיץ מין הלימון ...והבנות אמרו לאתי איך היא ישנה עם אורטל...ואתי אמרה כן היא גם בועטת בי בלילה אני צריכה להפריד את המיטות.... כך אורטל סיפרה לאורן...והוא עשה פרצוף של מה את עושה BIG DEAL מיזה גם אמר לה בקטנה שהיא אמרה שנעלבה מזה אורטל בתגובה לזה הלכה והפרידה את המיטות...ואז אתי אמרה מה שאמרה רק מראה את הבעתיות בהתנהגות של אורטל...

בוףברכה

New member
לפני..כמה ימים..אתי יצאה על אורטל שהיא ילדותי

ת...ורכושני.....ונימאס לה שאורטל..תריכה את אתי..לידה כל הזן... אורטל הקדימה..תרופה.
למכה..והפרידה..מיטות.. ...היא רק לא הפנימה..,..המחלה..של אתי..תוקפת...ויראלית..

goodpink

New member
חחחח לא היא עשתה זאת כי האגו שלה נפגע היא

בפירוש אמרה למה היא עשתה את זה....זה לא מסקנה זה עובדה......... זה רק חושף את הבעתיות בה - האגו נפגע מהבדיחה ועשתה מה שעשתה כמו שהיא עושה דווקא כמו שהיא אמרה שהיא רצתה לפגוע באיתן לפסיכולוגית שהסתכלה עליה בפרצוץ ....(חשדן ביותר)

sucaria3

New member
זו בעיה של אתי...יצר ההרס שבה../images/Emo35.gif

כל מי שאתי מתחברת אליה - בשלב הבא היא בועטת בה, כך עשתה אתי לליז, שהיתה החברה הטובה שלה בכניסה לוילה, כך עשתה לקרן , כך עשתה לליהיא אחרי שהחמיאה לה, הלכה לספר את הסודות שלה למי? לאיתן. ועכשיו לאורטל = ידעתי מראש שזה לא יחזיק הרבה מים, או במקרה הזה - מיץ לימון

למעלה