שרשור עדכונים לערב
15/8/2011

meytula

New member
איתן'' מה שמראים זה מה זה לא זה,לא קשור

למציאות''' תאכלס הרבה משם לא קשור למציאות

noaxxx

New member
כי דניאל שאלה אותו מה הוא חושב עליה עכשיו..

והוא אמר שהיה מתלהב ממנה הרבה פחות, אבל שזה לא משנה בגלל שהוא כבר מכיר אותה

goodpink

New member
הוא לא קולט שהיא מה שנראה בפורמו זה הבעיה שלו

היא בדיוק מה שנראה בפרומו. יש לדניאל עומק? דניאל ניהלה שיחה אינטלקטואלית כלשהי עם מישהו? עם איתן? אפילו הוסיף ואומר שהפרומו של אתי היה טוב היה מצחיק אבל הרוע שלה כבר התגלה בתוכנית זה לא קריטי כמו דברים אחרים שהפרומיים חשפו אורטל יצאה הכי רע קודם כל לא חשפה שהיא קראית דבר ראשון זה כנות בנושא כל כך חשוב דבר שני שהראו אותה עם הפריסנג והדברים שאמרה כל כך שונה ממי שהיא מציגה את עצמה בווילה אם רק היו יודעים שחסר עוד חלק העובדה שהיא נערת אגו קרן גם לא יצאה טוב

noaxxx

New member
איתן מעדיף לסמוך על עצמו, נראה לי לגיטימי

אבל אי אפשר לדעת איך כל מה שראה יחלחל

goodpink

New member
האינסקטים שלו ושל הבנים לא הכי טובים לראיה

הבחורות שאיתן בחר. אורטל חחחחחחחחחחח קרן עם הרוע שבה.....אפילו לא כנה עם עצמה שזה הכי גרוע...לפחות שגם גילתה קצת פגיעות לאחרונה עדין יותר מדי רוע נחשף ממנה... ודניאל דניאל היא בדיוק מה שהראו בפרומו אבל איתן יותר מדי מתסמך על התמסרות המינית שלה אליו וכנראה הוא אוהב בחורות יוזמות שזה משפיע על השיקול דעת שלו... הוא לא רואה מה שאנשים אחרים רואים בדניאל וזה מבלי לראות את הפרומו הפרומו רק מאשש לאנשים את ההתנהגות של דניאל את הדברים הוא יבין שהוא יהיה בבית התמרחות על ליאור מילר וגב היתה צריכה להדליק לו נורות אדומות מזמן

meytula

New member
מזל שאיתן קצת יותר חכם מלהסתמך על פרומו אחד

מתוך מאות ימים שהוא צמוד לדניאל.מזל שהוא קצת יותר חכם ממה שאת מתארת

goodpink

New member
חחחח העניין שהוא לא זה בדיוק הבעיה

דניאל מצטיירת בדיוק כמו שהיא בפרומו. אישית לא ראיתי את הפרומו רק לאחר כמה שבועות ראיתי את הפרומו וזה רק אישש כל מה שנראה על דניאל מתוך ההיכרות שלה בווילה. ילדה מפונקת תחרותית שחושבת שהכל מגיע לה ותעשה הכל כדי להשיג את זה. מדהים שבחורה שהיתה שמנה ועשו לה מה שעשו לה במקום להיות בחורה עם פגיעות הפכה לבחורה מלאת אגו ושחקנית...

meytula

New member
הפרומו של דניאל לא היה משהו אבל אהבתי איך

שאיתן אמר לה שהוא מכיר אותה ולא ממש מזיז לו מה הציגו בעריכה.איזה חמודדד

לונדרון

New member
כן, אבל

למרות התגובה המעודדת והתומכת מצד איתן לדניאל, לדברים מן הסוג הזה נדרש זמן הפנמה. הניתוחים והפרשנויות יגיעו בהמשך, למשל, בשיחת לילה או בוקר בין הבנים.

שרון-ב-

New member
חשבתי על זה...

שאיתן מיהר להגיב. גם אני לו ראיתי את הפרומו קודם (לא ראיתי) הייתי פחות מאמין לדניאל. אבל בתכלס, מהצפייה בה וההתנהלות שלה בבית וכן מול איתן, אפשר לראות שהיא בחורה טובה וגם מאוהבת בו. אגב- מהפרומו אני מבין כעת למה היא כזו שלא יורדת לקטנות מול כל הבנות. היא מעל זה. בחורה פקחית.

meytula

New member
דניאל ממש לא הייתה הפייבוריטית שלי

ההפך אהבתי את קרן יותר מהשאר אבל המציאות בבית הראתה לי שטעיתי בגדוללל ולאט לאט התאהבתי בדניאל

העריכה אשמה? דניאל לא אמרה את המשפטים האלו?

"אני בולדוזור", "אני אוכל את הבנות שם בלי מלח" ועוד פנינים של נרקיסיזם מעניין שאוהדי ואוהדות דניאל פה לא רואים את הפאקים שלה. זה שיחסית לשאר הבנות בוילה דניאל עוד שומרת על עצמה נקיה בקושי,לא אומר שהיא באמת מלאך. לגבי איתן הבחור מאוהב,וזהו הוא עיוור כמו גם דניאל עצמה,בדיוק בגלל השניים הללו מכניסים מחר גבר גבר.

meytula

New member
אויש

כמו שהעריכה מוציאה את קרן מלאך בכל פרק אז גם פה. אתם מדברים כאלה שטיות בחיי

מה זה הוציאה את קרן מלאך,שהראו את פרלמנט קרן

אתי,וליהי קרן מרכלות על כל הבית קרן יצאה מלאך? שהראו את קרן צועקת על ליהי אחרי שהיא התקלחה עם אורטל קרן יצאה מלאך? שהראו את קרן וליהי מחקות ומזלזלות בעדי וליז קרן יצאה מלאך? שהראו רק את קרן מודה שהיא שכבה עם איתן שכולנו יודעים שגם דניאל דכבה איתו אז קרן הוצגה טוב? מספיק מספיק כבר עם הבכיינות... כנראה יש לך יותר מידי שעות דניאל.

meytula

New member
אין לי כח לתת הסברים

אני יודעת שדניאל היא מלכה והיא די מוכיחה שהיא מעל כולם שם..

meytula

New member
ממש לא חחחחחחחחח

אני אוהבת את דניאל,לדעתי היא הדמות הכי מדהימה וחיובית בבית

adiyon2

New member
אבל תכלס זה מה שהיא עושה

אוכלת אותן בלי מלח, הן רבות והיא עם איתן. הן רבות והיא עושה צחוקים עם הבנים. הן רבות וכולן עולות אליה לרגל לבקש סליחה. פשוט מלכה

למעלה