שרשור עדכונים - ערב
11/08/11

רינתי77

Active member
אני זוכרת בבירור שבשיחה שהייתה בין איתן

לבין דניאל ממש לפני ההצבעה(ההצבעה לדייט), דניאל אמרה לאיתן שאם קרן היא הזוכה, שיקח אותה, יבלה איתה ולא ילאה אותה אחך כ בפרטים.

אבל עכשיו היא כבר יודעת

וכשהוא חזר מהדייט היא שאלה אותו רק אם היה משהו מעבר לאינטימיות שהיא כבר יודעת שהייתה ביניהם.. נשיקות וזה. והוא אמר שלא. על זה ציפיתי שהיא תפתח בפניו.

webguy

New member
אולי עכשיו התפקחה ונשארת איתו בשביל הכסף ?

למעשה זה יריקה לה בפנים ..!!

webguy

New member
היא עדיין מדברת על איתן בערגה כמו בעבר ?

אני לא עוקב כל הזמן .. אז לא יודע ? אבל אפשר מההתנהגות לעקוב ולהגיע למסקנות אם יש תחילת תהליך של התפכחות

לושי88

New member
אולי קרן שיקרה ולא קרה בינה לבין איתן......

לי נראה שקרן המציאה שהיה עם איתן מעבר לאינטימיות....

ואיך זה שדניאל לא שואלת אותו?!

אולי היא מחכה לאחרי המשימה עם הכלבים ואולי היא מתכוונת להניח לזה כרגע...בכל מקרה מעניין איך הוא יתמודד איתה אחרי ששיקר לה על זה בפעם הראשונה...

לונדרון

New member
"וְאוּלַי לֹא הָיוּ הַדְּבָרִים מֵעוֹלָם,אולי

מֵעוֹלָם לֹא הִשְׁכַּמְתִּי עִם שַׁחַר לַגָּן, לְעָבְדוֹ בְּזֵעַת-אַפָּי? מֵעוֹלָם, בְּיָמִים אֲרֻכִּים וְיוֹקְדִים שֶׁל קָצִיר, בִּמְרוֹמֵי עֲגָלָה עֲמוּסַת אֲלֻמּוֹת לֹא נָתַתִּי קוֹלִי בְּשִׁיר? מֵעוֹלָם לֹא טָהַרְתִּי בִּתְכֵלֶת שׁוֹקְטָה וּבְתֹם שֶׁל כִּנֶּרֶת שֶׁלִּי... הוֹי, כִּנֶּרֶת שֶׁלִּי, הֶהָיִית, אוֹ חָלַמְתִּי חֲלוֹם?

קשקשה9

New member
חחחחח אבל אף אחד לא יודע שלא היה ,כולם חושבים

שכן היה בגלל הצעקות ובגלל שקרן סיפרה

goodpink

New member
אבל מבחינת איתן זה יכול להיות משהו שראו על

המסך. הוא לא יכול לדעת שקרן סיפרה. בכל מקרה זה לא BIG DEAL הרי צפוי שהקהל בבית יראה אם זה קרה. וזה קצת מובן שקרן סיפרה סביר שגם הוא סיפר לבנים אולי. דניאל מתגלה שאחת שחושבת על המשחק ועל המיליון אחרת היא הייתה כבר מתפוצצת ושואלת אותו הסברים. העובדה שהיא מנסה להתקרב כל הזמן מיוזמתה אומר שגם היא שכבה איתו ומודעת לעובדה שאין לה על מה להתלונן בפניו גם כן שאמרה לו לא לספר לה דברים. היא חושבת על המיליון. במיוחד לעשות פיצוץ לפני ההדחה מסוכן.

24שעות1

New member
את כמה שזכור לי ולהזכירכם!!!

ביום שאיתן יצא עם אורטל לדייט , דניאל התפרקה ואז אמרה אתם לא מבינים אנחנו כבר עלינו שלב ביחסים, למה הייתי צריכה את זה. כך היא אמרה גם לבנים וגם לאתי וקרן בשירותים. ואכן איתן - רמז עם דניאל בניתי כבר 4 קירות . -

קשקשה9

New member
ענבר עובדת מאוד קשה לקראת ההדחות היא

אמרה שהיא מאוד חוששת שהיא תהייה מועמדת וכבר יומיים היא עושה עושה הצגות של "בת השכן התמימה" לאט לאט בלי שאף אחת תשים לב היא תזדחל לגמר מה שכן אתי עם החושים שלה לא אוכלת את זה ולא אוהבת אותה

קשקשה9

New member
לא משהו שאפשר לשים עליו את האצבע ומצד שני

הכל..... היא לא אמינה אני לא קונה את ההיסתחבקות שלה עם הבנים "והחברת נפש עם הבנות " עכשיו בשיחה עם ליהי היא אומרת לה שהיא הולכת לקבוע דייט חברי עם בן כי לא יצא להם לשוחח-נו באמת תעשי לי טובה

למעלה