שרשור עדכונים - ערב
11/08/11

niva99

New member
אבל איזה אניטרס יוצא לה מזה

שליהיא תישאר - הרי היא לא חלק מהשלישיה ... למה שליהיא תעניין אותה?

אתמול היתה לענבר שיחה עם ליהי

היא אמרה שהשלשיה שחשובה לה הן: ליהי, ענת וקרן. את איילת היא אפילו לא הזכירה.

קשקשה9

New member
דבר נוסף-לפני הדייט עם איתן היא אמרה לבנות

שהיא מעוניינת להיות חברת נפש של איתן תגידי לי מה נראה לך?איתן חי עד גיל 30+ בחיפושים אחרי אחות אבודה? כמה יומרה ויוהרה............ במיוחד שאם הוא רק ממצמץ לעברה היא משאירה אחריה אבק

goodpink

New member
האמת אני גם לא קונה את החברות הזו פתאום עם קר

קרן וליהיא. נו באמת והיא לא סבלה את בן פתאום היא רוצה לדבר איתו. לא אוהבת איך שהיא משפיעה על ענת ואיילת. ובשוק שהיא אמרה שיש לה כרגע 3 בנות שקרובות אליה: אז את מי היא לא כללה קרן וליהיא שם בפנים אז מי לא בפנים איילת? ענת? לא מאמינה שהיא מעדיפה את קרן וליהיא על פני ענת או איילת. היא רצינית.

רגע רק רגע

Active member
תוסיפי לזה...

שבתור אחת שמצטיירת כחביבה... יותר מדי בחורות לא באות לה טוב בעין. יש לה נטיה לפסול על הסף די מהר (ולחשוב שריחמתי עליה, כי איתן פסל אותה על הסף
)

Klayhamn

New member
נכון

למרבה הצער היא לא תבוא על עונשה כי אנשים דבקים בהצבעתם המקורית (או אולי היא בכלל מורצת, מי יודע כבר, עם הבלאגן הזה עם ההצבעות)

קשקשה9

New member
יש לי תחושה שגם בדייט איתן הבהיר לה שאין מצב

משום מה היא לא נראית לי הפי איך רגע תסביר לי איך היא זרקה את איילת הצידה כדי להתקדם הלאה?

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif זה בדיוק מה שאני חשבתי כשהיא הגיע

ה-"כיף" שלה היה מאוד קריר ומהוסס... היא זרקה את איילת אבל היא לא תשלם על זה, אף אחד שם לא בא על עונשו אלה שעפים בתכנית הזו הם החלשים, הקורבנות --- המתעללים, הבוגדים והנחשים --- רק הם מתקדמים איפה מי שאמר לי ש-"הטוב תמיד מנצח בסוף בריאליטי"?

קשקשה9

New member
נכון קריר?יו ואני חשבתי שאני בקורתית מדי../images/Emo9.gif

אני עדיין מאמינה שהטוב ינצח וכל מה שצריך זה סבלנות בכלל סבלנות היא מצרך חשוב בריאליטי כי מה שבא בקלות ומהר לא ישמח את הקהל

גם חברה שלי אמרה את זה..

ז"א.. שאפולי. שכל ההתחלה שחשבנו שהיא מותק, זה כי היא לא חשפה את ענבר האמיתית, כי לא הייתה לה הזדמנות. ברגע שקיבלה הזדמנות... וול.. את ההמשך אתה יודע.

Klayhamn

New member
כנראה שגם בגלל זה...

היא כל כך מופתעת מזה שהיא אהודה ע"י הקהל, והיא לא מפסיקה לדבר על כמה זה לא מובן לה... כנראה שההפתעה שלה מוצדקת

קשקשה9

New member
מה שכן חאני חייבת לפרגן לאתי שלא אוכלת את

ההצגות שלה,תשימו לב שהיא זורקת לה בקטנות הערות חכו חכו ברגע שאתי תתפרץ עליה היא תרוץ חזרה לאייל עם זנב מקופל בדיוק כמו דיקסי שלה

תיכף הלשון של ענבר תנשור לה מרוב ליקוקים

הפעם לליהי- עכשיובשיחה איתה היא מספרת על 4 בנות שהיא רואה שנוח לה איתן ,כולל אותה, כלומר עוד שלוש ושליהי בינהן (לקי-לקי ליק) כשברור שהשתיים הנוספות הם קרן וענת...ומה עם איילת?!- פשוט אויר בשבילה! לדעתי היחס שלה לאיילת נובע מטראומת הילדות שלה כשאבא שלה נטש אותה כשלא הגיע לקחת אותה לבי"ס כשהיתה קטנה ואולי זה מסביר את חוסר הנאמנות שלה לחברות...כאילו בתת מודע שלה היא נוקמת באבא שלה (תיאוריה שלי בלבד)

אני כ"כ מרחמת על איילת

זה מזכיר לי את אילו שהיו נטפלים אליהם כשהם היו ילדים ואח"כ הם עושים אותו הדבר למישהו אחר. זה פשוט מגעיל ברמות. אני מקווה שהיא תקבל על הראש ושהכל יחזור כבומרנג. לכולן שם.

למעלה