שרשור עדכונים - ערב
11/08/11

Rach31

New member
אני לא מרחמת על איילת היא הביאה את זה על עצמה

היא תמיד מרוכזת בעצמה בשיחות עם הבנות וניכסה לעצמה את ענבר כאילו היא על תקן "החברה של איילת" ולא בנאדם בזכות עצמה וחוץ מזה שהיא התנהגה באופן מחפיר עם ליז. אני לא שוכחת לה איך שיקרה ואמרה שליז אמרה דברים שמעולם לא נאמרו - פעמיים!!!

גם אני לא שוכחת את הקטע עם ליז

בכלל לא, וזה היה מגעיל. וחוץ מזה.. מה עוד היא עשתה רע שם למישהו? היא לא.

Klayhamn

New member
עקרונית

יש את הקטע שהיא עשתה לאיתן, למרות ששם אפשר לצדד באיתן ואפשר לצדד בה, זה לא ממש חד-משמעי

Rach31

New member
זה מספיק בשבילי בכדי לשלול אותה...

גם מרוכZת בעצמה וגם שקרנית. זה די ויותר. האמת שבהתחלה מאוד מאוד חיבבתי אותה ודווקא רציתי שתנצח, היא בדיוק הטייפ לעשות שם מהפך אבל היא הפילה את עצמה לגמריי. את אורטל שלא סבלתי אני מיום ליום לומדת לחבב... הסנוביזם הוא למעשה חוסר ביטחון (זו הסיבה שהיא מודעת יתר על המידה לעצמה ולטעויות שהיא עושה, זו גם הסיבה שניפחה שפתיים עם סיליקון, ההתעסקות המוגזמת במראה) אבל חוסר ביטחון זה לא רוע. היא לא שקרנית והיא מעולם לא ליכלכה באופן נמוך על אף אחת מהבנות והדבר שאני הכי מעריכה אצלה היא העובדה שהיא לא מדברת על אנשים בחוץ והרבה פעמים שומעים אותה אומרת "החברות שלי בבית לא בחרו להיות פה ואני לא יכולה לחשוף את הביפורים האישיים שלהן ושל המשפחה שלי גם אם זה קשור אליי" לעומת שאר הבנות שחופשי פותחות על הבית, האקסים, החברות בחוץ וכו...

../images/Emo45.gifלגבי אורטל

למרות שעדיין ישנה התחושה שהיא שחקנית.. אבל זה כבר כמעט לא מורגש. לגבי דניאל,אין שום בעיה. שוב, אני מסתכלת על התוכניות האלו ומוצאת לי את הרע במיעוטו. הוא לא פייבוריט. את דניאל בכלל לא אהבתי בהתחלה אגב.

andy181

New member
גם אני בהתחלה לא אהבתי את דני..שפטתי אותה

רק מרושם ראשוני..הקול שלה נורא עיצבן אותי וגם זה שהיא התחברה ל-6 המקורית (ליז,אתי,קרן ליהיא ואורטל) אבל ככל שעבר הזמן ראיתי שהיא באמת אחלה בחורה עם לב טוב. (למרות שגם לה יש נפילות אבל סה"כ אף אחד לא מושלם). אורטל כרגע מקום 2 אצלי (בפער ענקי מדני), את יתר הבנות אני לא אוהבת.

לושי88

New member
איילת מדהימה

לא שמעתי אותה מלכלכת על אף אחת/ד מדברת כן אבל לא מלכלכת.

רגע רק רגע

Active member
כרגע את ענבר אני מסכם במילה אחת והיא-

סתמי
אני לא יכול לשמוע אותה. הבחורה מברברת את עצמה (ואותנו) לדעת. שימו לב לסיטואציות חברתיות: יוני מדבר - ענבר עונה. אתי מדברת - ענבר עונה. קרן מדברת - ענבר עונה. ליהי מדברת - ענבר עונה. ענת מדברת - ענבר משתיקה אותה
איפה מנחם בן שיאמר לה - את פטפטנית בלתי נלאית.

קשקשה9

New member
כלכך נכון רגע.היא כאילו מפחדת שאם היא תשתוק

אז שוב היא תעלם ואף אחד לא ישים לב אליה

Klayhamn

New member
והיא גם מקבלת פידבק חיובי על ההתנהגות שלה

1. עדיין מצביעים לה 2. איתן פתאום לוקח אותה לדייטים 3. כולם (חוץ מאיילת) פתאום מסתובבים סביבה, מתעניינים בה ובשלומה, מדברים איתה על הא ועל דא אין לה בעצם שום אינדיקציה חיצונית שמה שהיא עושה לא בסדר, למעט הסבל של איילת, והיא כבר מזמן עיוורה את עצמה אליו (כמו שהיא עיוורה את עצמה לסבל של לירון וליז)

רגע רק רגע

Active member
אתמול בלילה...

הייתה שיחה בין ענבר ובין ענת. ברגע שהן התחילו לדבר, המצלמה עברה למקום אחר. לא התייאשתי והעברתי למצלמת הסלון. איכות הסאונד הייתה ירודה, אך הבנתי בקו כללי שענבר מכרה את איילת לחלוטין. ענבר כבר לא יכולה לראות ולסבול את איילת ואף אמרה זאת לפסיכולוגית (כך במילותיה שלה).

קשקשה9

New member
אני עדיין מאמינה שהיא תחשף כמו שכל אחת

נחשפה והמסיכה הוסרה היא תעשה טעות קטנה והכל יתפוצץ לה בפרצוף הבנות שם לא סלחניות וכולן מחכות לכולן בפינה נכון שכרגע בגלל המראה שלה הן חושבות שהיא לא מהווה איום ולכן סבלניות כלפיה אבל לא לעולם חוסן!

ליאורי13

New member
בסוף היא זאת שתקח את המיליון ותצחק על כולם

חכו ותווחכו איזה קול מעצבן יש לה איף

ליאורי13

New member
יווווווו כמה היא מדברת ????

היא ממש, אבל ממש בלתי נסבלת עכשיו אני מבינה את מה שאמרה אצל איריס פה נתנו לה קצת פתחון פה והיא מנצלת עד הסוף ובלי סוף

למעלה