שרשור עדכונים-צהריים
16/8/2011

niva99

New member
מה לא ברור להם?

הבנות רוצות שיצביעו עבורן שישארו כמה שיותר...

meytula

New member
ענת מספרת לבנות שלבנים נמאס מהן

בוקר טוב ענבר ישר התלהמה ולא הסכימה להתנהגות שלהם להסתגר בחדר שאר הבנות לא התרגשו תאכלס מגיע לבנים האלה תוספת שכר

רינתי77

Active member
ומה איתנו, הצופים? לנו מגיע פיצויים על

השעמומון הזה..לא ככה????

האמת?היא צודקת !!!!!!

הבנים מסתגרים להם שם בחדר או בחצר הפנימית שלהם,, שעות. הבנות במטבח בסלון עסוקות מנקות מבשלות מקפלות מסדרות והם כל אחד כמו שיח,, יוצאים כשרעבים צמאים,כשקוראים להם ופה ושם מגיחים לבריכה מידי פעם. מה כל הקטע ההזוי הזה? גם איתן לא מצליחה להבין אותו,,, מתנהג לפעמים כמו חתיכת בוק מסתגר בחדר שוכב במיטה שעות עם הספרטפון מגיח פה ושם לעיתים מה הקטע שלו בדיוק? הוא אמור להיות במרכז והמרכז להתנהל בתוך הבית יחד עם הבנות,לראות לבדוק ולא משמועות או ידווחים או ככשומע צעקות, הוא הזוי טעות של ההפקה בליהוק. מדוע ההפקה לא מחייבת אותם להיות בחלק המרכזי של הבית עם כולן?חצר,סלון,מטבח? איך יכולה תוכנית כזאת להתנהל ולמנף את עצמה לא ברור לי.

רינתי77

Active member
מלכה..להלן התוצאות! רייטינג בריצפה ורווק חדש

שהוזעק כדי להרים איכשהו את הקאטאסטרוף..

SHELGIA21

New member
זה גברים זה../images/Emo67.gif חדלי אישים שכאלו...מי תרצה

אותם אחרי התכנית? קריזיונרים מה הפלא שהם לבד, בחורה נורמלית צריכה להתרחק מכאלו פה הם מסתגרים מה ייעשו שיחיו עם בת זוג יתנו לה בעיטה הבייתה לאמא
אתמול אחרי הקרנת הת.ז. הם אמרו בנות אתן כולכן מדהימות שתו ורקדו עם הבנות ומה קרה הבוקר? מה הם חושבים את עצמם לאיזו מציאה הם חושבים שהם הם מתנגים כמו
אפ פעם לא ניקו אפילו את האגף שלהם, יוצאים לאכול וקמים ומשאירים את הבנות כמו שפחות שלהם והם עוד מתלוננים חוצפנים

רותי167

Well-known member
הבנים ואיתן בבאסה מכניסתו של גב,הם

פוחדים לצאת שלא יחקרו אותם ומבואסים בשביל איתן הרווק שלא סיפק סחורה. לי הוא סיפק,התאהב בדניאל המותק.

meytula

New member
לגמרי!למה את חושבת שכולן רגועות היום??

הן כל כך תפסו תחת מהפרומו שלהן ש..

andy181

New member
למה את כל כך בטוחה שהם יודעים על גב?

אני מקווה שזה באמת ככה ושהוא לא כועס על דני..

רותי167

Well-known member
מה רע בלהרגיש טוב עם עצמך וכמו טווסה כהגדרתך?

דניאל אחלה בחורה ומעל כל הבנות בבית.

נכון אבל.. קרן גם רגועה

בגלל שהיא יעני השלימה עם אתי.. אז פתאום היא פחות מפחדת מהנזק שאתי יכולה לעשות לה. וליהי יותר רגועה אחרי שהיא קלטה שאתי בטח לא תבוא ולא תגיד לה כלום על הקטע עם יוני ובן.. ובגדול, הן רק מוכיחות איך נראית המפלצת הירוקה.

ליאורי13

New member
רותי לרוב אני מסכימה עם ההודעות של כמו זו

איתן אורבך - ליהוק גרוע וכמו שאמרת "לא סיפק את הסחורה" מתחילת התכנית הוא לא היה מעורב כמעט בכלום, לא שמעו ממנו שום , שיחה ברומו של עולם וכו' איתן אינטיליגנט אבל זה לא מספיק לתכנית כמו שאמרתי לא פעם, עדיף היה לזכור את איתן אורבך כשחיין אולימפי ותו לא

meytula

New member
קרן מתוודה''פעם הייתי ילדה מה זה טובה עד ש..

עד שהפכתי למפלצת'' דההההההההההההה

למעלה